canim duzelirse kilo bildiriminide yapmayi unutma .sbeden
74 olsun bakalım
Ancak benim tartının ayarı kaçtı sanırım Nasıl çözeceğim bilmiyorum üzerine biraz çalışayım bakayım
Tamam Can'ımcanim duzelirse kilo bildiriminide yapmayi unutma .
evet canım haklısın kendimi kafamı tam diyete adapte edemiyorum hamilelik de olmuyor kilonun etkisi ne derece olur acaba bilemedim
kızlar 8 Şubat hedefiniz kaç5te 5 e basladim bugungunde 15 20dk trambolinde geciyor umarim etki eder..
8 subat deilde 14 subata 55 hedeflemistim benkızlar 8 Şubat hedefiniz kaç
uff sorma bende yeşilçay ıhlamurla falan 1lt ancak olmuştur, sırf suda 800 ml falan, şok markette 1 lt lik camdan süt şişeler vardı kaldıysa ondan almalıda hem kapaklıydıda yanımda dursun ağzıda kapalı hemde ne kadar içtiğimi görürüm bugün bakayım bari
Kızlar bugün ki menüm;
Kahvaltı
1 / 4 (Çeyrek) x 100 gr Ekmek (beyaz) 80,00 calori
1 / 2 (Yarım) x Kutu Beyaz peynir (yağlı) 43,50 calori
10 x Adet Yeşil Zeytin 70,00 calori
3 x Adet Küp Şeker (adet) 60,00 calori
Ara Öğün 1 tane Süt Burger 119,75 calori
Öğlen Yemeği
1 x Porsiyon Tarhana Çorba 178,00 calori
1 / 4 (Çeyrek) x 100 gr Ekmek (beyaz) 80,00 calori
Ara Öğün 1 x Porsiyon Coco Star (28gr) 148,00 calori
Akşam Yemeği
4 x Porsiyon Karnabahar 48,00 calori
1 x Porsiyon Tarhana Çorba 178,00 calori
Ara Öğün
2 x Adet Kuru Kayısı (adet) 72,00 calori
2 x Adet Ceviz (Bütün) 54,00 calori
Toplam Alınan Kalori : 1131,25 calori
2 başlık açamıyorum o zaman bos birakalim8 subat deilde 14 subata 55 hedeflemistim ben
O zaman
Bu konuya ilk defa yazdım :)
78 degilim ama olma yolunda ilerliyorum yinede rakip olabiliriz ben 78e gelene kadar bakalm sen kilo verebilecekmisin suan 82 yim benBenim kilomla aynı olan var mı rekabet olursa daha azimli oluyorum galiba şu an 78 im :)
evet canım Allahım nerde bebek hasreti çeken varsa tez vakitte kucaklarını doldursun,doktor bana kilo vermezsen hamile kalmayı unut dedi pco var ,94.1 dim hırs yaptım işte 11.5 kilo verdim devam ediyorum vermeye canım,sizin neden olmuyor?elma_sekerim01 aaynaa kizlar sizde mi bebek sahibi olmak istiyorsunuz ? Bende bebek sahibi olmak için 2 senedir caba sarf ediyorum
Bak ben de bebek için Zayıflamak istiyorum :)elma_sekerim01 aaynaa kizlar sizde mi bebek sahibi olmak istiyorsunuz ? Bende bebek sahibi olmak için 2 senedir caba sarf ediyorum
Amin canm amin.Ay bende de pko var ya doktor banada kilo ver dedi ama benim ayrica esimdede skinti var sperm sayi ve hareketlilik düsükevet canım Allahım nerde bebek hasreti çeken varsa tez vakitte kucaklarını doldursun,doktor bana kilo vermezsen hamile kalmayı unut dedi pco var ,94.1 dim hırs yaptım işte 11.5 kilo verdim devam ediyorum vermeye canım,sizin neden olmuyor?
Aaa sende de mi pko var yoksaBak ben de bebek için Zayıflamak istiyorum :)
bizimde sayısı düşük proxxed plus içti o ay da ben yumurtlamamışım şimdi serophene kullanıyorum bakalım ,Rabbim ol derse olmayacak şey yok canım ,hepimizin gönlüne göre versin inşallah..Amin canm amin.Ay bende de pko var ya doktor banada kilo ver dedi ama benim ayrica esimdede skinti var sperm sayi ve hareketlilik düsük
Sıkıntılarimiz ne cok birbirne benziyormusbizimde sayısı düşük proxxed plus içti o ay da ben yumurtlamamışım şimdi serophene kullanıyorum bakalım ,Rabbim ol derse olmayacak şey yok canım ,hepimizin gönlüne göre versin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?