- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Ayy allah kolaylık versin canım bende bi dönem muhasebe de çalışmıştım , gerçekten kafa ve sabır işi.Kızlar ben bu hafta ara ara girebileceğim fırsat buldukça yıl sonunu kapatmam mutabakatları yapmam gerekiyor kaçamak hallerde girerim inşallah
Ben mersinin içinde değilim canımnasıl yani Mersine kar mı yağdı ?
Evet nefes alamayacağım gibi ama neyse bu da geçer elbet bir regl olsaydım iyiydi gerdi beni ya belimde çok ağrıyorAyy allah kolaylık versin canım bende bi dönem muhasebe de çalışmıştım , gerçekten kafa ve sabır işi.
Bende çıktım bu hafta 5 gün regl geçti ona bağlıyorum çünkü yemedim bol spor yaptımsbeden @DisiAnka charmant nehirnil111 GOK1974 @kitara_84 minerva1988
Selam kızlar;
28 ARALIK 2015: 54.70
04 OCAK 2016: 54.50 Yılbaşı tatiline rağmen ne 55 e çıktım ne de 53 e indim
Nasıl istiyorsan öyle olsun nehir Cim inşallah, gerer bende geçen ay 3 gün geciktim şiştim içimde sıkıntı oluştu zor attım üstümden.Evet nefes alamayacağım gibi ama neyse bu da geçer elbet bir regl olsaydım iyiydi gerdi beni ya belimde çok ağrıyor
Bi test yapsana merak ettim şimdi :)Bende çıktım bu hafta 5 gün regl geçti ona bağlıyorum çünkü yemedim bol spor yaptım
aramıza hoşgeldin :)Merhaba kızlar, yeni üye oldum bende zayıflamak ve aynı zamanda motivasyon olsun diye grubunuza katılmak istiyorum.
Boy 167 kilo 62 hedef 52
Detayını anlatır mısınız?
teşekkürler canım.nice güzel yaşlara canım benim
canım mutlu yaşların olsun sağlıkla huzurla. inşallah 2016 senin anne olacağın yıl olur :)
aaa neden gidiyorsun ki? benim de bırakasım var ama kızıyorum kendime. veremiyorum kilo. bari koruyayım
nehirnil111 int.paketim az olunca kalori girişi yapamadım. dünküler aklımdaydı sadece 03.01.2016 1150 kalori
sbeden kilo bildirimi 74.4
spor yapamadım. ama 2 gün olağanüstü temizlik yaptım. hala üst bacaklarım ağrıyor o derece. ama çok mutlu oldum. eşim diyor ki; sen boş kalmamalısın yaşın ilerledikçe temizliğe sardınbir otur diyor ama oturamıyorum. iyi ki de oturmamışım. yoksa yediklerimle daha çok çıkardım. esasında 3 gün 2 öğün beslendim çok da güzel oldu. ama komşumun yaptığı poğaça ve kek bitirdi beni. yine de mutluyum sonuçtan
Seninki dusmemis sukret benimki artti anlayamadim ben suan 62.8 verdigim kilolari geri aliorum moralim sifir02.01.2016
Sabah; 09:00 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı
Öğle; 12:00 - 2 haşlanmış yumurta + 2 yeşil zeytin + 1 siyah zeytin + 1 küçük domates
Ara; 15:00 - 1 kupa rezene çayı + 1 gün kurusu kayısı + 1 ufak muz
Akşam; 19:00 - Yarım tabak yoğurtlu makarna
Ara; 3 fındık + 5 fıstık + 10 antep fıstığı + 1 badem
Spor; Cardio 15 dakika + Ev işi + 20 dakika + Pilates 15 dakika + Squat 111
kalorim 830
03.01.2016
Öğle; 12:25 - 2 haşlanmış yumurta + 1 dilim ekmek + 2 çtl beyaz peynir + 2 yeşil zeytin + 1 siyah zeytin + 1 çay kaşığı bal + 1 çay kaşığı vişne reçeli + 1 küçük domates + 1 fincan şekersiz çay
Ara; 16:30 - 1 badem + 3 antep fıstığı + 1 fındık + 1 fıstık + 1 ufak muz
Akşam; 19:30 - 1 yumurtadan tavada yumurta + 1 peynirli poğaça ufak + 3 yeşil zeytin
Ara; 21:00 - Yarım nar
Spor; Leslie 45 dakika + Cardio 35 dakika + Ev işi 20 dakika + Ütü yapma 15 dakika
Kalorim 808
charmant THEY- @begum75 @DisiAnka miraycan84 @bayanbaloncuk @esraas @zambak86 @kitara_84 @CallanPinckney
Kızlar vücut ödem mi yaptı su mu tuttu bilmiyorum moralim acayip bozuk yediklerim yukarıda dün kan ter içinde kalana kadar spor yaptım gündüz çıktığımdan bu sabah fazla çıktım karnım şiş bilmiyorum adet söktürücü içeceğim hamilelik testi yapıp bir kaç güne kadar olamazsam regl
sbeden canım maalesef kilom 54.7 en son Cuma tartılmıştım buydu cumartesi pazar az yedim bol spor yaptım ama gram bile düşmedi içtiğim suyu bile tutuyor vicdansız anlamadım bu işten bir şey
Listede varsın sanki canımsbeden ben ne zaman dahil olacagm acaba listeye ? Listeye dahil olmadan hic sohbete de katilasm gelmiyor yahu kendimi disardan biri gibi hissediyorum
Nasıl istiyorsan öyle olsun nehir Cim inşallah, gerer bende geçen ay 3 gün geciktim şiştim içimde sıkıntı oluştu zor attım üstümden.
Bi test yapsana merak ettim şimdi :)
olursun gibi geldi
İstediğin zaman inşallah Allah aratmadan versin canımHayırlı zamanda olsun hepimiz için tabi ki kuzum bende isterim ama daha zamanı var gibi
Eşime aldırıyorum akşama yaparım belim çok ağrıyor ama gelecek gibi
Ne oldu canım yiyor musun peki sporunu eksik etme olmadı şaşırtacak bir şeyler yap derimSeninki dusmemis sukret benimki artti anlayamadim ben suan 62.8 verdigim kilolari geri aliorum moralim sifir
Amin cümlemize inşallah canımİstediğin zaman inşallah Allah aratmadan versin canım
dogum günün kutlu olsun canim..sbeden günaydın canım. bugün anneme gidiyorum yollardayım, akşama unutmazsam anca tartılabilirim. unutursam yine 73 yaz beni. ama bence kilo verdim bu hafta.kızlar bugün doğumgünüm dileğim bi güzel zayıflayıp çocuk sahibi olmak kısmetse
Amin canım sağolasın...dogum günün kutlu olsun canim..
en iyisi aksama yaz vermistirsin belki .
Allah gönlündekileri nasip etsin
Ya benim sinavlarim vardi 2 gundur disardaydim hep yicek dogru duzgun bisey bulamadim az yedim ama yinede kilo aldimNe oldu canım yiyor musun peki sporunu eksik etme olmadı şaşırtacak bir şeyler yap derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?