♥haftalık kilo verme yarışması♥

kızlar bende kilo vermek istiyotum aranıza alın benı
aliriz :)
her pazartesi kilo bildirim günümüz. iki hafta ust üste bildirim yapmayan siliniyor.kilo bildiriminde sbeden i etiketleyin.
Mevcut kilo boy ve hedef kilonu yazar misin. bide 8 Şubat için hedef belirler misin

aliriz :)
her pazartesi kilo bildirim günümüz. iki hafta ust üste bildirim yapmayan siliniyor.kilo bildiriminde sbeden i etiketleyin.
Mevcut kilo boy ve hedef kilonu yazar misin. bide 8 Şubat için hedef belirler misin
cnm öncelikle etiketleme işlemi hakında bana yardımcı olur musun ben yenıyım daha anlamıyorum. ve ben saglıkcıyım nobetteyım su anda ayın 10 unda ınternet paketım yenılenıyor suan ınternetım yok sıkıntı olur mu gıremeyecegım cunku nobet gunlerım harıc nete. bıde bana gaz verr mısınız kızlar nasıl yapıosunuz bu azım nereden gelıyor bugun soz verdım kendme abur cubur yok dıye ama tutamadım sozumu gıttım kantınden bı dolu abur cubur aldım yedım

canım oku mesajlari ortama dalarsin zaten :) herkes farkli seyler yapiyor. etiketleme isim basina @ bu işaret konularak yapiliyr. @ sbeden sbeden

Meyveli yoğurt a ne dersin 1 dilim ekmek mi 1 paket probis çikolatalı bisküvi , valla bende onları yiye yiye aldım kiloları dikkat et canım
Canm 1 paket derken 1 adet yani.
Bi diyetisyen varda onun sayfasinda görmstm 1 dilim ekmek+1.5 tatli kasigi yaga denk 1 tane probis yazmsti

bende bıde hıpoglısemı cıktı ondan mıdır nedır bılmıorum accıknca gozum dönuyor resmen tatlı krızıne gıryıroumm... fıkır fııkır?

Abur cubur mu ay sende bendensin bu arada hosgeldn canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…