- 13 Eylül 2012
- 1.026
- 1.238
- 133
- 34
Çok zor bir dönem değil miaynen ben de
kızlar ya moralim çöktübu sabah tartıldım. 53,9 çıktım. noluyor anlamadım ki. pazartesiden bugüne +700. çok yemiyorum. menülerimi görüyorsunuz. spor da yapıyorum. spordan kaynaklı kas ağrılarım hala duruyo. haşatım çıkıyo spor yaparken. ee spor dışında evde de hareketliyim,ev işiydi temizlikti. daha önce yediğim ama şimdi yemediğim çok şey var. yani yediklerime de dikkat ediyorum. nedir bu kilo alışı anlamadım ben yaaa. moralim çok bozuldu yaaa.
o moral bozukluğuyla da yedim . yemesem de alıyorum ,bari yiyeyim de aldığıma değsin dedim
SABAH
1 gül böreğinin yarısı
1 dilim su böreğinin yarısı
çay
emek verip detayli yazyrsun tsk ederimestf o dışarı çıkan şey meme deniyor. zaten acıtan da o. gerçi derler ki çivi çiviyi söker. ben daha da acı yemiştim o zaman ve geçti hala da acılı yerim birçok şeyi. sen yine de bildiğin kremin varsa kullan canım.
kızın için de hiç dert etme. ben bir dönem yemiyor diye ağladığımı bilirim. hiç üsteleme gör bak nasıl yiyor. yavaş yavaş memeden kes , sadece geceleri emzir. artık büyümüş sizinle sofrada beraber yesin. ayrı koyma ona yemek saatleriniz aynı olsun. az yesin ama sağlıklı şeyler yesin. çorbasına et suyu tavuk koy.sevdiği şeyleri ver zorlama geçici bir dönem.
evet aldığım yağ zaten kooperatifin olduğu için uygun. yoksa datça da falan lt sini 20-25 e satıyorlar. erken hasat yok bilmem bir hasat böyle değişik zamanlarda toplandığı için fiyatlar değişiyor. aman ha diyim riviera, ayçiçek yeme. 2 yk ayçiçek kullanacağına 1/2 yk zeytinyağ kullan. tabii bütçe de önemli ama sağlık da önemli.
hım bakalım yemek düzenime uydurmaya çalışacağım olmadı öğlen 1 gibi denerimyok canım özellikle akşam yemeği öncesi tam böyle acıkılan zamanda içilecek ki; etkisini göstersin. o saatlerde insanın canı genelde atıştırmalık istediğinde kahve bu isteği bastırmış oluyor
evet ya iyi yırttım. bugün okulda bi sürü pasta börek kek vardı tadına bile bakmadım :) tebrik koydum kendime. etkinlik haftası resmen her yer kek , börekne güzel çok güzel yırtmışsın :)
aynen ben de
daha esnek olabilse bazu şeyler. seçim yapıyoruz maalesef. ben bu yıl sabahçıyım ev ve okul yakın kendimi çok iyi hissediyorum. 3 yıl ilçede çalışıp merkezde yaşadım sabah 7 den çıkıp akşam 6 gibi eve gliyordum ve hiç bişi yapılmıyordu. çalışmadan para gelse ya da işimizi 3-4 saatlik olsa :))ben bazen o kadar bunalıyorum ki; ev hanımlarına imreniyorum... her şeyim koşuşturma. alışverişe bile 1 saat ayırıyorum. herhalde yıllar oldu böyle avare gibi mağazalarda dolaşmayalı. neye ihtiyacım varsa alıp çıkıyorum. 2. 3. deneme fırsatım bile olmuyor. arkadaş ortamları olmuyor. herkes çalışıyor. h.içi uygun olmuyor. h.sonu desen herkes nefes alma derdinde .kiminin temizliği ütüsü yemeği olur kiminin çocuğu hasta olur kiminin de başka derdi olur.
