♥haftalık kilo verme yarışması♥

ben aldım o şişelerden. iyi oluyor. iş yerinde baktıkça içiyorum, içtikçe tuvalete gidiyorum. çünkü üşüyorum. sabah tam 1 saat kaloriferin üstüne koydum suyu. buz gibiydi.

denizcim bu geçenlerde bahsettiğin siteden çıkan liste mi ?

Kahvaltı
yok
(iştahım yoktu yiyemedim)

Öğle
1 dilim biber salçalı buğday ekmeği
1 tatlı kaşığı petmez
şekersiz çay

Akşam 16:30
eşime mantı yaptım 4 yemek kaşığı mantı
2 yumurtadan omlet
2 kaşık yoğurt
şimdi bi 40 dk spor yapcam

elma_sekerim01 aaynaa kizlar sizde mi bebek sahibi olmak istiyorsunuz ? Bende bebek sahibi olmak için 2 senedir caba sarf ediyorum
evet canım Allahım nerde bebek hasreti çeken varsa tez vakitte kucaklarını doldursun,doktor bana kilo vermezsen hamile kalmayı unut dedi pco var ,94.1 dim hırs yaptım işte 11.5 kilo verdim devam ediyorum vermeye canım,sizin neden olmuyor?

Amin canm amin.Ay bende de pko var ya doktor banada kilo ver dedi ama benim ayrica esimdede skinti var sperm sayi ve hareketlilik düsük

Amin canm amin.Ay bende de pko var ya doktor banada kilo ver dedi ama benim ayrica esimdede skinti var sperm sayi ve hareketlilik düsük
bizimde sayısı düşük proxxed plus içti o ay da ben yumurtlamamışım şimdi serophene kullanıyorum bakalım ,Rabbim ol derse olmayacak şey yok canım ,hepimizin gönlüne göre versin inşallah..

bizimde sayısı düşük proxxed plus içti o ay da ben yumurtlamamışım şimdi serophene kullanıyorum bakalım ,Rabbim ol derse olmayacak şey yok canım ,hepimizin gönlüne göre versin inşallah..
Sıkıntılarimiz ne cok birbirne benziyormus
Amin canm Rabbm tez zamanda isteyen herkesi hayirli evlatla müjdelesin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…