- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Canım özletme kendini hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah diğer konundan da takipteyimsbeden Ve diger tüm arkadaşlar kilo verme programıma şimdilik son veriyorum bu ay sonu bebek denemesi yapacagımız için kendimi artık sıkmayacagım diyet yok. Düzgün beslenicem o yüzden listeden çıkabilirim artık. Hepinize çok teşekkür ederim destekleriniz için. Arada uğrayacağım merak etmeyin. Hepinize sağlıklı vücutlar diliyorum.
NeeeeeYa offf canm asiri tatli birseyler cekti malesef ki 1 paket probis yedm ya offf
Canim aşırı tatlı istiyor adetime 3 gün var 2 yemek kaşığı yoğurt a bol tarçın koydum elma doğradım karıştrıdım birazda kuru üzüm serptim yedim canım sende böyle yapabilirsin akşam akşam kaç kcal aldın bak şimdiDogru canm bi yerden sonra frenlemek lazm
Ya offf canm asiri tatli birseyler cekti malesef ki 1 paket probis yedm ya offf
1 probis 1 dilim ekmek ve 1.5 tatli kasigi yag demek oluyormusCanim aşırı tatlı istiyor adetime 3 gün var 2 yemek kaşığı yoğurt a bol tarçın koydum elma doğradım karıştrıdım birazda kuru üzüm serptim yedim canım sende böyle yapabilirsin akşam akşam kaç kcal aldın bak şimdibebişlerimizi düşün hırs yap lütfen.
yarin toparlarsin ins. canim.
Meyveli yoğurt a ne dersin 1 dilim ekmek mi 1 paket probis çikolatalı bisküvi , valla bende onları yiye yiye aldım kiloları dikkat et canım1 probis 1 dilim ekmek ve 1.5 tatli kasigi yag demek oluyormusya yogurt pek sevmiyorum zaten bide öyle birseyler karistirinca midem bulaniyo ya
Ay inşallah :)8 subat hedefn 74 degl mi ? Umarm seni yakalarmda rakip olurz
Şehir merkezleri öyle kalabalık gürültülü ama çok sakin yerleri varkesinlikle gurbetlik cok zor ama baska memleketler gormekte cok guzel bisey olsa gerek heleki amerika olunca, new york tv den gordugum kadariyla cok buyuk gokdelenlerin oldugu biyer demek sesziz yerleride varmis ne guzel,Allah banada nasip etsin cok isterim oralari gormeyi,
Esin ne is yapiyo yani oralara gelmek icin ne yapmak lazim,evlatlarini Allah bagislasin
benimde okuldan bir arkadasim philadelpia ya tasindi cok merak ediyorum ama benimki bir hayal iste
Büyük paketlerdenmi yoksaYa offf canm asiri tatli birseyler cekti malesef ki 1 paket probis yedm ya offf
canim hedefini 97 yapıyorum sirf yerine getirebilesin diye lütfen ulaş hedefeBen yine aynı canım gaz gelmedi daha:)) bu arada hedefim 96 yada 97 olabilir:)
:) tamam kac yazacaktim .Tamam 8subat olsun
ugra tabi canim Allah gönlüne göre versin inşallah isteklerine kavusursunsbeden Ve diger tüm arkadaşlar kilo verme programıma şimdilik son veriyorum bu ay sonu bebek denemesi yapacagımız için kendimi artık sıkmayacagım diyet yok. Düzgün beslenicem o yüzden listeden çıkabilirim artık. Hepinize çok teşekkür ederim destekleriniz için. Arada uğrayacağım merak etmeyin. Hepinize sağlıklı vücutlar diliyorum.
Burdayım yavrum beni maruz görün ne olur bırakmıyorum ama şu telaşlar neyse bakalım şimdi burdayım biraz geç kaldım bugün ama burdayımmkız nerelerdesin sen özletiyosun kendini,herkes gidiyo yanlız bıraktınız bizi
@charmant
@CallanPinckney
bayanbaloncuk
esraas
Seninki dusmemis sukret benimki artti anlayamadim ben suan 62.8 verdigim kilolari geri aliorum moralim sifir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?