Ben de öyle gibi düşünüyorum :)Aynen canm ya biz seninle bir topikte daha mi konusmustk sanki daha önceden ?
kız niye gülüyon bakim sen bu hafta olmazsa haftaya olur nasılsa gelcen 75 e ben bekliyom valla
benim gözümde o hala küçükboyu her ne kadar 1,80 olup eğilerek beni öpsede
36 yaşındayım canım
ben hala 91 kilodayım su içemiyorum ya@damlasraaynaa @guselolurdu @naz5403 elma_sekerim01 @Leyliferizem @tatlitambak @esmerm91 @ruyatamircisi @mavimli H Heart of Gold K Kafkanistan @eeeeliiif @YESIMBOZ @esraas @THEY- @gamzee28 @bayanbaloncuk @yesilelmamm @zambak86 @didos86 @hayriye111 @wingless @SogukMevsim @ozenti @purki90 @Destidesti 07beLinAy @CallanPinckney (her ne kadar bizi bırakıp gitsede yinede yazdım) @GOK1974 @charmant miraycan84 @denizdilan @DisiAnka @minerva1988 @maya_79 @nehirnil111
her ne kadar bazı arkadaşlar 1 ay içerisinde amacına ulaşacak gibi görünsede kimseyi atlamıyım yazıyım dedim umarım atladığım olmamıştır...
kızlar her ayın ilk pazartesisi kısa dönemlik küçük kilo hedefleri belirliycez (1 aylık gibi düşünün) ve yinesbeden i etiketketleyip bildiricez ilk hedef günümüz 8 şubat aksatmadan yaparsak memnun oluruz hadi bakalım yaza kadar hep birlikte fit günlerimiz olsun bildirimleri bekliyoruz
ayy maşallah sana da oğluna da, çok genç anne olmuşsun ne güzel. ben anca 36 yaşında 2.yi yaparım
kışın su içmek zaten biraz işkence herkeste aynı sorun var canımben hala 91 kilodayım su içemiyorum ya
düşünüyosan çokta geçe kalma senide 2016 annesi olarak görelim o vakit, biliyosun burda birsürü arkadaş var bu sene bebek yapacak sende onlarla birlikte çıkarıver aradan
kışın su içmek zaten biraz işkence herkeste aynı sorun var canım
diyet ve spor yapabilirsen çok güzel olur
hayırlısıyla hayırlı zamanda gelsin o zaman bebişyok canım çok zor. eşim istemiyor şu an. kandıramam onu. 2018 e ancak olur kısmetimizde varsa tabii.
Amerika'ya taşındım o Zaman'lar çok sık çıkamıyordum evden ye otur ye otur böyle oldum :)40 kilo neden aldin canim rahatsizlik mi vardi ya da serum filan mi aldin. çok değişik ruh halleri yasamistisin 64 nere 100 ler nere. tebrik ediyorum seni . bekleseydin bu kadar inmezdi kilon. bende hizli indim eski yerleşik kiloma gelince durdu.
evet canım haklısın kendimi kafamı tam diyete adapte edemiyorum hamilelik de olmuyor kilonun etkisi ne derece olur acaba bilemedimkışın su içmek zaten biraz işkence herkeste aynı sorun var canım
diyet ve spor yapabilirsen çok güzel olur
uff sorma bende yeşilçay ıhlamurla falan 1lt ancak olmuştur, sırf suda 800 ml falan, şok markette 1 lt lik camdan süt şişeler vardı kaldıysa ondan almalıda hem kapaklıydıda yanımda dursun ağzıda kapalı hemde ne kadar içtiğimi görürüm bugün bakayım bari1 lt suyu yeni bitirdim. öğlen yürüdüm çok terledim ama su içemedim
Amerika'ya taşındım o Zaman'lar çok sık çıkamıyordum evden ye otur ye otur böyle oldum :)
hamilelikte kilonun etkisi vardır tabievet canım haklısın kendimi kafamı tam diyete adapte edemiyorum hamilelik de olmuyor kilonun etkisi ne derece olur acaba bilemedim
Evlendim gittim Can'ım iki sene new jersey de kaldım şu an new yorkdayım buffalo eyaletindeaaa taaa amerikadan mı yazıyosun ne güzel
çok isterdim oralara gelmeyi ama rüyasını bile görmedim daha
ne yapıyosun orda evleniptemi gittin çalışıyomusun anlatsana nasıl farklımı hangi eyalettesin (oralarda öyle deniyodu demieyalet )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?