♥haftalık kilo verme yarışması♥

Supersin yaa tebrik ederiiim:) Tartida bastaki rakami degistirmek tarifsiz bir duygu buyuk bir basari. 90 lardan 80 lere gelmek harika birsey! insallah en kisa zamanda saglikla kalici olarak 70leri de gorursun canim. Tekrardan coook tebrik ediyorum.
Çook teşekkür ederim canım aynen 90 lardan sonra 80 leri görmek mükemmel gerçekten , sağlıkla bi 80 i göreyim 2.hedef koymayı düşünüyorum zaten

kizlar bugun ödül günüm, aksam sevgilimle romantik bi yemek yicez rezervasyon falan yaptirmis. bugun menü ve kalori bildirimi yapmam :) yarin da memleketime dönüyorum, orda tarti yok, 20 gün kadar kilo bildirimi yapamam heralde :) korumayi deniycem bakalim olcak mi

elma_sekerim01 seni cok tebrik ederim :* masallah diyorum
Y YESIMBOZ caniiim, tebrikler :) 38 olmana cok sevindimm :) ben de korumaya gecicem artik.

Tesekkurler tatlimm. Esim hediye olarak 38 beden pantolon ve mont almis cok mutlu oldum :) Eski diyetisyenimle konustum sen kemikli ve zayiflasada iri duracak bir kizsin,kas oranindan dolayi da kusura bakma ama hic citi piti bi kiz olmayacaksin o yuzden tartiya takilma 65 kilo 38 beden iyidir dedi.Bende biraz laf dinlemeye karar verdim. Zaten yogun tempoya ragmen goruyosun 300-400 gidiyo regl olunca aliyorum sonra yine gidiyor... Dongu seklinde gidiyor boyle. Zaten kismetse Martta bebek dusunuyoruz o zamana kadar ne kadar verirsem kar diyorum :)
Senin kilon gayet iyi bolgesel sorunun varsa incelsen yeterli bence baloncukum :)

Ohhh super yaaa ben heyecanlandim vallaha Balik salata ye bence hem ortama da uyar hemde saglikli misss :) Dikkat et kendine. Sporunu aksatmaaa. Opuyorum seni coookk.

Çook teşekkür ederim canım aynen 90 lardan sonra 80 leri görmek mükemmel gerçekten , sağlıkla bi 80 i göreyim 2.hedef koymayı düşünüyorum zaten

Insallah canim coook daha fazlasini basaracaksin. Insan zaten bi kere o hazzi aldiginda birakmak istemiyor, goruyor nasil guzel oldugunu vucudundan nasil bi yuk kalktigini. Sana tavsiyem bu surecte fazla kiyafet alma. Sana motivasyon olsun. Hedeflerini basardiginda odulun olsun yeni yeni birer beden kucuk kiyafetler :)

Üstüme alıyorum sürekli ama altıma dediğin gibi almıyorum benim Üstüm hiç yok ne varsa altta mevcut:) bi 42 bedene girebilirmiyim acaba merak ediyorum en son 46 beden giyiyordum anne beden
Bi 80 olayım almasamda gidip bi denicem bakalım.

Eger asagida sorunun varsa kesinlikle pilates oneririm bir de squat. Muhtesem olur. Ben hep derdim altim iri benim bacaklarim kalin duruyo popom kocaman diye ama sabir istiyormus. 2 ay kadar duzenli haftada 3 gun pilates yaptim 2 gun kostum ve ip+squatla incelttim. Hala hafif kalinlar ama eski halinin yaninda daglar kadar goruntu farki var.

Koru canım koruyarak dönsen bile yeter güzelce eğlen dinlen iyi gezmeler

Bende suquat ve bel bacak çalışmaları yapıyorum tatlım çok gelişme var eskiye nazaran, aynı devam edicem spor gibisi yok verdiğim kiloları spora borçluyum

Benim oğlum 4 aylıktı kızıma hamile kaldım ilk hamilelikte 40 kilo aldım 64 ten 104 e 20 kilosunu vermiştim tekrar hamile kaldım 22 kilo daha aldım ve inan milletin lafı sözü beni gaza getirdi
40 kilo neden aldin canim rahatsizlik mi vardi ya da serum filan mi aldin. çok değişik ruh halleri yasamistisin 64 nere 100 ler nere. tebrik ediyorum seni . bekleseydin bu kadar inmezdi kilon. bende hizli indim eski yerleşik kiloma gelince durdu.

Koru canım koruyarak dönsen bile yeter güzelce eğlen dinlen iyi gezmeler
Canım neden gidiyorsun yeni gördüm hayırdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…