♥haftalık kilo verme yarışması♥

ne güzel çok güzel yırtmışsın :)

aynen ben de

ben bazen o kadar bunalıyorum ki; ev hanımlarına imreniyorum... her şeyim koşuşturma. alışverişe bile 1 saat ayırıyorum. herhalde yıllar oldu böyle avare gibi mağazalarda dolaşmayalı. neye ihtiyacım varsa alıp çıkıyorum. 2. 3. deneme fırsatım bile olmuyor. arkadaş ortamları olmuyor. herkes çalışıyor. h.içi uygun olmuyor. h.sonu desen herkes nefes alma derdinde .kiminin temizliği ütüsü yemeği olur kiminin çocuğu hasta olur kiminin de başka derdi olur.

evet çalışmak güzel para kazanmak çok şükür. ama en güzel zamanlarda masa başında boş boş geçiyor bazen.

kızlar ya moralim çöktü bu sabah tartıldım. 53,9 çıktım. noluyor anlamadım ki. pazartesiden bugüne +700. çok yemiyorum. menülerimi görüyorsunuz. spor da yapıyorum. spordan kaynaklı kas ağrılarım hala duruyo. haşatım çıkıyo spor yaparken. ee spor dışında evde de hareketliyim,ev işiydi temizlikti. daha önce yediğim ama şimdi yemediğim çok şey var. yani yediklerime de dikkat ediyorum. nedir bu kilo alışı anlamadım ben yaaa. moralim çok bozuldu yaaa.
o moral bozukluğuyla da yedim . yemesem de alıyorum ,bari yiyeyim de aldığıma değsin dedim

SABAH
1 gül böreğinin yarısı
1 dilim su böreğinin yarısı
çay

kas ağırlığın +700 yediklerin değil.
vücudunun dinlenmeye ihtiyacı var.
bu hafta erken yatmaya ve dinlenmeye çalış. günlük koşturman dışında spor yapma, normalde 1 gün arayla yapılsın derler. çünkü kaslar yoruluyor.

ayrıca börek yeme :)) çünkü hamur işleri vücutta su tutuyor o da + gösteriyor seni.

ama çalışırken insan daha düzenli oluyor. ben çalışırken hem iş hem eve yetiyordum. nasıl olduğunu bilmiyorum. ama şimdi hep evde olduğumdan işler o kadar düzenli olmuyo. hergün boş olduğundan amaaan yarın da yapsam olur diyosun böyle böyle gidiyor. ama çalışınca mecbursun planlı olmaya. ve para kazanmanın tadı
gene de haklısın :) çalışana evde olmak güzel gelir,evde olana çalışmak :) doğanın kanunu

valla böreği ilk bugün yedim işte moral bozukluğu ile. onun dışında bu hafta hamur işi yemedim dünkü 2 yudum kek dışında. ondan moralim bozuldu zaten. hamur,ekmek tüketmedim. aman aman bir kaçamağım yok.
belkidediğin gibi kaslarla ilgili bir şey. o zaman bugün spor yapmayayım ben.sağol :)

evet meşhur herkes kendinde olmayanı ister lafı :)) o yönden haklısın. her şey programlı oluyor. ben işte sırf h.sonu temizlikle uğraşmayim diye ( zorla da olsa eşimi ikna ederek) 15 günde bir kadın alıyorum. ona rağmen yine de kendim h.içi temizliyorum çünkü rahat edemiyorum. eşime kalsa ne var ki sanki ev mi pis yoo dünya umrunda değil. ama benim gözüme batıyor. akşamın 9 unda temizlik yaptığımı bilirim. çünkü vakit yok.

