tamam bence olur
o zaman ilk hedef benden 8 şubat için hedefim 64 (yılbaşıyla aynı hedef oldu ama verme hızımı düşünerekten fazla uçmıyım diye böyle seçtim)
kızlarr 8 şubat için hedef belirliyoruz herker sbedene bildirsin
@damlasr @aaynaa @guselolurdu @naz5403elma_sekerim01 @Leyliferizem @tatlitambak esmerm91 @ruyatamircisi @mavimli H Heart of Gold @Seherabdul E eeeeliiif @YESIMBOZ @esraas @THEY- G gamzee81 @bayanbaloncuk visnelipastam @zambak86 @didos86 H hayriye111 @wingless @SogukMevsim @ozenti @purki90 @Destidesti @07beLinAy @CallanPinckney (her ne kadar bizi bırakıp gitsede yinede yazdım) @GOK1974 @charmant @deniz3344 @denizdilan @DisiAnka @minerva1988 @maya_79 @nehirnil111
her ne kadar bazı arkadaşlar 1 ay içerisinde amacına ulaşacak gibi görünsede kimseyi atlamıyım yazıyım dedim umarım atladığım olmamıştır...
kızlar her ayın ilk pazartesisi kısa dönemlik küçük kilo hedefleri belirliycez (1 aylık gibi düşünün) ve yinesbeden i etiketketleyip bildiricez ilk hedef günümüz 8 şubat aksatmadan yaparsak memnun oluruz hadi bakalım yaza kadar hep birlikte fit günlerimiz olsun bildirimleri bekliyoruz
canim bence sen ne kadar zayiflasan kardir. hamilelikte deride catlaklar oluyor ne kadar zayıf o kadar az catlak unutma elinden geleni yapBenden de bir 64 :)sbeden
geçen hafta seninle aynıydık bu hafta sen verdin ben aldım farkı açtık :)Kızlar ben 14 ocak da tatile çıkcam 1 şubata kadarda tatilde olucam o yüzden diyete de mola vercem iki hafta 1 şubatta tekrar başlicam o yüzden 8 şubata dair çok iddialı bir hedefim yok sadece tatile çıkana kadar 62 civarı olmayı planlıyorum umarım tatildede çok almam ve 8 şubat tarihindede tahminen 62 63 civarı olurumsbeden
valla ben çok iddialıyım canım kafama fena taktım o yüzden hiç taviz vermiyorum kendimden 55 e kadar zayıflcamgeçen hafta seninle aynıydık bu hafta sen verdin ben aldım farkı açtık :)
sen benden hızlı ilerliyosun ama benide gaza getiriyosun
ellerine sağlık bebeğim@damlasr @aaynaa @guselolurdu @naz5403elma_sekerim01 @Leyliferizem @tatlitambak esmerm91 @ruyatamircisi @mavimli H Heart of Gold @Seherabdul E eeeeliiif @YESIMBOZ @esraas @THEY- G gamzee81 @bayanbaloncuk visnelipastam @zambak86 @didos86 H hayriye111 @wingless @SogukMevsim @ozenti @purki90 @Destidesti @07beLinAy @CallanPinckney (her ne kadar bizi bırakıp gitsede yinede yazdım) @GOK1974 @charmant @deniz3344 @denizdilan @DisiAnka @minerva1988 @maya_79 @nehirnil111
her ne kadar bazı arkadaşlar 1 ay içerisinde amacına ulaşacak gibi görünsede kimseyi atlamıyım yazıyım dedim umarım atladığım olmamıştır...
kızlar her ayın ilk pazartesisi kısa dönemlik küçük kilo hedefleri belirliycez (1 aylık gibi düşünün) ve yinesbeden i etiketketleyip bildiricez ilk hedef günümüz 8 şubat aksatmadan yaparsak memnun oluruz hadi bakalım yaza kadar hep birlikte fit günlerimiz olsun bildirimleri bekliyoruz
en iyisi ucmamak hedefe kilitlenmek canim bende ucmayacam :)ben de uçmayayım amasbeden 71 diyeyim inşallah.
valla ben çok iddialıyım canım kafama fena taktım o yüzden hiç taviz vermiyorum kendimden 55 e kadar zayıflcam
demek kg vermek dışında sana da faydam var
sevindim bunaa
inşalllah canım sen zaten 64 de bırakacaksın heralde yada devam edecekmisin az kalmış hedefineaslında herkesin faydası oluyo arkadaşlar sağolsunlar çok güzel motive ediyolar ama seninle boyumuz ve kilomuz yakın olduğu için daha bi farklı oluyo tabi :)
aslında bende çok disiplinli gidiyodum bu yeniyıl tatili beni biraz tembel ve obur yaptı ama sabahtan beri iyi gidiyorum eski düzenime geri döncem inşallah
inşalllah canım sen zaten 64 de bırakacaksın heralde yada devam edecekmisin az kalmış hedefine
anladım canım inşallah ulaşırsın hedefineyok yok hedefim 58 benim,
64 1 aylık kısa dönem hedefim, boyum 1,60 benim 64 kilo çok bana 58 olunca (yada 56 da olabilir o o zamanki duruma göre değişebilir ) bırakıcam canım
çalışıyorum canım, sen çalışıyomusun?anladım canım inşallah ulaşırsın hedefine
çalışıyormusun canım bu arada
evet canım çalşyorum katip olarakçalışıyorum canım, sen çalışıyomusun?
Inşallah canımmm çok teşekkürleruyiki
iyiki aramizdasin canim. hele bi 79 a in bambaşka hissedersin
Bi 80 olayım yapcam canımgit bak dene hosuna gidenin bir beden küçüğünü al
evet canım çalşyorum katip olarak
sen ne iş yapıyorsun
evlimisin bebeğin varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?