tamam canim gelince beklerizsbeden cnm ben cuma günkü kilomla bildirim yapayımEki Görüntüle 1734862
Ben artık mezun olayım canım:))))
Kızlar şimdi burada hepinizin isimlerini saymak istiyorum ama unuttuğum olur diye korkuyorum
Hepinizi cokkkk seviyorum,hepinize cokkk tesekkür ediyorum,cok güzel zamanlar geçirdik, ben bir süre kk ya ara vereceğim
Gelince görüsütüz inşallah
Sevgiyle kalın
Canım kiloyu henüz sabitleyemediğimiz için en ufak değişik zararlı bir şey vücuda girdiğinde etki yapıyor işteYa benim sinavlarim vardi 2 gundur disardaydim hep yicek dogru duzgun bisey bulamadim az yedim ama yinede kilo aldim
Hoşgeldin canım aramıza...Herkese merhabaAraniza yeni katildm bende
1 ve 2 oturum superdi 3 oturum berbatti resmen salladim .Canım kiloyu henüz sabitleyemediğimiz için en ufak değişik zararlı bir şey vücuda girdiğinde etki yapıyor iştePes etme bak yeni bir gün yeni bir hafta daha sıkı başla yeniden Nasıl geçti sınavların
iyiki aramizdasin canim. hele bi 79 a in bambaşka hissedersinGünaydın kızlar
İnanırmısınız 1 ekimde başlayan kilo verme Hikayem 94.1 den 82.6 olacaksın 5 ocak ta deseler hayatta inanmazdım hedefim 80 di evet ama hedefim e ulaşmış kadar mutluyum 82 li olmak müthiş duygumuş
11.500 gr vermişim ve diyet yapmadan verdim bunu, sadece bazı alışkanlıklarımı değiştirdim lafın kısası kendime özgüvenim geldi, burası çok yardımcı oldu menü bildirmek inanılmaz iyi geldi iyiki bulmuşum bu siteyi
Olsun canım elinden geleni yapmışsındır sonuçta1 ve 2 oturum superdi 3 oturum berbatti resmen salladim .
Suan sabah kahvaltisi yerine 1 bardak sut ictim.
ben kayit etmistim canim ama sonradan silinmiş tlf dan kaydedince bazen kayit edilmis gibi göstersede etmiyor. ekledim tekrardansbeden ben ne zaman dahil olacagm acaba listeye ? Listeye dahil olmadan hic sohbete de katilasm gelmiyor yahu kendimi disardan biri gibi hissediyorum
git bak dene hosuna gidenin bir beden küçüğünü alÜstüme alıyorum sürekli ama altıma dediğin gibi almıyorum benim Üstüm hiç yok ne varsa altta mevcut:) bi 42 bedene girebilirmiyim acaba merak ediyorum en son 46 beden giyiyordum anne beden
Bi 80 olayım almasamda gidip bi denicem bakalım.
Nehir valla yumurta dedin gene midem bulandi. Gecen gun kahvaltida yumurta hasladim. Aman aman bi midem bulandi istigfar ettim. Yemem yumurta falan artikOlsun canım elinden geleni yapmışsındır sonuçta
Sütün içine yulaf koysan tarçın koysan daha tok tutar aslında canım kahvaltını eksik etme ama haşlanmış yumurta yiyebilirsinbende hafta sonu hep öyle yaptım ama sonuç ortada yemeden kilo aldım yahu suyu tuttu vicdansız
İyi ki doğdun canım. Yeni yılın ve yeni yaşın sana dileklerini hayırlısıyla getirir inşallah :)sbeden günaydın canım. bugün anneme gidiyorum yollardayım, akşama unutmazsam anca tartılabilirim. unutursam yine 73 yaz beni. ama bence kilo verdim bu hafta.kızlar bugün doğumgünüm dileğim bi güzel zayıflayıp çocuk sahibi olmak kısmetse
Hosbuldm canm teşekkürlerHoşgeldin canım aramıza...
Evet gördm canm teşekkür ederimben kayit etmistim canim ama sonradan silinmiş tlf dan kaydedince bazen kayit edilmis gibi göstersede etmiyor. ekledim tekrardan
teşekkürler canım :)İyi ki doğdun canım. Yeni yılın ve yeni yaşın sana dileklerini hayırlısıyla getirir inşallah :)
Allah Allah niye öyle oldu ki canım çok mu yedin de miden almıyorNehir valla yumurta dedin gene midem bulandi. Gecen gun kahvaltida yumurta hasladim. Aman aman bi midem bulandi istigfar ettim. Yemem yumurta falan artik
2 catal aldim kiz sarisini yerken midem almadiAllah Allah niye öyle oldu ki canım çok mu yedin de miden almıyor
tamam canim pes etmede ergec ulasirizsbeden canım beni 87 yaz
Annemler kardeşimler geldi 2hafta malasef rejim yapamadım ama dikkat ettim bu arada oğlumu sütten ayırdım yani anlıcan hedefe ulaşamadım ama olsun eninde sonunda olacak kendime güveniyorum....
hayirli olsun tatlimmerhaba kızlar
nişanımı oldum geldim o kadar oynamamam rağmen sabah tartıldığımda hiç kilo vermediğimi görmek beni üzse de yine de mutlu ve keyifliyim bugun :) herkese de iyi günler dilerim ben hala 61sbeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?