♥haftalık kilo verme yarışması♥

Canım özletme kendini hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah diğer konundan da takipteyim

Dogru canm bi yerden sonra frenlemek lazm
Canim aşırı tatlı istiyor adetime 3 gün var 2 yemek kaşığı yoğurt a bol tarçın koydum elma doğradım karıştrıdım birazda kuru üzüm serptim yedim canım sende böyle yapabilirsin akşam akşam kaç kcal aldın bak şimdi bebişlerimizi düşün hırs yap lütfen.

1 probis 1 dilim ekmek ve 1.5 tatli kasigi yag demek oluyormus ya yogurt pek sevmiyorum zaten bide öyle birseyler karistirinca midem bulaniyo ya

1 probis 1 dilim ekmek ve 1.5 tatli kasigi yag demek oluyormus ya yogurt pek sevmiyorum zaten bide öyle birseyler karistirinca midem bulaniyo ya
Meyveli yoğurt a ne dersin 1 dilim ekmek mi 1 paket probis çikolatalı bisküvi , valla bende onları yiye yiye aldım kiloları dikkat et canım

Şehir merkezleri öyle kalabalık gürültülü ama çok sakin yerleri var
Eşim polislik okuyor FBI olacak nasipse
Herşeyin hayırlısı olsun belki ben oğlumu Türkiye'de doğuracak olsaydım 40 değil de 20 kilo alacaktım ama nasip böyleymiş
Şükür çoğu gitti azı kaldı

Arkadaşlar 80ler gurubu kalabalıklaştı bakalım ilk kim 70lere inecek

kizlar ben geldim :) cok güzel bir aksam gecirdik sevdicegimle, harika bi yere yemege götürdü beni. bugun ödül günümdü, artik 20 25 ocaga kadar da tartilmayi pek düsünmüyorum :) yarin sabah erkenden memleketime gidiyorum orda tarti yok, koruma yapicam bakalim ise yaricak mi :)

kahvalti 10:20
2 dl köy ekmegi
1 kasik yogurt kaymagi
2 tatli kasigi yesil üzüm receli
1 tatli kasigi seker ilavesiz visne receli
yarim tatli kasigi tereyagi
30 gr keci tulum
2 hasllanmis yumurta

saat 15:30
1 cappucino

aksam 18:50 (sevdicegimle )
1 kase mercimek corbasi
2 lokma ekmek pide
1 tavuk sis
2 yk sehriye pilavi
3 yk biber havuc kavurma
1 kola zero (normalde hayatta kola icmem bugunluk böyle oldu)

saat 20:30
1 kase balkabakli muhallebi (2,5 ceviz vardi üstünde bide 1 parmak kalinligind bal kabagi sosu gerisi sade muhallebi)

simdi 3 yk yogurt, zencefil, zerdecal, tarcin

spor yok :)
yarin tartilip moral bozmay gerek yok zaten cok erken cikicam yola, memlekette ara ara ugrarim :)

ugra tabi canim Allah gönlüne göre versin inşallah isteklerine kavusursun aktayarda arkadasimizda 6 aylik hamile bugün konuştuk dogum sonrasi tekrar gelecek. hepiniz geri gelin.

sbeden ben yine aynıyım biraz geç kaldım maruz gör beni lütfen deliricem az kaldı takılı kaldım ben burda yaaa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…