♥haftalık kilo verme yarışması♥

Aaa sende de mi pko var yoksa
Ben sekiz aylık evliyim daha düşünmedik hic. Evi tasiycaz nasipse ondan sonra düşünüyoruz ama kilolarla hamilelik zor olur diye vermek istiyorum. İnşallah bi sorun yoktur. Varsa da bilmiyorum suan

caniiim cok guzel olmus bu fikir. benim dukan a gore martta 57 olmam gerekiyor. simdi 63 kiloyum. o yuzden hedefim 59 insallah.59.9olsa bile yeter.
ahh ahh 50 ler grubu
sbeden subat hedefim 59

kızlar ya bu nova teatox cafeslim gibi şeyler hakkında ne düşünüyorsunuz?
çok reklamı yapılıyor internette ünlüler de paylaşıyor ama sağlıklı mı bilmiyorum
canim unluler reklamdan para kazaniyor. onlara herkea guvendigi icin kullaniuor firmalar. ben kullanmadim saglikli bulmuyorum.
gerci ben isvec diyeti yapiyorum bu 3.gunum bu da saglikli sayilmaz

caniiim seni uzun zamandir gormuyordum. neler yapiyorsun.
menun gayet iyi. ama sekersiz icmeyi dene kahveleri

Ben sekiz aylık evliyim daha düşünmedik hic. Evi tasiycaz nasipse ondan sonra düşünüyoruz ama kilolarla hamilelik zor olur diye vermek istiyorum. İnşallah bi sorun yoktur. Varsa da bilmiyorum suan
Cok iyi düşünmüşsün canm kiloyla hamile kalmak sonrasi icin cok kötü oluyor.yakin cevremden biliyorum insallah bi sıkıntınız da yoktr tatlm

Vay bee menüye bak ben bunlari yesem acimdan 2 güne kalmaz ölürüm yahu nasil doyuyosun bu kadarck seyle

Vay bee menüye bak ben bunlari yesem acimdan 2 güne kalmaz ölürüm yahu nasil doyuyosun bu kadarck seyle
3 aydır bu şekilde besleniyorum canım midem küçüldü ,ilk zamanlar karnımın guruldamasın dan dalamıyordum şimdi gayet güzel uyuyorum erken yiyorum en geç 16:30 oluyor, yoksa 3 ayda 11.5 kilo nasıl gitcek
bu arada 1 saat sporumu bitirmiş durumdayım

caniiim seni uzun zamandir gormuyordum. neler yapiyorsun.
menun gayet iyi. ama sekersiz icmeyi dene kahveleri

Canımmm ne biliyim saldım biraz, diyet havasında değildim pek ondan girmedim. Şimdi tekrar gaza geldim. Bide menülerimi her gün yazınca daha çok frenliyorum kendimi ondan geri döndüm. Kendi halimde yazmaya devam ediyorum işte :) kahve keyiflerimi şekersiz yapamıyorum yaaa. Çayıda kahveyide şekerli içiyordum. Şimdi çaylar şekersiz alıştım ama kahve olmuyo baya zorladım ama yok şimdi baktım tabloya ne güzel tam gaz gidiyosun maşallah :) sen neler yapıyosun bakalım ? :)

kesinlikle gurbetlik cok zor ama baska memleketler gormekte cok guzel bisey olsa gerek heleki amerika olunca, new york tv den gordugum kadariyla cok buyuk gokdelenlerin oldugu biyer demek sesziz yerleride varmis ne guzel,Allah banada nasip etsin cok isterim oralari gormeyi,
Esin ne is yapiyo yani oralara gelmek icin ne yapmak lazim,evlatlarini Allah bagislasin
benimde okuldan bir arkadasim philadelpia ya tasindi cok merak ediyorum ama benimki bir hayal iste

iyiyim kuzum. kac haftadir bende senin gibiydim. ama baktim gitmiyor kilolar bu hafta hirs yaptim. gercektwn buraya yazmak cok etkili yoksa sal gitsin oluyoruz

sbeden Ve diger tüm arkadaşlar kilo verme programıma şimdilik son veriyorum bu ay sonu bebek denemesi yapacagımız için kendimi artık sıkmayacagım diyet yok. Düzgün beslenicem o yüzden listeden çıkabilirim artık. Hepinize çok teşekkür ederim destekleriniz için. Arada uğrayacağım merak etmeyin. Hepinize sağlıklı vücutlar diliyorum.

Dogru canm bi yerden sonra frenlemek lazm

Ya offf canm asiri tatli birseyler cekti malesef ki 1 paket probis yedm ya offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…