- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
ne güzel çok güzel yırtmışsın :)
aynen ben de
kızlar ya moralim çöktübu sabah tartıldım. 53,9 çıktım. noluyor anlamadım ki. pazartesiden bugüne +700. çok yemiyorum. menülerimi görüyorsunuz. spor da yapıyorum. spordan kaynaklı kas ağrılarım hala duruyo. haşatım çıkıyo spor yaparken. ee spor dışında evde de hareketliyim,ev işiydi temizlikti. daha önce yediğim ama şimdi yemediğim çok şey var. yani yediklerime de dikkat ediyorum. nedir bu kilo alışı anlamadım ben yaaa. moralim çok bozuldu yaaa.
o moral bozukluğuyla da yedim . yemesem de alıyorum ,bari yiyeyim de aldığıma değsin dedim
SABAH
1 gül böreğinin yarısı
1 dilim su böreğinin yarısı
çay
ama çalışırken insan daha düzenli oluyor. ben çalışırken hem iş hem eve yetiyordum. nasıl olduğunu bilmiyorum. ama şimdi hep evde olduğumdan işler o kadar düzenli olmuyo. hergün boş olduğundan amaaan yarın da yapsam olur diyosun böyle böyle gidiyor. ama çalışınca mecbursun planlı olmaya. ve para kazanmanın tadıben bazen o kadar bunalıyorum ki; ev hanımlarına imreniyorum... her şeyim koşuşturma. alışverişe bile 1 saat ayırıyorum. herhalde yıllar oldu böyle avare gibi mağazalarda dolaşmayalı. neye ihtiyacım varsa alıp çıkıyorum. 2. 3. deneme fırsatım bile olmuyor. arkadaş ortamları olmuyor. herkes çalışıyor. h.içi uygun olmuyor. h.sonu desen herkes nefes alma derdinde .kiminin temizliği ütüsü yemeği olur kiminin çocuğu hasta olur kiminin de başka derdi olur.
evet çalışmak güzel para kazanmak çok şükür. ama en güzel zamanlarda masa başında boş boş geçiyor bazen.
valla böreği ilk bugün yedim işte moral bozukluğu ile. onun dışında bu hafta hamur işi yemedim dünkü 2 yudum kek dışında. ondan moralim bozuldu zaten. hamur,ekmek tüketmedim. aman aman bir kaçamağım yok.kas ağırlığın +700 yediklerin değil.
vücudunun dinlenmeye ihtiyacı var.
bu hafta erken yatmaya ve dinlenmeye çalış. günlük koşturman dışında spor yapma, normalde 1 gün arayla yapılsın derler. çünkü kaslar yoruluyor.
ayrıca börek yeme :)) çünkü hamur işleri vücutta su tutuyor o da + gösteriyor seni.
artık yapamiyorum kaslarim yorgun her yerim ayri aciyor. kizim yoruyo benisporunu da yapmayı ihmal etme.
ama çalışırken insan daha düzenli oluyor. ben çalışırken hem iş hem eve yetiyordum. nasıl olduğunu bilmiyorum. ama şimdi hep evde olduğumdan işler o kadar düzenli olmuyo. hergün boş olduğundan amaaan yarın da yapsam olur diyosun böyle böyle gidiyor. ama çalışınca mecbursun planlı olmaya. ve para kazanmanın tadı
gene de haklısın :) çalışana evde olmak güzel gelir,evde olana çalışmak :) doğanın kanunu
has zeytinyagi olacakki ise yarasin gidip yerlerinden almak lazimKatılıyorum hassas ve kuru ciltler çabuk kırışıyo ben hiç düzenli krem kullanmama rağmen yine de iyi
ama bol zeytinyağı ve su kesinlikle çok iyi geliyo.
has zeytinyagi olacakki ise yarasin gidip yerlerinden almak lazim
anne sütüne cok yakinmis dun karatay söyledi cok faydaliymis
sagol canim önce fitil ve krem deniyecem esime söyledim saglik ocagndaki hekime gidecek bugün cok endise ve korku icindym huzurum kacti. Allah esinede sifa versin. toplumda bu sikayet cokmusCok gecmis olsun ilerlemesin aman dikkat et canım. Eşimin de oldu basta onemsemedi iki oparasyon geçirdi. Hala sıkıntı yaşıyor garibim.. İkinci cocugu düşünürsen ona bile engel.. temizlik arti basur kremi ile nemlendirme cok onemli. Sıvı şeyler tuketmeye ozen goster. Ac kalmakta çözüm degil..
aslinda kabızlık problemimde yok neden oldu anlamadim. sagol canimAç kalınca yine kabızlık yaşarsın tam tersi bağırsak çalıştıran şeyler yemen lazımm dut mesela tam zamanı
sanırım yorgunluğun çok fazlaysa d3 vitamine baktır... kızın kaç yaşında canım ?artık yapamiyorum kaslarim yorgun her yerim ayri aciyor. kizim yoruyo beni(
nereden aldin canim ve litresi kac tl idi. gider o kadar cok ki bu devirde insan neye harcayacagini sasiyorevet canım soğuk sıkım olacak. kesinlikle tüketilmesi gerek. ben 1 yıldır kullanıyorum. karatay yaptığım dönemde almıştım hala da aynı yağı kullanıyorum çok memnunum. karatay hocanın dediği gibi, yağ yemeden yağ yakamazsın.
aslinda kabızlık problemimde yok neden oldu anlamadim. sagol canim
nereden aldin canim ve litresi kac tl idi. gider o kadar cok ki bu devirde insan neye harcayacagini sasiyor
saglikocagindan bakarlar mi d3 ve vitamin eksikliklerine. 1 bucuk yasinda ve hep emiyo dun 4 kasik corba icti findik kadar karpuz yedi o kadar emmeye alisti beceremedim yemek yemeye alistirmayi bir aya memlekete gidecem annem alstrr artiksanırım yorgunluğun çok fazlaysa d3 vitamine baktır... kızın kaç yaşında canım ?
gayet iyiymis fiyati cok daha pahali saniyordum . yag asitleri bozulmus yemeklik yagi 35 40 tl ye alıyoruz.has o fiyata iyi almissinmanisa akhisar ın zeytinyağı en son 5 lt 50 tl idi.
cok sagol canim bende afedersinde disari cikan bisey oldu ve acıyorcanım ben hamileliğimin 7.ayında basur olmuştum. dr a sorduğumda olur geçici bir durum dedi.
kızım 1,5 yaşına girene kadar dönem dönem oldu ( arada kanama oldu ama çok ağrı hissetmedim. genelde de acılı şeyler yedikten sonra oluyordu)
ne ilaç kullandım ne de başka bir şey. sonra kendiliğinden geçti. 2 yıldır hiç birşey yok. belki seninki de geçicidir.
geçmiş olsun
cok sagol canim bende afedersinde disari cikan bisey oldu ve acıyor( kendiliginden gecse keske yinede fitil krem kullaniym belki daha iyi olur
saglikocagindan bakarlar mi d3 ve vitamin eksikliklerine. 1 bucuk yasinda ve hep emiyo dun 4 kasik corba icti findik kadar karpuz yedi o kadar emmeye alisti beceremedim yemek yemeye alistirmayi bir aya memlekete gidecem annem alstrr artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?