hoşbulduk cnmmAbur cubur mu ay sende bendensin bu arada hosgeldn canm
Tamamdır canım
Al benden de o kadar ya.ama bu böyle olmaz olamaz ye ye nereye kadar dimihemde öle böole degıl cnm yemek yemeyım abur cubur yıyımm o derece ..
AminnnHerkese merhaba.sbeden ne çok şey değişmiş, yeterince giremiyorum bir ara çok paylaşım yapıyordum. Şimdi bugünkü kiloları yazıyoruz, ve 8 şubat için hedef yazıyoruz ayrıca değil mi Can'ım? Bugün 52,3 kg geldim. 8 şubat hedefim 50,5 kg gerçekçi olmak lazım. Kışın hızlı kg vermek mümkün görünmüyor benim için (bu arada çocuk için bol şans diliyorum. Anne olmak çok güzel bir duygu, Allah isteyen herkese nasip etsin.
aynen hastanede bı arkadas var kadın börek bıle yemıyor yaa sevmıyorum dıo aslında sevmedıgınden degıll dıkkat ettgınden ole imrenyıroum kıı sorma cnmAl benden de o kadar ya.ama bu böyle olmaz olamaz ye ye nereye kadar dimi
İyi ozamanYok yahu 1 adet yedm paket derkn tekli paketleri var ya ondan yanikine
Ya seninde çok kilon yok ama dikkat etmezsen hizla artisa gecebiliraynen hastanede bı arkadas var kadın börek bıle yemıyor yaa sevmıyorum dıo aslında sevmedıgınden degıll dıkkat ettgınden ole imrenyıroum kıı sorma cnm
Yok yoook yemem bir dahaİyi ozaman
Ama bidaha olmasın
cnm hızla artısta zaten ben bu yasıma kadar hıc bu kıloda olmadım. aynı tempo aynı iş sadece evlıyım etek fark o ve buyuk sehırde yasamanın getırdıgı arabasız bı yere gıdememek ...Ya seninde çok kilon yok ama dikkat etmezsen hizla artisa gecebilir
evet tatlımHerkese merhaba.sbeden ne çok şey değişmiş, yeterince giremiyorum bir ara çok paylaşım yapıyordum. Şimdi bugünkü kiloları yazıyoruz, ve 8 şubat için hedef yazıyoruz ayrıca değil mi Can'ım? Bugün 52,3 kg geldim. 8 şubat hedefim 50,5 kg gerçekçi olmak lazım. Kışın hızlı kg vermek mümkün görünmüyor benim için (bu arada çocuk için bol şans diliyorum. Anne olmak çok güzel bir duygu, Allah isteyen herkese nasip etsin.
evet canim sıkıldı biraz ama döner dinleniyor
Iste büyük sehirde yasamak insani birazcij hareketsiz kılıyor da biz insanlarda genel olarak rahata aliskiniz yahu.cnm hızla artısta zaten ben bu yasıma kadar hıc bu kıloda olmadım. aynı tempo aynı iş sadece evlıyım etek fark o ve buyuk sehırde yasamanın getırdıgı arabasız bı yere gıdememek ...
24 cnm izmirdeyımIste büyük sehirde yasamak insani birazcij hareketsiz kılıyor da biz insanlarda genel olarak rahata aliskiniz yahu.
Bu arada yas kac nerde yasiyosun canm
Yasimiz ayni canm24 cnm izmirdeyım
sen nerde oturuyorsun cnm?Yasimiz ayni canm
Ankaradaym bendesen nerde oturuyorsun cnm?
senın ne alemde cnm kılo durumlarııAnkaradaym bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?