♥haftalık kilo verme yarışması♥

Harikasın canım maşallah sana Kereviz dedin yine aklıma düşürdün akşam eşim geç çıkacak işten acaba kereviz mi karnabahar mı brokoli mi haşlayıp yoğurtlasam kerevizi rendeleyeceğim tabi sadece

4 ocak kalorim 957 bende akşam 20 gram çikolatayı yemiyeydim 846 olcaktı kalorim ama olsun ondan sonra sporumu yaptım zaten

Harikasın canım maşallah sana Kereviz dedin yine aklıma düşürdün akşam eşim geç çıkacak işten acaba kereviz mi karnabahar mı brokoli mi haşlayıp yoğurtlasam kerevizi rendeleyeceğim tabi sadece

şu an evdeki sebzelerim ; kereviz, ıspanak, karnıbahar, brokoli, ve pırasa :) pazar günü pazara gittim. pazarcıların yarısı gelememiş , olanlarında donmuş hep. zor seçtim çok pahalıydı. difrizde barbunya bezelyem var. işte bir gün arayla yaparım 2 haftada bir gidiyorum pazara çünkü.

kereviz h.sonundan kalma. yoğurtlamıştım. çok seviyoruz ailecene yakında tüm aile botanik bahçesi gibi görünecek.
pırasayı da bu sefer çok farklı yapıcam. karatay tarifi aldım. pırasalı börek yapcam :) güzel olursa paylaşırım.

charmant sende mi gittin kuzum veda etmeden bana hemde ne oluyor size kızlar neden gidiyor herkes
sorma charmant hedefine ulaştı koruma yapcakmış bide bebiş çalışmaları tabi
callanpinkley hedefinede ulaşmadı ama neden gitti bende bilmiyorum özel bir sebep demiş
bayanbaloncukta okulu sanırım tatil oldu memlekete gitti oda hemen hemen hedefine çok yaklaşmıştı zaten
yani herkes gidiyo dün çok üzgündüm yeni yıl hiç iyi başlamadı bu konuda

4 ocak kalorim 957 bende akşam 20 gram çikolatayı yemiyeydim 846 olcaktı kalorim ama olsun ondan sonra sporumu yaptım zaten
Olsun canım gayet böyle bile iyisin arada nefsi de köreltmek yemek gerek

Ohh yok yok ne sağlıklı besleniyorsunuz ama canım kıskandımBende haftalık birini yapmaya çalışıyorum Pırasalı börek bir yerde yemiştim çok beğenmiştim eminim güzel olacaktır canım az kıymada koy olmadı

Ne ara ulaştı charmant ki daha vardı aldım kilo demişti hani hedefimize ulaşsakta burayı bırakmayacaktık ya Uff neden gittiler ya

Ne ara ulaştı charmant ki daha vardı aldım kilo demişti hani hedefimize ulaşsakta burayı bırakmayacaktık ya Uff neden gittiler ya
ulaştı ya 400-500 gram bişey kalmıştı zaten, bide işe girdiya yoğun çalışıyo sanırım o yüzden böyle oldu
bende üzüldüm ama ara ara gelirler inşallah

sağol canım. kız kardeşimler ( eşi ve oğlu) onlar genelde hamur işi ve et seviyorlar. bize de sebze sever aile diyorlar. ben onlara gidince ilk sorduğum şey , evde sebze ne var?

genelde de öyle gidiyoruz ama totalde sen benden daha falza kilo veriyosun

yok canım ya ne vermesi. eylül ayında fotoğraf paylaşmıştım tam 74 kg idim. düşün yani 3 ay bitti hala 74. çünkü 73-75 arası çok takıldım. yani vermiyorum koruyorum

sağol canım. kız kardeşimler ( eşi ve oğlu) onlar genelde hamur işi ve et seviyorlar. bize de sebze sever aile diyorlar. ben onlara gidince ilk sorduğum şey , evde sebze ne var?

Et iyi de hamur işi çok sağlıksız bende hamur işi tatlı hastasıyım ama hatamı yeni farkettim onca seneden sonra

anaa ben gördüm müki resmini kaçıncı sayfada kaldı hatırlıyomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…