evet çalışmak güzel para kazanmak çok şükür. ama en güzel zamanlarda masa başında boş boş geçiyor bazen.
canım neden böle ki sen hep az yiyosun. neden ya regl öncesi fln mıısnkızlar ya moralim çöktübu sabah tartıldım. 53,9 çıktım. noluyor anlamadım ki. pazartesiden bugüne +700. çok yemiyorum. menülerimi görüyorsunuz. spor da yapıyorum. spordan kaynaklı kas ağrılarım hala duruyo. haşatım çıkıyo spor yaparken. ee spor dışında evde de hareketliyim,ev işiydi temizlikti. daha önce yediğim ama şimdi yemediğim çok şey var. yani yediklerime de dikkat ediyorum. nedir bu kilo alışı anlamadım ben yaaa. moralim çok bozuldu yaaa.
o moral bozukluğuyla da yedim . yemesem de alıyorum ,bari yiyeyim de aldığıma değsin dedim
SABAH
1 gül böreğinin yarısı
çay
dün gece 11 de yemek yaptım bugüne hazır olsun diye :) buzluk işini kullanıyorum çok. bekarım çalışma saatim az ama geziyorum :))evet meşhur herkes kendinde olmayanı ister lafı :)) o yönden haklısın. her şey programlı oluyor. ben işte sırf h.sonu temizlikle uğraşmayim diye ( zorla da olsa eşimi ikna ederek) 15 günde bir kadın alıyorum. ona rağmen yine de kendim h.içi temizliyorum çünkü rahat edemiyorum. eşime kalsa ne var ki sanki ev mi pis yoo dünya umrunda değil. ama benim gözüme batıyor. akşamın 9 unda temizlik yaptığımı bilirim. çünkü vakit yok.
emek verip detayli yazyrsun tsk ederimRiviera almayacgm bi daha cok seciyo kokluyo bakiyo iyice agzina almaya karar verince gozlerini kapatip yuzunu limon yemise ceviriyor. bi dahada almiyor. meme vermezsem basini yerlere vuruyor inatla aglayip susmuyr. az kaldi anneannesi ona alistir bende ortaliklardan kaybolur saklanirim sikca tukendim. kaşık tutmayi tam bilmiyor hala tuvalete alistirmadim. ben cok bitigim gücüm yok ama baktrcam bugün yarin degerlere
Merhaba bayanlar,
Öğlen patates salatası ve yarım dilim kadar ekmek yedim. Sporumu henüz yapamadım migrenim soldan soldan geliyor. yemekten sonra ağrı kesici aldım. başağrısı geçer geçmez sporumu yapıcam. birazdan tuzlu ayran içicem belki iyi gelir başağrısına.
Sabah tartıldığımda bende şok oldum. Hele dünün üstüne ne olduğunu bende anlamadım aynen benimde moral çok kötü hafta sonunu atlatırım umarım yoksa bu moralle zor gibi,Gerçi sen sporda yapıyorsun vucudumuz bizi şaşırtmaya mı çalışıyo, yoksa vazgeçirmeyemi bilmiyorum ki.kızlar ya moralim çöktübu sabah tartıldım. 53,9 çıktım. noluyor anlamadım ki. pazartesiden bugüne +700. çok yemiyorum. menülerimi görüyorsunuz. spor da yapıyorum. spordan kaynaklı kas ağrılarım hala duruyo. haşatım çıkıyo spor yaparken. ee spor dışında evde de hareketliyim,ev işiydi temizlikti. daha önce yediğim ama şimdi yemediğim çok şey var. yani yediklerime de dikkat ediyorum. nedir bu kilo alışı anlamadım ben yaaa. moralim çok bozuldu yaaa.
SABAH
1 gül böreğinin yarısı
çay
geçmiş olsun yat dinlen sessiz karanlık bir yerde. ayranını da iç iyi gelir.
