♥haftalık kilo verme yarışması♥

tamam canim gelince bekleriz

sbeden canım beni 87 yaz
Annemler kardeşimler geldi 2hafta malasef rejim yapamadım ama dikkat ettim bu arada oğlumu sütten ayırdım yani anlıcan hedefe ulaşamadım ama olsun eninde sonunda olacak kendime güveniyorum....

Ya benim sinavlarim vardi 2 gundur disardaydim hep yicek dogru duzgun bisey bulamadim az yedim ama yinede kilo aldim
Canım kiloyu henüz sabitleyemediğimiz için en ufak değişik zararlı bir şey vücuda girdiğinde etki yapıyor işte Pes etme bak yeni bir gün yeni bir hafta daha sıkı başla yenidenNasıl geçti sınavların

1 ve 2 oturum superdi 3 oturum berbatti resmen salladim .
Suan sabah kahvaltisi yerine 1 bardak sut ictim.

uyiki
iyiki aramizdasin canim. hele bi 79 a in bambaşka hissedersin

1 ve 2 oturum superdi 3 oturum berbatti resmen salladim .
Suan sabah kahvaltisi yerine 1 bardak sut ictim.
Olsun canım elinden geleni yapmışsındır sonuçta

Sütün içine yulaf koysan tarçın koysan daha tok tutar aslında canım kahvaltını eksik etme ama haşlanmış yumurta yiyebilirsin bende hafta sonu hep öyle yaptım ama sonuç ortada yemeden kilo aldım yahu suyu tuttu vicdansız

git bak dene hosuna gidenin bir beden küçüğünü al

Nehir valla yumurta dedin gene midem bulandi. Gecen gun kahvaltida yumurta hasladim. Aman aman bi midem bulandi istigfar ettim. Yemem yumurta falan artik

İyi ki doğdun canım. Yeni yılın ve yeni yaşın sana dileklerini hayırlısıyla getirir inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…