şimdi aklma bise geldi yaa ben hamile olabılrım ya hamıleysemAnkaradaym bende
Ay ben yerlerdeym kiloda ya 82 kiloyum malesef kisenın ne alemde cnm kılo durumlarıı
Yaa günün mu gecti canm ? Bi test yapsanşimdi aklma bise geldi yaa ben hamile olabılrım ya hamıleysem
Ee saglikciyim dememismiydn canm baktr bi sen yinede ne olur ne olmaz.bunlar tek basina birer belirti sayilmayabilir ama olsn yinedeyoo cnm gecmedi aslında ama kendıme verdıgım sölzerı tutamıyorum iştahım fena acık daha 1 hafta oldu adetım bıtelı ama sole bı durum var normalde her ayın 1 ve 5 i arası olurdum bu ay 10 gun önce oldum ve uzun surmedi.. acaba var mıdır kı ya ?? cokta duygusalımmm ve varsa hıc ıyı olmayacaak bnm için
aslında ıstıyoruz ama önce kılo vermem lazım calısmalara baslamdan onceEe saglikciyim dememismiydn canm baktr bi sen yinede ne olur ne olmaz.bunlar tek basina birer belirti sayilmayabilir ama olsn yinede
Fbi oo cok havaliŞehir merkezleri öyle kalabalık gürültülü ama çok sakin yerleri var
Eşim polislik okuyor FBI olacak nasipse
Herşeyin hayırlısı olsun belki ben oğlumu Türkiye'de doğuracak olsaydım 40 değil de 20 kilo alacaktım ama nasip böyleymiş
Şükür çoğu gitti azı kaldı
kizlar ben geldim :) cok güzel bir aksam gecirdik sevdicegimle, harika bi yere yemege götürdü beni. bugun ödül günümdü, artik 20 25 ocaga kadar da tartilmayi pek düsünmüyorum :) yarin sabah erkenden memleketime gidiyorum orda tarti yok, koruma yapicam bakalim ise yaricak mi :)
kahvalti 10:20
2 dl köy ekmegi
1 kasik yogurt kaymagi
2 tatli kasigi yesil üzüm receli
1 tatli kasigi seker ilavesiz visne receli
yarim tatli kasigi tereyagi
30 gr keci tulum
2 hasllanmis yumurta
saat 15:30
1 cappucino
aksam 18:50 (sevdicegimle)
1 kase mercimek corbasi
2 lokma ekmek pide
1 tavuk sis
2 yk sehriye pilavi
3 yk biber havuc kavurma
1 kola zero (normalde hayatta kola icmem bugunluk böyle oldu)
saat 20:30
1 kase balkabakli muhallebi (2,5 ceviz vardi üstünde bide 1 parmak kalinligind bal kabagi sosu gerisi sade muhallebi)
simdi 3 yk yogurt, zencefil, zerdecal, tarcin
spor yok :)
yarin tartilip moral bozmay gerek yokzaten cok erken cikicam yola, memlekette ara ara ugrarim :)
yaaa sende gidiyosun, bugün çok üzüldüm herkes gidiyosbeden Ve diger tüm arkadaşlar kilo verme programıma şimdilik son veriyorum bu ay sonu bebek denemesi yapacagımız için kendimi artık sıkmayacagım diyet yok. Düzgün beslenicem o yüzden listeden çıkabilirim artık. Hepinize çok teşekkür ederim destekleriniz için. Arada uğrayacağım merak etmeyin. Hepinize sağlıklı vücutlar diliyorum.
Bişey olmaz 1 taneden ama 16 dan sonra yememeni tavsiye ederim bu tür kaçamakları gündüz ara ara bende bitter yiyorumCanm 1 paket derken 1 adet yani.
Bi diyetisyen varda onun sayfasinda görmstm 1 dilim ekmek+1.5 tatli kasigi yaga denk 1 tane probis yazmsti
sbeden Ve diger tüm arkadaşlar kilo verme programıma şimdilik son veriyorum bu ay sonu bebek denemesi yapacagımız için kendimi artık sıkmayacagım diyet yok. Düzgün beslenicem o yüzden listeden çıkabilirim artık. Hepinize çok teşekkür ederim destekleriniz için. Arada uğrayacağım merak etmeyin. Hepinize sağlıklı vücutlar diliyorum.
şimdi sen nasıl sağlıkçısın demezler mi sanahemde öle böole degıl cnm yemek yemeyım abur cubur yıyımm o derece ..
Yok canım kullanmıcam aman bide kistle uğraşmayım Allah korusuncanım seropheni üç aydan çok kullanma kist yapıyo
vaayyy kesinlikle rekor kırmışsın kız aferimGünaydın Kızlar;
nehirnil111 dün aslında rekorumu kırdım :)
04.01.2016 kalori : 950
dün kilo : 74.4
bugün kilo: 74.3
- 1.00 x 1 Adet Ceviz
27 kcal- 1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış)
80 kcal- 0.50 x 1 Adet Havuç
13 kcal- 5.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin
35 kcal- 0.25 x 100gr Keçi Peyniri
50 kcal- 3.00 x 1 Porsiyon (115gr) Yoğurtlu Kereviz Salatası
111 kcal- 4.00 x 1 Parça (5gr) Eti Karam Bitter %45 Çikolata
104 kcal- 1.00 x 1 Adet Cafe Crown 2si1 Arada Kahve
55 kcal- 1.00 x 1 Fincan Türk Kahvesi (Sade)
0 kcal- 0.50 x 1 Adet (150gr) Portakal
36 kcal- 0.50 x 100gr Ayva
32 kcal- 0.50 x 1 Adet Yeşil Elma
28 kcal- 0.50 x 1 Porsiyon (250gr) Bulgur Pilavı
145 kcal- 1.00 x 1 Porsiyon Domatesli Şehriye Çorbası
160 kcal- 2.00 x 1 Porsiyon (115gr) Yoğurtlu Kereviz Salatası
74 kcal- toplam
950 kcal
vaayyy kesinlikle rekor kırmışsın kız aferim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?