Allah bagislasin büyümüş baya sicaklar geldiya enfeksiyon filan olmasin genelde.daha erken alistiriyrlar tuvalete diye biliyrm . sipa ya bezini cikardim hemen yere azicik isedi cok masumlar bisey bildikleri yok uyuyorda özledimemdiği için diğer tatları bilmiyor. zamanla alışacak. sonuçta meme olmayınca mecbur yiyecek. tuvalet için çok erken canım 2 - 2,5 yaşa kadar bekle. henüz kaslarını tutmayı bilemez. önce yeme alışkanlığını düzene koy. kaşık tutmak o kadar kolay değil kızıma her gün söylüyoruz babasıyla şu a .2-3 haftadır gerçek anlamda kendi yiyor ve tutuyor. zaten benim yedirmemi de istemiyor. 38 aylık kızım bu arada. ve kreşe başlayacağı için mecbur kendisi yemeli yoksa aç kalır. bunu söylüyorum yoksa çocuklar tembellik edip yemiyorlar.
Aynı beni anlatmışsınnnn öyle arası alışveriş yaptım ben de sebze meyve süt yoğurt hemde 20 dakikada.ben bazen o kadar bunalıyorum ki; ev hanımlarına imreniyorum... her şeyim koşuşturma. alışverişe bile 1 saat ayırıyorum. herhalde yıllar oldu böyle avare gibi mağazalarda dolaşmayalı. neye ihtiyacım varsa alıp çıkıyorum. 2. 3. deneme fırsatım bile olmuyor. arkadaş ortamları olmuyor. herkes çalışıyor. h.içi uygun olmuyor. h.sonu desen herkes nefes alma derdinde .kiminin temizliği ütüsü yemeği olur kiminin çocuğu hasta olur kiminin de başka derdi olur.
evet çalışmak güzel para kazanmak çok şükür. ama en güzel zamanlarda masa başında boş boş geçiyor bazen.
Su içmediğin için olabilir mi acabaaa?kızlar ya moralim çöktübu sabah tartıldım. 53,9 çıktım. noluyor anlamadım ki. pazartesiden bugüne +700. çok yemiyorum. menülerimi görüyorsunuz. spor da yapıyorum. spordan kaynaklı kas ağrılarım hala duruyo. haşatım çıkıyo spor yaparken. ee spor dışında evde de hareketliyim,ev işiydi temizlikti. daha önce yediğim ama şimdi yemediğim çok şey var. yani yediklerime de dikkat ediyorum. nedir bu kilo alışı anlamadım ben yaaa. moralim çok bozuldu yaaa.
SABAH
1 gül böreğinin yarısı
çay
Herşeye rağmen her bayan çalışmalı diye düşünüyorum neden bıraktın çalışmayı?ama çalışırken insan daha düzenli oluyor. ben çalışırken hem iş hem eve yetiyordum. nasıl olduğunu bilmiyorum. ama şimdi hep evde olduğumdan işler o kadar düzenli olmuyo. hergün boş olduğundan amaaan yarın da yapsam olur diyosun böyle böyle gidiyor. ama çalışınca mecbursun planlı olmaya. ve para kazanmanın tadı
gene de haklısın :) çalışana evde olmak güzel gelir,evde olana çalışmak :) doğanın kanunu
Annemler yaptırır benim ama az oluyo biz yine de alıyoruz bilindik markaları öneririm aynı tadı alıyorum çünkühas zeytinyagi olacakki ise yarasin gidip yerlerinden almak lazim
anne sütüne cok yakinmis dun karatay söyledi cok faydaliymis
Çok rahatsız etmiyosa telaş etme dediğimiz gibi sindirimini bağırsaklarını düzenlemeye çalış zeytinyağı da iyi bir çözüm aç karnına içmeye çalışsagol canim önce fitil ve krem deniyecem esime söyledim saglik ocagndaki hekime gidecek bugün cok endise ve korku icindym huzurum kacti. Allah esinede sifa versin. toplumda bu sikayet cokmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?