♥haftalık kilo verme yarışması♥

Hahahah hadi bakalim gorecegiz 8 Subatta kim ne yapmis :) (Boyle deyip kilo bildirimimde yin 68 yaziyomusum hahaha ) O zaman dovun beni iste :) Bu arada insallah 65 in altina inersem fotograf yukleyecegim ahdim olsun

Hahahah hadi bakalim gorecegiz 8 Subatta kim ne yapmis :) (Boyle deyip kilo bildirimimde yin 68 yaziyomusum hahaha ) O zaman dovun beni iste :) Bu arada insallah 65 in altina inersem fotograf yukleyecegim ahdim olsun
yok ya 68 de kalmazsın verirsin sen, kendimden çok sana güveniyorum ben
65 in altına inmeni sabırsızlıkla bekliyorum o zaman sbeden de 75 e inince foto atacaktı onuda merakla bekliyorum

tamam canim 63 yazayım en iyisi

sbeden benim hedefim 82 uçmak istemiyorum bikerede hedefe ulaşmanın tadını çıkarayım dimi ama

yok ya 68 de kalmazsın verirsin sen, kendimden çok sana güveniyorum ben
65 in altına inmeni sabırsızlıkla bekliyorum o zaman sbeden de 75 e inince foto atacaktı onuda merakla bekliyorum

Canim benim yaa cok tatlisin eksik olma. Burasi gercekten muhtesem bi yer herkes nasil guzel destek olup gazliyor. Dur bakalim 2 haftaya belli olur benim 65 in altina dusup dusemeyecegim.
Aaaaa vallaha merak ettim :)

Yavas verdigimi goz onunde bulundurarak fazla ucmamak adina 64 dedim tatlim yoksa 60a ne kadar yakin o kadar iyi benim icin:) Fazlasi olur ve size supriz yaparim insallaaahh :)
Hamilelikte de yuruyuse devam sagligimiz el verirse insallah.
insallah canım :)

kızlar ya bu nova teatox cafeslim gibi şeyler hakkında ne düşünüyorsunuz?
çok reklamı yapılıyor internette ünlüler de paylaşıyor ama sağlıklı mı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…