Katılıyorum hassas ve kuru ciltler çabuk kırışıyo ben hiç düzenli krem kullanmama rağmen yine de iyi
ama bol zeytinyağı ve su kesinlikle çok iyi geliyo.
has zeytinyagi olacakki ise yarasin gidip yerlerinden almak lazim
anne sütüne cok yakinmis dun karatay söyledi cok faydaliymis

has zeytinyagi olacakki ise yarasin gidip yerlerinden almak lazim
anne sütüne cok yakinmis dun karatay söyledi cok faydaliymis

evet canım soğuk sıkım olacak. kesinlikle tüketilmesi gerek. ben 1 yıldır kullanıyorum. karatay yaptığım dönemde almıştım hala da aynı yağı kullanıyorum çok memnunum. karatay hocanın dediği gibi, yağ yemeden yağ yakamazsın.

sagol canim önce fitil ve krem deniyecem esime söyledim saglik ocagndaki hekime gidecek bugün cok endise ve korku icindym huzurum kacti. Allah esinede sifa versin. toplumda bu sikayet cokmus

nereden aldin canim ve litresi kac tl idi. gider o kadar cok ki bu devirde insan neye harcayacagini sasiyor

aslinda kabızlık problemimde yok neden oldu anlamadim. sagol canim

canım ben hamileliğimin 7.ayında basur olmuştum. dr a sorduğumda olur geçici bir durum dedi.
kızım 1,5 yaşına girene kadar dönem dönem oldu ( arada kanama oldu ama çok ağrı hissetmedim. genelde de acılı şeyler yedikten sonra oluyordu)
ne ilaç kullandım ne de başka bir şey. sonra kendiliğinden geçti. 2 yıldır hiç birşey yok. belki seninki de geçicidir.

geçmiş olsun

sanırım yorgunluğun çok fazlaysa d3 vitamine baktır... kızın kaç yaşında canım ?
saglikocagindan bakarlar mi d3 ve vitamin eksikliklerine. 1 bucuk yasinda ve hep emiyo dun 4 kasik corba icti findik kadar karpuz yedi o kadar emmeye alisti beceremedim yemek yemeye alistirmayi bir aya memlekete gidecem annem alstrr artik

cok sagol canim bende afedersinde disari cikan bisey oldu ve acıyor ( kendiliginden gecse keske yinede fitil krem kullaniym belki daha iyi olur

cok sagol canim bende afedersinde disari cikan bisey oldu ve acıyor ( kendiliginden gecse keske yinede fitil krem kullaniym belki daha iyi olur

estf o dışarı çıkan şey meme deniyor. zaten acıtan da o. gerçi derler ki çivi çiviyi söker. ben daha da acı yemiştim o zaman ve geçti hala da acılı yerim birçok şeyi. sen yine de bildiğin kremin varsa kullan canım.

kızın için de hiç dert etme. ben bir dönem yemiyor diye ağladığımı bilirim. hiç üsteleme gör bak nasıl yiyor. yavaş yavaş memeden kes , sadece geceleri emzir. artık büyümüş sizinle sofrada beraber yesin. ayrı koyma ona yemek saatleriniz aynı olsun. az yesin ama sağlıklı şeyler yesin. çorbasına et suyu tavuk koy.sevdiği şeyleri ver zorlama geçici bir dönem.

evet aldığım yağ zaten kooperatifin olduğu için uygun. yoksa datça da falan lt sini 20-25 e satıyorlar. erken hasat yok bilmem bir hasat böyle değişik zamanlarda toplandığı için fiyatlar değişiyor. aman ha diyim riviera, ayçiçek yeme. 2 yk ayçiçek kullanacağına 1/2 yk zeytinyağ kullan. tabii bütçe de önemli ama sağlık da önemli.

saglikocagindan bakarlar mi d3 ve vitamin eksikliklerine. 1 bucuk yasinda ve hep emiyo dun 4 kasik corba icti findik kadar karpuz yedi o kadar emmeye alisti beceremedim yemek yemeye alistirmayi bir aya memlekete gidecem annem alstrr artik

ben sağlık ocağında baktırmıştım. ama ünv. hast. daha iyi tam teşekküllü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…