- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
Canım diğer günleri yok sayacağız yani öylemiBende çok iş yaptım evde Cuma günü rahat 3 saat bütün mutfak fayanslarını ovdum falan
Çook teşekkür ederim canım aynen 90 lardan sonra 80 leri görmek mükemmel gerçekten , sağlıkla bi 80 i göreyim 2.hedef koymayı düşünüyorum zatenSupersin yaa tebrik ederiiim:) Tartida bastaki rakami degistirmek tarifsiz bir duygu buyuk bir basari. 90 lardan 80 lere gelmek harika birsey! insallah en kisa zamanda saglikla kalici olarak 70leri de gorursun canim. Tekrardan coook tebrik ediyorum.
elma_sekerim01 seni cok tebrik ederim :* masallah diyorum
Y YESIMBOZ caniiim, tebrikler :) 38 olmana cok sevindimm :) ben de korumaya gecicem artik.
kizlar bugun ödül günüm, aksam sevgilimle romantik bi yemek yicezrezervasyon falan yaptirmis. bugun menü ve kalori bildirimi yapmam :) yarin da memleketime dönüyorum, orda tarti yok, 20 gün kadar kilo bildirimi yapamam heralde :) korumayi deniycem bakalim olcak mi
Çook teşekkür ederim canım aynen 90 lardan sonra 80 leri görmek mükemmel gerçekten , sağlıkla bi 80 i göreyim 2.hedef koymayı düşünüyorum zaten
Üstüme alıyorum sürekli ama altıma dediğin gibi almıyorum benim Üstüm hiç yok ne varsa altta mevcut:) bi 42 bedene girebilirmiyim acaba merak ediyorum en son 46 beden giyiyordum anne bedenInsallah canim coook daha fazlasini basaracaksin. Insan zaten bi kere o hazzi aldiginda birakmak istemiyor, goruyor nasil guzel oldugunu vucudundan nasil bi yuk kalktigini. Sana tavsiyem bu surecte fazla kiyafet alma. Sana motivasyon olsun. Hedeflerini basardiginda odulun olsun yeni yeni birer beden kucuk kiyafetler :)
Haklısın canım insan saldırıyorcanim ben özellikle birakmadimdün evde yemek yoktu yapmaya üsendim, ondan önceki günde öglenki yulaf baya tok tuttu ondan yememistim :) yoksa aksam cok acikip baska seylere saldiriyorum
Neyse hareket ettikmaalsef yok sayılacak canım...aynen ben de tam 1 gün mutfak temizledim :)
Üstüme alıyorum sürekli ama altıma dediğin gibi almıyorum benim Üstüm hiç yok ne varsa altta mevcut:) bi 42 bedene girebilirmiyim acaba merak ediyorum en son 46 beden giyiyordum anne beden
Bi 80 olayım almasamda gidip bi denicem bakalım.
Koru canım koruyarak dönsen bile yeter güzelce eğlen dinlen iyi gezmelerkizlar bugun ödül günüm, aksam sevgilimle romantik bi yemek yicezrezervasyon falan yaptirmis. bugun menü ve kalori bildirimi yapmam :) yarin da memleketime dönüyorum, orda tarti yok, 20 gün kadar kilo bildirimi yapamam heralde :) korumayi deniycem bakalim olcak mi
Bende suquat ve bel bacak çalışmaları yapıyorum tatlım çok gelişme var eskiye nazaran, aynı devam edicem spor gibisi yok verdiğim kiloları spora borçluyumEger asagida sorunun varsa kesinlikle pilates oneririm bir de squat. Muhtesem olur. Ben hep derdim altim iri benim bacaklarim kalin duruyo popom kocaman diye ama sabir istiyormus. 2 ay kadar duzenli haftada 3 gun pilates yaptim 2 gun kostum ve ip+squatla incelttim. Hala hafif kalinlar ama eski halinin yaninda daglar kadar goruntu farki var.
40 kilo neden aldin canim rahatsizlik mi vardi ya da serum filan mi aldin. çok değişik ruh halleri yasamistisin 64 nere 100 ler nere. tebrik ediyorum seni . bekleseydin bu kadar inmezdi kilon. bende hizli indim eski yerleşik kiloma gelince durdu.Benim oğlum 4 aylıktı kızıma hamile kaldım ilk hamilelikte 40 kilo aldım 64 ten 104 e 20 kilosunu vermiştim tekrar hamile kaldım 22 kilo daha aldım ve inan milletin lafı sözü beni gaza getirdi
aramiza hoşgeldin163 boy 62 kilo hedef 55
balik salatayi evde de yerim ödül günü diyorumOhhh super yaaa ben heyecanlandim vallahaBalik salata ye bence hem ortama da uyar hemde saglikli misss :) Dikkat et kendine. Sporunu aksatmaaa. Opuyorum seni coookk.
balik salatayi evde de yerim ödül günü diyorum
heraldeAy sen illaa yemeye icmeye gomcem kendimi diyosunOooldu o zaman afiyetler olsun
Koru canım koruyarak dönsen bile yeter güzelce eğlen dinlen iyi gezmelerkizlar bugun ödül günüm, aksam sevgilimle romantik bi yemek yicezrezervasyon falan yaptirmis. bugun menü ve kalori bildirimi yapmam :) yarin da memleketime dönüyorum, orda tarti yok, 20 gün kadar kilo bildirimi yapamam heralde :) korumayi deniycem bakalim olcak mi
Canım neden gidiyorsun yeni gördüm hayırdırsbeden cnm ben cuma günkü kilomla bildirim yapayımEki Görüntüle 1734862
Ben artık mezun olayım canım:))))
Kızlar şimdi burada hepinizin isimlerini saymak istiyorum ama unuttuğum olur diye korkuyorum
Hepinizi cokkkk seviyorum,hepinize cokkk tesekkür ediyorum,cok güzel zamanlar geçirdik, ben bir süre kk ya ara vereceğim
Gelince görüsütüz inşallah
Sevgiyle kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?