asil ben deliricem hatta delirdim birazcik :) sen zayifsin yine ya ben ahhhsbeden ben yine aynıyım biraz geç kaldım maruz gör beni lütfen deliricem az kaldı takılı kaldım ben burda yaaa :))
aliriz :)kızlar bende kilo vermek istiyotum aranıza alın benı
cnm öncelikle etiketleme işlemi hakında bana yardımcı olur musun ben yenıyım daha anlamıyorum. ve ben saglıkcıyım nobetteyım su anda ayın 10 unda ınternet paketım yenılenıyor suan ınternetım yok sıkıntı olur mu gıremeyecegım cunku nobet gunlerım harıc nete. bıde bana gaz verr mısınız kızlar nasıl yapıosunuz bu azım nereden gelıyor bugun soz verdım kendme abur cubur yok dıye ama tutamadım sozumu gıttım kantınden bı dolu abur cubur aldım yedımaliriz :)
her pazartesi kilo bildirim günümüz. iki hafta ust üste bildirim yapmayan siliniyor.kilo bildirimindesbeden i etiketleyin.
Mevcut kilo boy ve hedef kilonu yazar misin. bide 8 Şubat için hedef belirler misin
Insallah canm ya zaten yedikten sonra agzima vurdm ahh esmerm yemeyecektn sen bunu diyeyarin toparlarsin ins. canim.
canım oku mesajlari ortama dalarsin zaten :) herkes farkli seyler yapiyor. etiketleme isim basina @ bu işaret konularak yapiliyr. @ sbedencnm öncelikle etiketleme işlemi hakında bana yardımcı olur musun ben yenıyım daha anlamıyorum. ve ben saglıkcıyım nobetteyım su anda ayın 10 unda ınternet paketım yenılenıyor suan ınternetım yok sıkıntı olur mu gıremeyecegım cunku nobet gunlerım harıc nete. bıde bana gaz verr mısınız kızlar nasıl yapıosunuz bu azım nereden gelıyor bugun soz verdım kendme abur cubur yok dıye ama tutamadım sozumu gıttım kantınden bı dolu abur cubur aldım yedım
olursun neden olmasin :) pazartesileri unutma ama bildirim yapmayı
Canm 1 paket derken 1 adet yani.Meyveli yoğurt a ne dersin 1 dilim ekmek mi 1 paket probis çikolatalı bisküvi , valla bende onları yiye yiye aldım kiloları dikkat et canım
Yok yahu 1 adet yedm paket derkn tekli paketleri var ya ondan yanikineBüyük paketlerdenmi yoksa
o kadarı bile beklemiyorum diyosun yani :)canim hedefini 97 yapıyorum sirf yerine getirebilesin diye lütfen ulaş hedefe
olur cnm ınsallah ekstra yaptıgınız bıse var mı kılo vermek için ??olursun neden olmasin :) pazartesileri unutma ama bildirim yapmayı
Abur cubur mu ay sende bendensin bu arada hosgeldn canmcnm öncelikle etiketleme işlemi hakında bana yardımcı olur musun ben yenıyım daha anlamıyorum. ve ben saglıkcıyım nobetteyım su anda ayın 10 unda ınternet paketım yenılenıyor suan ınternetım yok sıkıntı olur mu gıremeyecegım cunku nobet gunlerım harıc nete. bıde bana gaz verr mısınız kızlar nasıl yapıosunuz bu azım nereden gelıyor bugun soz verdım kendme abur cubur yok dıye ama tutamadım sozumu gıttım kantınden bı dolu abur cubur aldım yedım
ben bu ara pasifim baya sadece yememe dikkat ediyorum diger arkadaslarida bilmiyorumolur cnm ınsallah ekstra yaptıgınız bıse var mı kılo vermek için ??
canım seropheni üç aydan çok kullanma kist yapıyobizimde sayısı düşük proxxed plus içti o ay da ben yumurtlamamışım şimdi serophene kullanıyorum bakalım ,Rabbim ol derse olmayacak şey yok canım ,hepimizin gönlüne göre versin inşallah..
evet :)o kadarı bile beklemiyorum diyosun yani :)
evet :)
hemde öle böole degıl cnm yemek yemeyım abur cubur yıyımm o derece ..Abur cubur mu ay sende bendensin bu arada hosgeldn canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?