♥haftalık kilo verme yarışması♥

ben de uçmayayım ama sbeden 71 diyeyim inşallah.

Kızlar ben 14 ocak da tatile çıkcam 1 şubata kadarda tatilde olucam o yüzden diyete de mola vercem iki hafta 1 şubatta tekrar başlicam o yüzden 8 şubata dair çok iddialı bir hedefim yok sadece tatile çıkana kadar 62 civarı olmayı planlıyorum umarım tatildede çok almam ve 8 şubat tarihindede tahminen 62 63 civarı olurum sbeden

sbeden 8 subat hedefim 65 olmak suanki kilom 68.3

geçen hafta seninle aynıydık bu hafta sen verdin ben aldım farkı açtık :)
sen benden hızlı ilerliyosun ama benide gaza getiriyosun

geçen hafta seninle aynıydık bu hafta sen verdin ben aldım farkı açtık :)
sen benden hızlı ilerliyosun ama benide gaza getiriyosun
valla ben çok iddialıyım canım kafama fena taktım o yüzden hiç taviz vermiyorum kendimden 55 e kadar zayıflcam
demek kg vermek dışında sana da faydam var
sevindim bunaa

ellerine sağlık bebeğim

valla ben çok iddialıyım canım kafama fena taktım o yüzden hiç taviz vermiyorum kendimden 55 e kadar zayıflcam
demek kg vermek dışında sana da faydam var
sevindim bunaa

aslında herkesin faydası oluyo arkadaşlar sağolsunlar çok güzel motive ediyolar ama seninle boyumuz ve kilomuz yakın olduğu için daha bi farklı oluyo tabi :)
aslında bende çok disiplinli gidiyodum bu yeniyıl tatili beni biraz tembel ve obur yaptı ama sabahtan beri iyi gidiyorum eski düzenime geri döncem inşallah

inşalllah canım sen zaten 64 de bırakacaksın heralde yada devam edecekmisin az kalmış hedefine

yok yok hedefim 58 benim,
64 1 aylık kısa dönem hedefim, boyum 1,60 benim 64 kilo çok bana 58 olunca (yada 56 da olabilir o o zamanki duruma göre değişebilir ) bırakıcam canım
anladım canım inşallah ulaşırsın hedefine
çalışıyormusun canım bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…