- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Günaydın Kızlar;
nehirnil111 dün aslında rekorumu kırdım :)
04.01.2016 kalori : 950
dün kilo : 74.4
bugün kilo: 74.3
- 1.00 x 1 Adet Ceviz
27 kcal- 1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış)
80 kcal- 0.50 x 1 Adet Havuç
13 kcal- 5.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin
35 kcal- 0.25 x 100gr Keçi Peyniri
50 kcal- 3.00 x 1 Porsiyon (115gr) Yoğurtlu Kereviz Salatası
111 kcal- 4.00 x 1 Parça (5gr) Eti Karam Bitter %45 Çikolata
104 kcal- 1.00 x 1 Adet Cafe Crown 2si1 Arada Kahve
55 kcal- 1.00 x 1 Fincan Türk Kahvesi (Sade)
0 kcal- 0.50 x 1 Adet (150gr) Portakal
36 kcal- 0.50 x 100gr Ayva
32 kcal- 0.50 x 1 Adet Yeşil Elma
28 kcal- 0.50 x 1 Porsiyon (250gr) Bulgur Pilavı
145 kcal- 1.00 x 1 Porsiyon Domatesli Şehriye Çorbası
160 kcal- 2.00 x 1 Porsiyon (115gr) Yoğurtlu Kereviz Salatası
74 kcal- toplam
950 kcal
Sabah; Yarım kupa ılık süt + 10 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın
Ara; 2 kupa rezene çayı
Öğle; Yarım kaseden biraz fazla mercimek çorbası + yarım tabak nohut yemeği + 1 salatalık turşusu ufak
Akşam; Yarım tabak kara lahana yemeği + 1 ymk kaşığı sade makarna + 1 ymk kaşığı az şekerli sütlaç
Spor; 40 dakika yürüyüş
kalorim 701
charmant @THEY- begum75 @DisiAnka @deniz3344 @CallanPinckney @zambak86 @bayanbaloncuk H Heart of Gold @esraas
kalori veren arkadaşlar geçen haftayı hatırlamak istemiyorsunuz sanırım kimse doğru düzgün vermedi kalorisinihadi atlayalım geçen haftayı dünden itibaren alayım kalorilerinizi
Harikasın canım maşallah sanaKereviz dedin yine aklıma düşürdün akşam eşim geç çıkacak işten acaba kereviz mi karnabahar mı brokoli mi haşlayıp yoğurtlasam kerevizi rendeleyeceğim tabi sadece
4 ocak kalorim 957 bende akşam 20 gram çikolatayı yemiyeydim 846 olcaktı kalorim ama olsun ondan sonra sporumu yaptım zaten
sorma charmant hedefine ulaştı koruma yapcakmış bide bebiş çalışmaları tabicharmant sende mi gittin kuzum veda etmeden bana hemde ne oluyor size kızlar neden gidiyor herkes
Olsun canım gayet böyle bile iyisin arada nefsi de köreltmek yemek gerek4 ocak kalorim 957 bende akşam 20 gram çikolatayı yemiyeydim 846 olcaktı kalorim ama olsun ondan sonra sporumu yaptım zaten
şu an evdeki sebzelerim ; kereviz, ıspanak, karnıbahar, brokoli, ve pırasa :) pazar günü pazara gittim. pazarcıların yarısı gelememiş , olanlarında donmuş hep. zor seçtim çok pahalıydı. difrizde barbunya bezelyem var. işte bir gün arayla yaparım 2 haftada bir gidiyorum pazara çünkü.
kereviz h.sonundan kalma. yoğurtlamıştım. çok seviyoruz aileceneyakında tüm aile botanik bahçesi gibi görünecek.
pırasayı da bu sefer çok farklı yapıcam. karatay tarifi aldım. pırasalı börek yapcam :) güzel olursa paylaşırım.
Ne ara ulaştı charmant ki daha vardı aldım kilo demişti hani hedefimize ulaşsakta burayı bırakmayacaktık yasorma charmant hedefine ulaştı koruma yapcakmış bide bebiş çalışmaları tabi
callanpinkley hedefinede ulaşmadı ama neden gitti bende bilmiyorum özel bir sebep demiş
bayanbaloncukta okulu sanırım tatil oldu memlekete gitti oda hemen hemen hedefine çok yaklaşmıştı zaten
yani herkes gidiyo dün çok üzgündüm yeni yıl hiç iyi başlamadı bu konuda
genelde de öyle gidiyoruz ama totalde sen benden daha falza kilo veriyosunbegüm seninle başa baş olmuşuzevet ben de 1 saat yürüdüğüm için vicdanım rahat.
ulaştı ya 400-500 gram bişey kalmıştı zaten, bide işe girdiya yoğun çalışıyo sanırım o yüzden böyle olduNe ara ulaştı charmant ki daha vardı aldım kilo demişti hani hedefimize ulaşsakta burayı bırakmayacaktık yaUff neden gittiler ya
İnşallahulaştı ya 400-500 gram bişey kalmıştı zaten, bide işe girdiya yoğun çalışıyo sanırım o yüzden böyle oldu
bende üzüldüm ama ara ara gelirler inşallah
Olsun canım gayet böyle bile iyisin arada nefsi de köreltmek yemek gerek
Ohh yok yok ne sağlıklı besleniyorsunuz ama canım kıskandımBende haftalık birini yapmaya çalışıyorum Pırasalı börek bir yerde yemiştim çok beğenmiştim eminim güzel olacaktır canım az kıymada koy olmadı
genelde de öyle gidiyoruz ama totalde sen benden daha falza kilo veriyosun
sağol canım. kız kardeşimler ( eşi ve oğlu) onlar genelde hamur işi ve et seviyorlar. bize de sebze sever aile diyorlar. ben onlara gidince ilk sorduğum şey , evde sebze ne var?
anaa ben gördüm müki resmini kaçıncı sayfada kaldı hatırlıyomusunsağol canım. kız kardeşimler ( eşi ve oğlu) onlar genelde hamur işi ve et seviyorlar. bize de sebze sever aile diyorlar. ben onlara gidince ilk sorduğum şey , evde sebze ne var?
yok canım ya ne vermesi. eylül ayında fotoğraf paylaşmıştım tam 74 kg idim. düşün yani 3 ay bitti hala 74. çünkü 73-75 arası çok takıldım. yani vermiyorum koruyorum
anaa ben gördüm müki resmini kaçıncı sayfada kaldı hatırlıyomusun
ben görmemişim bunuhatırlamıyorum :) ama kaydetmiştim. eylül değil bak 4 ağustos muşşimdi de aynıyım işte. h,iç fark yokEki Görüntüle 1735859 Eki Görüntüle 1735860
ben görmemişim bunu
yanlız kendimi görür gibi oldum benimde basen sorunum var vücut tipimiz aynı, napcaz biz ya
senle sarılıp ağlaşalımay evet nefret ediyorum basenden. ve o kadar yürüyüş yapmama rağmen kaldı öyle. kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?