- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
evet öyle miş gerçekten,aminnn tatlımSıkıntılarimiz ne cok birbirne benziyormus
Amin canm Rabbm tez zamanda isteyen herkesi hayirli evlatla müjdelesin insallah
Olabilir bende 74 olurum inşallah78 degilim ama olma yolunda ilerliyorum yinede rakip olabiliriz ben 78e gelene kadar bakalm sen kilo verebilecekmisin suan 82 yim ben
8 subat hedefn 74 degl mi ? Umarm seni yakalarmda rakip olurzOlabilir bende 74 olurum inşallah
Ben yine aynı canım gaz gelmedi daha:)) bu arada hedefim 96 yada 97 olabilir:)ellerine sağlık bebeğim
Ben sekiz aylık evliyim daha düşünmedik hic. Evi tasiycaz nasipse ondan sonra düşünüyoruz ama kilolarla hamilelik zor olur diye vermek istiyorum. İnşallah bi sorun yoktur. Varsa da bilmiyorum suanAaa sende de mi pko var yoksa
caniiim cok guzel olmus bu fikir. benim dukan a gore martta 57 olmam gerekiyor. simdi 63 kiloyum. o yuzden hedefim 59 insallah.59.9olsa bile yeter.begum75post: 44440747 .!.:D damlasr @aaynaa G guselolurdu @naz5403elma_sekerim01 @Leyliferizem @tatlitambak esmerm91 @ruyatamircisi @mavimli @kitara_84 K Kafkanistan @eeeeliiif @YESIMBOZ @esraas @THEY- @gamzee28 @bayanbaloncuk @yesilelmamm @zambak86 @didos86 H hayriye111 @wingless @SogukMevsim deniz diyette @purki90 @Destidesti 07beLinAy @CallanPinckney (her ne kadar bizi bırakıp gitsede yinede yazdım) @GOK1974 charmant @deniz3344 @denizdilan @DisiAnka @minerva1988 @maya_79 @nehirnil111
her ne kadar bazı arkadaşlar 1 ay içerisinde amacına ulaşacak gibi görünsede kimseyi atlamıyım yazıyım dedim umarım atladığım olmamıştır...
kızlar her ayın ilk pazartesisi kısa dönemlik küçük kilo hedefleri belirliycez (1 aylık gibi düşünün) ve yinesbeden i etiketketleyip bildiricez ilk hedef günümüz 8 şubat aksatmadan yaparsak memnun oluruz hadi bakalım yaza kadar hep birlikte fit günlerimiz olsun bildirimleri bekliyoruz
canim unluler reklamdan para kazaniyor. onlara herkea guvendigi icin kullaniuor firmalar. ben kullanmadim saglikli bulmuyorum.kızlar ya bu nova teatox cafeslim gibi şeyler hakkında ne düşünüyorsunuz?
çok reklamı yapılıyor internette ünlüler de paylaşıyor ama sağlıklı mı bilmiyorum
simdi herkes kilosuna gore gruplara ayriliyor 1.sayfada. mesela biz 60lar gurubundayiz. her pazartesi bildirim yapiyoruz. artik kim daha cok verirse. sali aciklaniyor.Hosbuldukevet cok yakinmisiz..haftalik nasil yarisma duzenliyorsunuz gruplasip yaris halindemi..
caniiim seni uzun zamandir gormuyordum. neler yapiyorsun.Sabah
1 diyet bisküvi
1kk peynir
3 zeytin
1çk bal
Şekersiz siyah çay
Ara
Şekersiz yeşil çay
Ara
Orta şekerli Türk kahvesi
3 kare çikolata
Öğle
200ml yağsız süt
10 badem
Akşam
5 tane z.yağlı yaprak sarma
2 biber
1tk yoğurt
Ara
Sütlü şekerli kahve
Cok iyi düşünmüşsün canm kiloyla hamile kalmak sonrasi icin cok kötü oluyor.yakin cevremden biliyorum insallah bi sıkıntınız da yoktr tatlmBen sekiz aylık evliyim daha düşünmedik hic. Evi tasiycaz nasipse ondan sonra düşünüyoruz ama kilolarla hamilelik zor olur diye vermek istiyorum. İnşallah bi sorun yoktur. Varsa da bilmiyorum suan
Vay bee menüye bak ben bunlari yesem acimdan 2 güne kalmaz ölürüm yahu nasil doyuyosun bu kadarck seyleKahvaltı
yok
(iştahım yoktu yiyemedim)
Öğle
1 dilim biber salçalı buğday ekmeği
1 tatlı kaşığı petmez
şekersiz çay
Akşam 16:30
eşime mantı yaptım 4 yemek kaşığı mantı
2 yumurtadan omlet
2 kaşık yoğurt
şimdi bi 40 dk spor yapcam
Vay bee menüye bak ben bunlari yesem acimdan 2 güne kalmaz ölürüm yahu nasil doyuyosun bu kadarck seyle
caniiim seni uzun zamandir gormuyordum. neler yapiyorsun.
menun gayet iyi. ama sekersiz icmeyi dene kahveleri
Evlendim gittim Can'ım iki sene new jersey de kaldım şu an new yorkdayım buffalo eyaletinde
Buralar çok güzel yaz kış sessiz sakin heryer yemyeşil :) ancak ne kadar güzel olursa olsun gurbet sonuçta ve aileme çooooook uzak
İki evladım var ve 11 saat uçak yolculuğu büyük çileeeeee
iyiyim kuzum. kac haftadir bende senin gibiydim. ama baktim gitmiyor kilolar bu hafta hirs yaptim. gercektwn buraya yazmak cok etkili yoksa sal gitsin oluyoruzCanımmm ne biliyim saldım biraz, diyet havasında değildim pek ondan girmedim. Şimdi tekrar gaza geldim. Bide menülerimi her gün yazınca daha çok frenliyorum kendimi ondan geri döndüm. Kendi halimde yazmaya devam ediyorum işte :) kahve keyiflerimi şekersiz yapamıyorum yaaa. Çayıda kahveyide şekerli içiyordum. Şimdi çaylar şekersiz alıştım ama kahve olmuyo baya zorladım ama yokşimdi baktım tabloya ne güzel tam gaz gidiyosun maşallah :) sen neler yapıyosun bakalım ? :)
Dogru canm bi yerden sonra frenlemek lazm3 aydır bu şekilde besleniyorum canım midem küçüldü ,ilk zamanlar karnımın guruldamasın dan dalamıyordum şimdi gayet güzel uyuyorum erken yiyorum en geç 16:30 oluyor, yoksa 3 ayda 11.5 kilo nasıl gitcek
bu arada 1 saat sporumu bitirmiş durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?