Ooo cok iddaliyiz hanımefenditatlım sen yemesen de almasan da olur ben her türlü geçerim seni hodri meydan
Evettt :)Ooo cok iddaliyiz hanımefendi
senin 64 hedefin varsa benim dahada hırs yapmam lazım ama ben yavaş veriyorum birde yaklaşık 15 gün yatılı misafirlerim bugün geldiler, sporum aksayabilir ondan düşük hedef koydum
tabi bendede süpriz olursada çok güzel olur
yok ya 68 de kalmazsın verirsin sen, kendimden çok sana güveniyorum benHahahah hadi bakalim gorecegiz 8 Subatta kim ne yapmis :) (Boyle deyip kilo bildirimimde yin 68 yaziyomusum hahaha) O zaman dovun beni iste :) Bu arada insallah 65 in altina inersem fotograf yukleyecegim ahdim olsun
Hadi bakalm hirsini 8 subatta göreceğizEvettt :)
Arkadaşlarıma sorabilirsin hırsımı :)
Hadi bakalm hirsini 8 subatta göreceğiz
tamam canim 63 yazayım en iyisiKızlar ben 14 ocak da tatile çıkcam 1 şubata kadarda tatilde olucam o yüzden diyete de mola vercem iki hafta 1 şubatta tekrar başlicam o yüzden 8 şubata dair çok iddialı bir hedefim yok sadece tatile çıkana kadar 62 civarı olmayı planlıyorum umarım tatildede çok almam ve 8 şubat tarihindede tahminen 62 63 civarı olurumsbeden
yok ya 68 de kalmazsın verirsin sen, kendimden çok sana güveniyorum ben
65 in altına inmeni sabırsızlıkla bekliyorum o zamansbeden de 75 e inince foto atacaktı onuda merakla bekliyorum
katip ha hızlı yazıyosun o zaman ne güzel :)
ben özelde çalışıyorum canım, evliyim 16 yaşında oğlum var
Sende bendensin kaderdasim gel bi sarilalim
Bu konuya ilk defa yazdım :)
insallah canım :)Yavas verdigimi goz onunde bulundurarak fazla ucmamak adina 64 dedim tatlim yoksa 60a ne kadar yakin o kadar iyi benim icin:) Fazlasi olur ve size supriz yaparim insallaaahh :)
Hamilelikte de yuruyuse devam sagligimiz el verirse insallah.
ben hep senin küçük çocuğun var sanıyordumyani öyle tahmin ediyordum. yaşın kaç?
yok ya 68 de kalmazsın verirsin sen, kendimden çok sana güveniyorum ben
65 in altına inmeni sabırsızlıkla bekliyorum o zamansbeden de 75 e inince foto atacaktı onuda merakla bekliyorum
tabikioo inşallah bende ucmayacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?