- 9 Kasım 2015
- 95
- 313
- 8
- 32
İlginç canım hamile olmayasın bugün herkeste hamilelik işi var hayırdır inşallah havalardan havalardan diyelim bari2 catal aldim kiz sarisini yerken midem almadi
canim bugun ki kilon kacHosbuldm canm teşekkürler
Tatlm 82 ydim iste 2 gün önce dün felanda disardaydk daha 1 gr gitmemistr ayni 82 olarak dursun haftaya p.tesi tartilirm smdi o koca 82 yi görüp sinirimi ziplatmym :)canim bugun ki kilon kac
canım hayırdır neden gidiyosun? üzüldüm şimdisbeden cnm ben cuma günkü kilomla bildirim yapayımEki Görüntüle 1734862
Ben artık mezun olayım canım:))))
Kızlar şimdi burada hepinizin isimlerini saymak istiyorum ama unuttuğum olur diye korkuyorum
Hepinizi cokkkk seviyorum,hepinize cokkk tesekkür ediyorum,cok güzel zamanlar geçirdik, ben bir süre kk ya ara vereceğim
Gelince görüsütüz inşallah
Sevgiyle kalın
kız nerelerdesin sen özletiyosun kendini,herkes gidiyo yanlız bıraktınız biziİyiyim canım alıştım sayılır. Bugun evdeyim yılbaşından kalanları temizliorum bir sürü ütüm var
kızlar merhaba nasılsınız? hepinizi çok özledim
uzun bir tatilden sonra +500 le geri döndümama bu beni yıldırmadı ben yerimde saymaya alışkınım bikaç yüz gramlar bazen su dengesinden de olabiliyo o yüzden dikkate almıyorum,bugünden itibaren kendime çeki düzen veriyorum amacıma doğru hızlı adımlarla ilerliyorum inşallah
sbeden cim kilom 66,3
sbeden cim senden birşey rica edicem yılbaşına kadar ki hedef bizi baya motive etti şimdide çok uzak olmayan bir tarih belirlesek te yine o zamana kadar hedefler koysak kendimize nasıl olur sence???
Yok cnm ihtimali bile yok.İlginç canım hamile olmayasın bugün herkeste hamilelik işi var hayırdır inşallah havalardan havalardan diyelim bari
Ahahha herkes + ile donmusssYılbaşında hem annenin enfes yemekleri hem regl birleşince +800le böyle geri dönerim iştegeçen hafta 59,7 güncel 60,5 sbeden . Kızlar ben sağlıksız menülerimde olsa yazmak istiyorum tekrar. Çünkü yazınca insana bi sorumluluk geliyor. Bunu yememeliyim diye insan kendini daha rahat tutuyor. Ama üzülmüyorum yine kilo aldım diye. 2 güne fıs diye gidiyor böyle çabuk alınan kilolar. Neyse herkese mutlu bol kilo vermeli haftalarrr :)
Tatlm 82 ydim iste 2 gün önce dün felanda disardaydk daha 1 gr gitmemistr ayni 82 olarak dursun haftaya p.tesi tartilirm smdi o koca 82 yi görüp sinirimi ziplatmym :)
her ayın ilk hafta pazartesisi, mesela 1 şubat, sonra 7 mart oluyo bence olabilirOlsuuuun yine veririz evelallah :) Bencede aylik hedef mesela cok iyi olabilir :)
bilmem ki kararsiz kaldim :) isteyen bildirsib o zaman subat 8 icin hedef bekirleyelim.. bir pazartesi gününe denk geliyor canimkızlar merhaba nasılsınız? hepinizi çok özledim
uzun bir tatilden sonra +500 le geri döndümama bu beni yıldırmadı ben yerimde saymaya alışkınım bikaç yüz gramlar bazen su dengesinden de olabiliyo o yüzden dikkate almıyorum,bugünden itibaren kendime çeki düzen veriyorum amacıma doğru hızlı adımlarla ilerliyorum inşallah
sbeden cim kilom 66,3
sbeden cim senden birşey rica edicem yılbaşına kadar ki hedef bizi baya motive etti şimdide çok uzak olmayan bir tarih belirlesek te yine o zamana kadar hedefler koysak kendimize nasıl olur sence???
bilmem ki kararsiz kaldim :) isteyen bildirsib o zaman subat 8 icin hedef bekirleyelim.. bir pazartesi gününe denk geliyor canim
tamam tatlım :-*tamam bence olur
o zaman ilk hedef benden 8 şubat için hedefim 64 (yılbaşıyla aynı hedef oldu ama verme hızımı düşünerekten fazla uçmıyım diye böyle seçtim)
kızlarr 8 şubat için hedef belirliyoruz herker sbedene bildirsin
tamam bence olur
o zaman ilk hedef benden 8 şubat için hedefim 64 (yılbaşıyla aynı hedef oldu ama verme hızımı düşünerekten fazla uçmıyım diye böyle seçtim)
kızlarr 8 şubat için hedef belirliyoruz herker sbedene bildirsin
Ovv cok iyi olmus böyle 8 subata 1 ay dan daha fazla var düsünym bakm hedefimi ne koysam ki acabaD damlasraaynaa G guselolurdu N naz5403 elma_sekerim01 Leyliferizem T tatlitambak esmerm91 @ruyatamircisi mavimli @kitara_84 @Seherabdul E eeeeliiif Y YESIMBOZ esraas THEY- @gamzee28 bayanbaloncuk @yesilelmamm zambak86 D didos86 H hayriye111 @wingless @SogukMevsim @ozenti purki90 D Destidesti 07beLinAy C CallanPinckney (her ne kadar bizi bırakıp gitsede yinede yazdım) GOK1974 charmant @deniz3344 D denizdilan @DisiAnka minerva1988 M maya_79 nehirnil111
her ne kadar bazı arkadaşlar 1 ay içerisinde amacına ulaşacak gibi görünsede kimseyi atlamıyım yazıyım dedim umarım atladığım olmamıştır...
kızlar her ayın ilk pazartesisi kısa dönemlik küçük kilo hedefleri belirliycez (1 aylık gibi düşünün) ve yinesbeden i etiketketleyip bildiricez ilk hedef günümüz 8 şubat aksatmadan yaparsak memnun oluruz hadi bakalım yaza kadar hep birlikte fit günlerimiz olsun bildirimleri bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?