- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
@damlasr @aaynaa @guselolurdu @naz5403elma_sekerim01 @Leyliferizem @tatlitambak esmerm91 @ruyatamircisi @mavimli @kitara_84 @Seherabdul @eeeeliiif Y YESIMBOZ @esraas THEY- @gamzee28 @bayanbaloncuk visnelipastam @zambak86 @didos86 H hayriye111 @wingless @SogukMevsim @ozenti @purki90 @Destidesti @07beLinAy @CallanPinckney (her ne kadar bizi bırakıp gitsede yinede yazdım) @GOK1974 @charmant @deniz3344 @denizdilan @DisiAnka @minerva1988 @maya_79 nehirnil111
her ne kadar bazı arkadaşlar 1 ay içerisinde amacına ulaşacak gibi görünsede kimseyi atlamıyım yazıyım dedim umarım atladığım olmamıştır...
kızlar her ayın ilk pazartesisi kısa dönemlik küçük kilo hedefleri belirliycez (1 aylık gibi düşünün) ve yinesbeden i etiketketleyip bildiricez ilk hedef günümüz 8 şubat aksatmadan yaparsak memnun oluruz hadi bakalım yaza kadar hep birlikte fit günlerimiz olsun bildirimleri bekliyoruz
evet hızlı yazıyorumm şipşakkatip ha hızlı yazıyosun o zaman ne güzel :)
ben özelde çalışıyorum canım, evliyim 16 yaşında oğlum var
evet hızlı yazıyorumm şipşak
aay ne kadar güzel delikanlı olmuş oğluun maşallah ya
benim oğlum daha küçük 1,5 yaşında
sağol canım seninde Allah bağışlasın oğlunuAllah bağışlasın canım, bir güne gelmiyo büyüyüveriyolar valla
beni şimdiden sardı Allah nasip ederde üniversiteye giderse napcam ben diyeaklıma geldikçe sarılıp öpüyorum oğlumu
Anladım canım tatlı tabi ki o lokmalar lokma lokma kiloyla dönmüş işteYok cnm ihtimali bile yok.
Havalardan yada yumurtada bi gariplik var yokaa ben cok severim. Birde kilo almamin sebebi annem lokma ttalisi yapri citir citir onu yedimmm nasil canim istedi vallaaa
Vallahi esimde ilk defa yiyo bayildi.Anladım canım tatlı tabi ki o lokmalar lokma lokma kiloyla dönmüş işte
Aaa seninle hedefimiz ayni bak simdik cok hirslandm insallah 79u görürüz ikimizde
Kac kiloydun kac kilo oldn canm ?Ben de gecen sene düğünden önce çok kilo vermiştim simdi hepsini geri almış durumdayım ama eski azmim yok. Ne yapsam da versem su kilolari :)
@damlasr @aaynaa @guselolurdu @naz5403elma_sekerim01 @Leyliferizem @tatlitambak esmerm91 @ruyatamircisi @mavimli @kitara_84 @Seherabdul @eeeeliiif Y YESIMBOZ @esraas THEY- @gamzee28 @bayanbaloncuk visnelipastam @zambak86 @didos86 H hayriye111 @wingless @SogukMevsim @ozenti @purki90 @Destidesti @07beLinAy @CallanPinckney (her ne kadar bizi bırakıp gitsede yinede yazdım) @GOK1974 @charmant @deniz3344 @denizdilan @DisiAnka @minerva1988 @maya_79 nehirnil111
her ne kadar bazı arkadaşlar 1 ay içerisinde amacına ulaşacak gibi görünsede kimseyi atlamıyım yazıyım dedim umarım atladığım olmamıştır...
kızlar her ayın ilk pazartesisi kısa dönemlik küçük kilo hedefleri belirliycez (1 aylık gibi düşünün) ve yinesbeden i etiketketleyip bildiricez ilk hedef günümüz 8 şubat aksatmadan yaparsak memnun oluruz hadi bakalım yaza kadar hep birlikte fit günlerimiz olsun bildirimleri bekliyoruz
Gecen sene 83.7 ile başlayıp 76.1 e dusmustum düğün gunu . ama simdi 2 gün önce 82.5 kiloydumKac kiloydun kac kilo oldn canm ?
Inşallah canım gider heralde ya , hırs iyidir sen benden _600 desin avantajlısın yani hadi bakalım:)Aaa seninle hedefimiz ayni bak simdik cok hirslandm insallah 79u görürüz ikimizde
Sende bendensin kaderdasim gel bi sarilalimGecen sene 83.7 ile başlayıp 76.1 e dusmustum düğün gunu . ama simdi 2 gün önce 82.5 kiloydumhatta 85 e yaklaşmıştım bu biraz vermiş halim.
Hahahha dur gidiym az yemek yiyimde o 600 gramida aliym ayni olalmInşallah canım gider heralde ya , hırs iyidir sen benden _600 desin avantajlısın yani hadi bakalım:)
Sende bendensin kaderdasim gel bi sarilalim
Hahahha dur gidiym az yemek yiyimde o 600 gramida aliym ayni olalm
canim bence sen ne kadar zayiflasan kardir. hamilelikte deride catlaklar oluyor ne kadar zayıf o kadar az catlak unutma elinden geleni yap
senin 64 hedefin varsa benim dahada hırs yapmam lazım ama ben yavaş veriyorum birde yaklaşık 15 gün yatılı misafirlerim bugün geldiler, sporum aksayabilir ondan düşük hedef koydumYavas verdigimi goz onunde bulundurarak fazla ucmamak adina 64 dedim tatlim yoksa 60a ne kadar yakin o kadar iyi benim icin:) Fazlasi olur ve size supriz yaparim insallaaahh :)
Hamilelikte de yuruyuse devam sagligimiz el verirse insallah.
Aynen canm ya biz seninle bir topikte daha mi konusmustk sanki daha önceden ?:))) yaslarimiz da ayni sanırım ben de 91 liyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?