♥haftalık kilo verme yarışması♥

yoo cnm gecmedi aslında ama kendıme verdıgım sölzerı tutamıyorum iştahım fena acık daha 1 hafta oldu adetım bıtelı ama sole bı durum var normalde her ayın 1 ve 5 i arası olurdum bu ay 10 gun önce oldum ve uzun surmedi.. acaba var mıdır kı ya ?? cokta duygusalımmm ve varsa hıc ıyı olmayacaak bnm için

Ee saglikciyim dememismiydn canm baktr bi sen yinede ne olur ne olmaz.bunlar tek basina birer belirti sayilmayabilir ama olsn yinede

acilde bakılmıo cnm bızım hastanede beta hcg ye lab. da cıhazı kapatıolarmıs yarın sbah bı baktırayım barııı ama sole bı durum var olursa aldırmak zorunda kalabılırım calıstıgım ortam radyasyonluu

günaydın herkese dün unuttuğum için akşam yemeğinden sonra tartılabildim sonuç feciydi şok oldum. vermek yerine almış görünüyordum. gün içinde bu kadar oynar mı sbeden beni 73 yazmışsın sağol. şimdi sabahtan tartılıp bakacağım durum ne diye.

güle güle yolun açık olsun arkadaşım, bizi unutma arada uğra

yaaa sende gidiyosun, bugün çok üzüldüm herkes gidiyo
inşallah bebişin olur canım benim, güzel haberlerini bildirmeyi unutma....

Sabah; Yarım kupa ılık süt + 10 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın
Ara; 2 kupa rezene çayı
Öğle; Yarım kaseden biraz fazla mercimek çorbası + yarım tabak nohut yemeği + 1 salatalık turşusu ufak
Akşam; Yarım tabak kara lahana yemeği + 1 ymk kaşığı sade makarna + 1 ymk kaşığı az şekerli sütlaç

Spor; 40 dakika yürüyüş

kalorim 701

charmant THEY- begum75 @DisiAnka @deniz3344 C CallanPinckney zambak86 bayanbaloncuk H Heart of Gold esraas

kalori veren arkadaşlar geçen haftayı hatırlamak istemiyorsunuz sanırım kimse doğru düzgün vermedi kalorisini hadi atlayalım geçen haftayı dünden itibaren alayım kalorilerinizi

Canm 1 paket derken 1 adet yani.
Bi diyetisyen varda onun sayfasinda görmstm 1 dilim ekmek+1.5 tatli kasigi yaga denk 1 tane probis yazmsti
Bişey olmaz 1 taneden ama 16 dan sonra yememeni tavsiye ederim bu tür kaçamakları gündüz ara ara bende bitter yiyorum

kendine dikkat et canım. inşallah güzel haberlerini alırız. stres yok rahat ol, hem sen hem eşin. püf nokta: huzur ve sakinlik. tekrar görüşmek dileğiyle

Günaydın Kızlar;

nehirnil111 dün aslında rekorumu kırdım :)
04.01.2016 kalori : 950

dün kilo : 74.4
bugün kilo: 74.3

• 1.00 x 1 Adet Ceviz
    27 kcal
  • 1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış)
    80 kcal
  • 0.50 x 1 Adet Havuç
    13 kcal
  • 5.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin
    35 kcal
  • 0.25 x 100gr Keçi Peyniri
    50 kcal
  • 3.00 x 1 Porsiyon (115gr) Yoğurtlu Kereviz Salatası
    111 kcal
  • 4.00 x 1 Parça (5gr) Eti Karam Bitter %45 Çikolata
    104 kcal
  • 1.00 x 1 Adet Cafe Crown 2si1 Arada Kahve
    55 kcal
  • 1.00 x 1 Fincan Türk Kahvesi (Sade)
    0 kcal
  • 0.50 x 1 Adet (150gr) Portakal
    36 kcal
  • 0.50 x 100gr Ayva
    32 kcal
  • 0.50 x 1 Adet Yeşil Elma
    28 kcal
  • 0.50 x 1 Porsiyon (250gr) Bulgur Pilavı
    145 kcal
  • 1.00 x 1 Porsiyon Domatesli Şehriye Çorbası
    160 kcal
  • 2.00 x 1 Porsiyon (115gr) Yoğurtlu Kereviz Salatası
    74 kcal
  • toplam
    950
    kcal

vaayyy kesinlikle rekor kırmışsın kız aferim

vaayyy kesinlikle rekor kırmışsın kız aferim

meyveleri yemeseydim 850 civarıydı :) ama olsun mesela 1 ayvayı 1 elmayı ve 1 portakalı 3 kişi yedik. kızım ben ve eşim :) hem hepsinin tadına baktık hem de abartmadık. regl olacam bugün yarın ondan bitter aldım. başka şeylere saldırmayayım diye. kahvenin yanında yedim. yürüyüşte yaptım iyi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…