♥haftalık kilo verme yarışması♥

sbeden
74 olsun bakalım
Ancak benim tartının ayarı kaçtı sanırım Nasıl çözeceğim bilmiyorum üzerine biraz çalışayım bakayım

ben hala 91 kilodayım su içemiyorum ya

Benim kilomla aynı olan var mı rekabet olursa daha azimli oluyorum galiba şu an 78 im :)

düşünüyosan çokta geçe kalma senide 2016 annesi olarak görelim o vakit, biliyosun burda birsürü arkadaş var bu sene bebek yapacak sende onlarla birlikte çıkarıver aradan

yok canım çok zor. eşim istemiyor şu an. kandıramam onu. 2018 e ancak olur kısmetimizde varsa tabii.

Amerika'ya taşındım o Zaman'lar çok sık çıkamıyordum evden ye otur ye otur böyle oldum :)

kışın su içmek zaten biraz işkence herkeste aynı sorun var canım
diyet ve spor yapabilirsen çok güzel olur
evet canım haklısın kendimi kafamı tam diyete adapte edemiyorum hamilelik de olmuyor kilonun etkisi ne derece olur acaba bilemedim

1 lt suyu yeni bitirdim. öğlen yürüdüm çok terledim ama su içemedim
uff sorma bende yeşilçay ıhlamurla falan 1lt ancak olmuştur, sırf suda 800 ml falan, şok markette 1 lt lik camdan süt şişeler vardı kaldıysa ondan almalıda hem kapaklıydıda yanımda dursun ağzıda kapalı hemde ne kadar içtiğimi görürüm bugün bakayım bari

Amerika'ya taşındım o Zaman'lar çok sık çıkamıyordum evden ye otur ye otur böyle oldum :)

aaa taaa amerikadan mı yazıyosun ne güzel
çok isterdim oralara gelmeyi ama rüyasını bile görmedim daha
ne yapıyosun orda evleniptemi gittin çalışıyomusun anlatsana nasıl farklımı hangi eyalettesin (oralarda öyle deniyodu demieyalet )

evet canım haklısın kendimi kafamı tam diyete adapte edemiyorum hamilelik de olmuyor kilonun etkisi ne derece olur acaba bilemedim
hamilelikte kilonun etkisi vardır tabi elma_sekerim01 bu konuda tecrübeli vede çok hırslı oda baya güzel kilo verdi ve hızlada vermeye devam ediyor bu konuda onu örnek alabilirsin, oda bebek sahibi olmak istiyor

Kızlar bugün ki menüm;

Kahvaltı
1 / 4 (Çeyrek) x 100 gr Ekmek (beyaz) 80,00 calori
1 / 2 (Yarım) x Kutu Beyaz peynir (yağlı) 43,50 calori
10 x Adet Yeşil Zeytin 70,00 calori
3 x Adet Küp Şeker (adet) 60,00 calori

Ara Öğün 1 tane Süt Burger 119,75 calori

Öğlen Yemeği
1 x Porsiyon Tarhana Çorba 178,00 calori
1 / 4 (Çeyrek) x 100 gr Ekmek (beyaz) 80,00 calori

Ara Öğün 1 x Porsiyon Coco Star (28gr) 148,00 calori

Akşam Yemeği
4 x Porsiyon Karnabahar 48,00 calori
1 x Porsiyon Tarhana Çorba 178,00 calori

Ara Öğün
2 x Adet Kuru Kayısı (adet) 72,00 calori
2 x Adet Ceviz (Bütün) 54,00 calori

Toplam Alınan Kalori : 1131,25 calori

Evlendim gittim Can'ım iki sene new jersey de kaldım şu an new yorkdayım buffalo eyaletinde
Buralar çok güzel yaz kış sessiz sakin heryer yemyeşil :) ancak ne kadar güzel olursa olsun gurbet sonuçta ve aileme çooooook uzak
İki evladım var ve 11 saat uçak yolculuğu büyük çileeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…