- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
Tamamdır yalnız ben toz tarçın kullanacağım, farklılık teşkil etmez herhalde değil mi?
Tamam teşekkür ederim uygulayacağım bunu :)Toz tarçını bende denedim ama icimi cok zor.oluyor cubuk tarcin alincaya kadar sutu kaynatip bir gece beklettikten sonra icecegin zaman suz sonra kahve ekle istersen.. ama cubuk tarçın cok pratik
Çok güzelmiiiiş :)
Akşam iyi dengelemişsin tebrikler.günaydın kızlar sabah korkuyla çıktım tartıya
4.06 51.4
5.06 51.5
100 gram artmış o da yediklerim için çok iyi bile. demek ki öğlen kaçamak yapıp akşam dengelersem diyette öle bozulmuyormuş çok fazla. ama resmen açtım dündü :) sıvıya yöneldim
4 günde 1 kilo ne kadar güzelll hafta sonu kaçırmak yok ama :)Günaydınlaaaarrrr
Bende sabah korkarak çıktım tartiya ama sonuç guzeldi elhamdulillah:)
Pazarrtesi: 92.4
Cuma : 91.4
şahaneydi kahvaltım :) yaptın mı bakim sen dekarnım acıktı valla
bende de oyleKızçeler bişi sorucam 25 yasindayüm göz altım çizgiler olusmaya basladı önerebileceginiz bi urun ya da kür var mı ??
hım deiycem bunu kahve alayım o zamanYok canim 1 fincan sutu cubuk tarçınla akşamdan kaynatip dolaba kaldırıyorum ertesi gun tekrar ısıtıp Granül kahve ekleyip iciyorum yağ yakıcı kahve olarak geçiyor nette ama ben İstahimi kapatsın diye iciyorum :))
Kendi bildirimimi okuyormuş gibi oldum "İşe yürüyerek geldim 10 dk :) olsun"İşe yürüyerek geldim 10 dk :) olsun
Kahvaltı; 2 haşlanmış yumurta ( 1 tk zeytinyağı ve baharat)
5 yeşil zeytin, 1 domatesi 1 salatalık, 1,5 kk süzme peynir, 2 kupa demleme yeşil çay
bugün tartı yüzümü fazlasıyla güldürdü. şaka yapıyor sandım. 75.0 ı gördüm :) o sevinçle eşime söyledim. artık farkediliyor verdiğin dedi sağolsun lütfetti:)
hiç kaçamak yapmadım bu hafta ve saat 8 de yemek faslım bitti. akşamları 9.30 da yattım .sanırım vücut dinlendi. kaslar dinlendi yoksa bu hafta 1 kez yürüyüş yapabilmiştim.
sbeden canım ben seçim günü şehir dışına çıkacağım. 1 hafta yokum. ve gittiğim yerde de tartı yok. kilo bildirimini pazar sabahı yapsam kabul olur mu ?
Sen de mi sütlü tarçınlı içtin?bu kahveyi akşam yemeğinden önce 4-5 gibi içeceksiniz. ve üstüne 2 bardak su içmeniz lazım ki, yakılan yağlar idrar yoluyla çıksın. ben 1 hafta uyguladım. gayet iyiydi. yemek öncesi açlığını bastırıyor.
Napacağuk şimdiden önlemimizi almamız lazımbende de oyle
İyi fikir zamanın var ve sen evdesin keşke şöyle bool bol zamanım olsa da rahat rahat yürüyüşümü sporumu alışverişimi yapabilsemmHaklısın hatta gidip mağazalarda kıyafetler deneyip çıkayım diyorum zayıflamam gerektiğini de hatırlatır bana. :)
Yok hiç isteme bence. Ah bi işim olsa da hiç zamanım olmasa evde olmaya diyorum ben deİyi fikir zamanın var ve sen evdesin keşke şöyle bool bol zamanım olsa da rahat rahat yürüyüşümü sporumu alışverişimi yapabilsemm
hafta sonunu iyi değerlendiir ve pazartesiye 1 kilo gitmiş olsunn :)1 hazrn 77
2 hazrn 76.9
3 hazrn 76.6
4 hazrn 76.5
4 hazrn 76.4
4 günde 1 kilo ne kadar güzelll hafta sonu kaçırmak yok ama :)
1 hazrn 77
2 hazrn 76.9
3 hazrn 76.6
4 hazrn 76.5
4 hazrn 76.4
Bu kadar kilo alıp vermelere göz çevresi nasıl dayansınnnnbende de oyle
ahh bilmemki benimki göz yapimdan sanirim. bazılarının yasi cok cizgi yokKızçelerim günaydın
Napacağuk şimdiden önlemimizi almamız lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?