♥haftalık kilo verme yarışması♥

sbeden 8 şubata kadar hedefim 79 olmakkk

Kızlar bu arada kahvaltıdan sonra ya da akşam yemekten sonra hemenmi spor yapıyorsunuz? Ablam diyetisyene giderken yemeklerden sonra spor yapılacaksa en az 1 saat sonra spor yapmasını önermişti. Aklınızda bulunsun diye söyliyim dedim. Bende şimdi sporumu yapayım :)

evet hızlı yazıyorumm şipşak
aay ne kadar güzel delikanlı olmuş oğluun maşallah ya
benim oğlum daha küçük 1,5 yaşında

Allah bağışlasın canım, bir güne gelmiyo büyüyüveriyolar valla
beni şimdiden sardı Allah nasip ederde üniversiteye giderse napcam ben diye aklıma geldikçe sarılıp öpüyorum oğlumu

Allah bağışlasın canım, bir güne gelmiyo büyüyüveriyolar valla
beni şimdiden sardı Allah nasip ederde üniversiteye giderse napcam ben diye aklıma geldikçe sarılıp öpüyorum oğlumu
sağol canım seninde Allah bağışlasın oğlunu
Allah ım başka ayrılıklar göstermesin, yeterki okusun iyi bir mesleği olsun ayrı kalacağınız zamanlar gelir geçeer

Ben de gecen sene düğünden önce çok kilo vermiştim simdi hepsini geri almış durumdayım ama eski azmim yok. Ne yapsam da versem su kilolari :)

8 Şubat kardeşimin doğum günü sevindim bu duruma zaten ona da diyordum senin doğum gününe kadar 52 olacağım diye hedefim belli

canim bence sen ne kadar zayiflasan kardir. hamilelikte deride catlaklar oluyor ne kadar zayıf o kadar az catlak unutma elinden geleni yap

Yavas verdigimi goz onunde bulundurarak fazla ucmamak adina 64 dedim tatlim yoksa 60a ne kadar yakin o kadar iyi benim icin:) Fazlasi olur ve size supriz yaparim insallaaahh :)
Hamilelikte de yuruyuse devam sagligimiz el verirse insallah.

Yavas verdigimi goz onunde bulundurarak fazla ucmamak adina 64 dedim tatlim yoksa 60a ne kadar yakin o kadar iyi benim icin:) Fazlasi olur ve size supriz yaparim insallaaahh :)
Hamilelikte de yuruyuse devam sagligimiz el verirse insallah.
senin 64 hedefin varsa benim dahada hırs yapmam lazım ama ben yavaş veriyorum birde yaklaşık 15 gün yatılı misafirlerim bugün geldiler, sporum aksayabilir ondan düşük hedef koydum
tabi bendede süpriz olursada çok güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…