♥haftalık kilo verme yarışması♥

Yılbaşında hem annenin enfes yemekleri hem regl birleşince +800le böyle geri dönerim işte geçen hafta 59,7 güncel 60,5 sbeden . Kızlar ben sağlıksız menülerimde olsa yazmak istiyorum tekrar. Çünkü yazınca insana bi sorumluluk geliyor. Bunu yememeliyim diye insan kendini daha rahat tutuyor. Ama üzülmüyorum yine kilo aldım diye. 2 güne fıs diye gidiyor böyle çabuk alınan kilolar. Neyse herkese mutlu bol kilo vermeli haftalarrr :)

Sabah lor peyniri + 1 dilim etimek+ sade kahve , ara 1 avuc sari leblebi.
Oglende karnibahar yemegi ve yogurt yiyecegim.
Aksam ustu ara ogun olarak 3 hurmam var,spor oncesi de 2 ceviz ve keten tohumlu yogurdumu yiyip uzerine 2,5 saat pilates+boks yaparsam bugun kendimi parcalamaya bir adim atmis olurum sanirim :)))

kızlar merhaba nasılsınız? hepinizi çok özledim
uzun bir tatilden sonra +500 le geri döndüm ama bu beni yıldırmadı ben yerimde saymaya alışkınım bikaç yüz gramlar bazen su dengesinden de olabiliyo o yüzden dikkate almıyorum,bugünden itibaren kendime çeki düzen veriyorum amacıma doğru hızlı adımlarla ilerliyorum inşallah
sbeden cim kilom 66,3
sbeden cim senden birşey rica edicem yılbaşına kadar ki hedef bizi baya motive etti şimdide çok uzak olmayan bir tarih belirlesek te yine o zamana kadar hedefler koysak kendimize nasıl olur sence???

canım hayırdır neden gidiyosun? üzüldüm şimdi birbirimizi iyi motive ediyoduk, umarım seni çok üzecek birşeyler yoktur hayatında inşallah güzelşeyler için ayrılmak zorunda kalmışsındır,ve umarım bu bir süre çok uzun bir süre değildir, tekrar döndüğünde bizleri unutma ve gel buraya emi, seni seviyoruz, allaha emanet ol

Olsuuuun yine veririz evelallah :) Bencede aylik hedef mesela cok iyi olabilir :)

İlginç canım hamile olmayasın bugün herkeste hamilelik işi var hayırdır inşallah havalardan havalardan diyelim bari
Yok cnm ihtimali bile yok.
Havalardan yada yumurtada bi gariplik var yokaa ben cok severim. Birde kilo almamin sebebi annem lokma ttalisi yapri citir citir onu yedimmm nasil canim istedi vallaaa

Ahahha herkes + ile donmusss

bilmem ki kararsiz kaldim :) isteyen bildirsib o zaman subat 8 icin hedef bekirleyelim.. bir pazartesi gününe denk geliyor canim

bilmem ki kararsiz kaldim :) isteyen bildirsib o zaman subat 8 icin hedef bekirleyelim.. bir pazartesi gününe denk geliyor canim

tamam bence olur
o zaman ilk hedef benden 8 şubat için hedefim 64 (yılbaşıyla aynı hedef oldu ama verme hızımı düşünerekten fazla uçmıyım diye böyle seçtim)

kızlarr 8 şubat için hedef belirliyoruz herker sbedene bildirsin

D damlasr aaynaa G guselolurdu N naz5403 elma_sekerim01 Leyliferizem T tatlitambak esmerm91 @ruyatamircisi mavimli @kitara_84 @Seherabdul E eeeeliiif Y YESIMBOZ esraas THEY- @gamzee28 bayanbaloncuk @yesilelmamm zambak86 D didos86 H hayriye111 @wingless @SogukMevsim @ozenti purki90 D Destidesti 07beLinAy C CallanPinckney (her ne kadar bizi bırakıp gitsede yinede yazdım) GOK1974 charmant @deniz3344 D denizdilan @DisiAnka minerva1988 M maya_79 nehirnil111

her ne kadar bazı arkadaşlar 1 ay içerisinde amacına ulaşacak gibi görünsede kimseyi atlamıyım yazıyım dedim umarım atladığım olmamıştır...

kızlar her ayın ilk pazartesisi kısa dönemlik küçük kilo hedefleri belirliycez (1 aylık gibi düşünün) ve yine sbeden i etiketketleyip bildiricez ilk hedef günümüz 8 şubat aksatmadan yaparsak memnun oluruz hadi bakalım yaza kadar hep birlikte fit günlerimiz olsun bildirimleri bekliyoruz

Ovv cok iyi olmus böyle 8 subata 1 ay dan daha fazla var düsünym bakm hedefimi ne koysam ki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…