evet cok kilolu iken gozlerim kaybolmuştu etrafi cok şişikti zayifkende.bir.cizgi vardiBu kadar kilo alıp vermelere göz çevresi nasıl dayansınnnn
Kendi bildirimimi okuyormuş gibi oldum "İşe yürüyerek geldim 10 dk :) olsun"
Bak işte öğle akşam git gel 40 dk yapıyo hem öğlen yediğini de yakıyosun biraz da uzatsanyemek yiycek halin kalmıyo denemelisinn.
Sen de mi sütlü tarçınlı içtin?
Kızçeler hiç mi yok çözüm önerisi olan kırışıklık için
Evet yaaa 38 olunca umursamiycaksınız artık o kadar çok olacak ki :)canım çok gençsin. 30 yaş altına pek önerilmez krem. ben anneme çok dedim de hala senin çizgin yok erken der :)
evet kesinlikle canim yavas ama en azindan ilerleme var :)İnşallah canım pazartesi 90 kilo beni bekliyor
umut fakirin ekmegidir)
Gr gr da olsa hergun eksi görmek super canım böyle devam..
mecbur degerlendirecem 1 kilo gider basur oldumhafta sonunu iyi değerlendiir ve pazartesiye 1 kilo gitmiş olsunn :)
Ya ben öyle olmak istemiommEvet yaaa 38 olunca umursamiycaksınız artık o kadar çok olacak ki :)
Haklısın benim kızımda yapıyo ama ben altını değiştirmek için mecburen gidiyorumnormalde öğle arası 1 saat yürüyordum. ama 1 aydır bıraktım çok sıcak çünkü. öğle arası istesem gider gelirim ama kızım görürse bırakmaz. eşim de pek gitmek istemeyince iş yerinde yiyorum.
Yaa aslinda bizim aile grç yaslanir ben aknetrent kullanmistim o zamandan cildim cok kurudu:) cilt yapısı çok önemli ve genler.
sporunu da yapmayı ihmal etme.evet kesinlikle canim yavas ama en azindan ilerleme var :)♡♡
mecbur degerlendirecem 1 kilo gider basur oldumdaha az yicem ilac bekliyorum
Katılıyorum hassas ve kuru ciltler çabuk kırışıyo ben hiç düzenli krem kullanmama rağmen yine de iyi:) cilt yapısı çok önemli ve genler.
Yaa aslinda bizim aile grç yaslanir ben aknetrent kullanmistim o zamandan cildim cok kurudu
Haklısın ama ben de roacutan kullananlardanım gözyaşım bile kurumuştu sanırım :)sivilce ilacı mı kullanmıştın. eğer oyleyse yan etkileri oluyor ve cilt kuruyor. haliyle kuru ciltlerde kırışıklık daha erken görülüyor. cildini nemlendireceksin..özellikle de fondöten kullanıyorsan öncesinde mutlaka nemlendir. yalnız konu nereye geldi. sen kaz ayağı diyorsun ben cilt diyorum :))))
ben yemeği 3-4 gibi yiyorum genelde. akşam 7-8 gibi içsem olmaz mı kibu kahveyi akşam yemeğinden önce 4-5 gibi içeceksiniz. ve üstüne 2 bardak su içmeniz lazım ki, yakılan yağlar idrar yoluyla çıksın. ben 1 hafta uyguladım. gayet iyiydi. yemek öncesi açlığını bastırıyor.
evet kesinlikle canim yavas ama en azindan ilerleme var :)♡♡
mecbur degerlendirecem 1 kilo gider basur oldumdaha az yicem ilac bekliyorum
Aç kalınca yine kabızlık yaşarsın tam tersi bağırsak çalıştıran şeyler yemen lazımm dut mesela tam zamanıCok gecmis olsun ilerlemesin aman dikkat et canım. Eşimin de oldu basta onemsemedi iki oparasyon geçirdi. Hala sıkıntı yaşıyor garibim.. İkinci cocugu düşünürsen ona bile engel.. temizlik arti basur kremi ile nemlendirme cok onemli. Sıvı şeyler tuketmeye ozen goster. Ac kalmakta çözüm degil..
ben yemeği 3-4 gibi yiyorum genelde. akşam 7-8 gibi içsem olmaz mı ki
ne güzel çok güzel yırtmışsın :)günaydın kızlar sabah korkuyla çıktım tartıya
4.06 51.4
5.06 51.5
100 gram artmış o da yediklerim için çok iyi bile. demek ki öğlen kaçamak yapıp akşam dengelersem diyette öle bozulmuyormuş çok fazla. ama resmen açtım dündü :) sıvıya yöneldim
aynen ben deYok hiç isteme bence. Ah bi işim olsa da hiç zamanım olmasa evde olmaya diyorum ben de
Aynen işten eve gidince yemek yaparken herşeyi ağzıma atmak istiyorum iyi fikir.yok canım özellikle akşam yemeği öncesi tam böyle acıkılan zamanda içilecek ki; etkisini göstersin. o saatlerde insanın canı genelde atıştırmalık istediğinde kahve bu isteği bastırmış oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?