♥haftalık kilo verme yarışması♥

normalde öğle arası 1 saat yürüyordum. ama 1 aydır bıraktım çok sıcak çünkü. öğle arası istesem gider gelirim ama kızım görürse bırakmaz. eşim de pek gitmek istemeyince iş yerinde yiyorum.

Sen de mi sütlü tarçınlı içtin?

evet 1 hafta boyunca işten gelince 5.15 gibi içtim. çok güzel oluyor. tarçın 1 gün sütün içinde kalıyor ve aroması güzel. 1 tk kahve ekleyip içiyordum. 7 gibi de yemeğimi yiyordum.

İnşallah canım pazartesi 90 kilo beni bekliyor
umut fakirin ekmegidir)

Gr gr da olsa hergun eksi görmek super canım böyle devam..
evet kesinlikle canim yavas ama en azindan ilerleme var :) ♡♡
hafta sonunu iyi değerlendiir ve pazartesiye 1 kilo gitmiş olsunn :)
mecbur degerlendirecem 1 kilo gider basur oldum daha az yicem ilac bekliyorum

Haklısın benim kızımda yapıyo ama ben altını değiştirmek için mecburen gidiyorum

Yaa aslinda bizim aile grç yaslanir ben aknetrent kullanmistim o zamandan cildim cok kurudu

sivilce ilacı mı kullanmıştın. eğer oyleyse yan etkileri oluyor ve cilt kuruyor. haliyle kuru ciltlerde kırışıklık daha erken görülüyor. cildini nemlendireceksin..özellikle de fondöten kullanıyorsan öncesinde mutlaka nemlendir. yalnız konu nereye geldi. sen kaz ayağı diyorsun ben cilt diyorum :))))

Haklısın ama ben de roacutan kullananlardanım gözyaşım bile kurumuştu sanırım :)

ben yemeği 3-4 gibi yiyorum genelde. akşam 7-8 gibi içsem olmaz mı ki

evet kesinlikle canim yavas ama en azindan ilerleme var :) ♡♡

mecbur degerlendirecem 1 kilo gider basur oldum daha az yicem ilac bekliyorum

Cok gecmis olsun ilerlemesin aman dikkat et canım. Eşimin de oldu basta onemsemedi iki oparasyon geçirdi. Hala sıkıntı yaşıyor garibim.. İkinci cocugu düşünürsen ona bile engel.. temizlik arti basur kremi ile nemlendirme cok onemli. Sıvı şeyler tuketmeye ozen goster. Ac kalmakta çözüm degil..

Aç kalınca yine kabızlık yaşarsın tam tersi bağırsak çalıştıran şeyler yemen lazımm dut mesela tam zamanı

ben yemeği 3-4 gibi yiyorum genelde. akşam 7-8 gibi içsem olmaz mı ki

yok canım özellikle akşam yemeği öncesi tam böyle acıkılan zamanda içilecek ki; etkisini göstersin. o saatlerde insanın canı genelde atıştırmalık istediğinde kahve bu isteği bastırmış oluyor

ne güzel çok güzel yırtmışsın :)

Yok hiç isteme bence. Ah bi işim olsa da hiç zamanım olmasa evde olmaya diyorum ben de
aynen ben de

Aynen işten eve gidince yemek yaparken herşeyi ağzıma atmak istiyorum iyi fikir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…