Ya canım maşallahın var çok azimlisinEvettt ekmeksiz kahvaltımı da yaptım şimdi spora başlıcam
deniz bence bu bizim kaderimiz hep aynı kalıcaz :)) 2 yıl olacak nerdeyse o 3 kilo gitmiyo benim. 2013 eylülden 2014 şubata kadar 10 kilo verdim. 52ye düştüm sonrası ise 52-55 arası git gel :)sbeden @DisiAnka charmant nehirnil111 @GOK1974 @kitara_84 minerva1988
Selam kızlar;
28 ARALIK 2015: 54.70
04 OCAK 2016: 54.50 Yılbaşı tatiline rağmen ne 55 e çıktım ne de 53 e indim
canim unluler reklamdan para kazaniyor. onlara herkea guvendigi icin kullaniuor firmalar. ben kullanmadim saglikli bulmuyorum.
gerci ben isvec diyeti yapiyorum bu 3.gunum bu da saglikli sayilmaz
Sanırım 55 aşağısı sıkıntı sürekli oynamalar olabiliyor bende farkettim 54 e düştüm ama dalgalanma yaşıyorumdeniz bence bu bizim kaderimiz hep aynı kalıcaz :)) 2 yıl olacak nerdeyse o 3 kilo gitmiyo benim. 2013 eylülden 2014 şubata kadar 10 kilo verdim. 52ye düştüm sonrası ise 52-55 arası git gel :)
nehirnil111 canım dünkü kalorim 900 kcal
hedefine çok az kalmış canım vücut yağ oranın çok az olduğu için veremiyor olabilirsin bence çokta zorlama kaç yıldır koruyosun zaten bu bile çok büyük bir başarı dahada zorlarsan kaslarından gidebilir aklında bulunsun
aynen öyle canım çok zorlamam lazım 52 aşağısına inmem için :) onu yapacak heves yok bende bu seneSanırım 55 aşağısı sıkıntı sürekli oynamalar olabiliyor bende farkettim 54 e düştüm ama dalgalanma yaşıyorum
Güzel canım kalorin not aldım hemen
aynen öyle canım çok zorlamam lazım 52 aşağısına inmem için :) onu yapacak heves yok bende bu sene
yağ oranım düşük ama göbek var kocaman:) sıkı bi spor şart ona da şeniyorum. korumak bile iyi gelyor bana ama i 50 olsam süper olacakhedefine çok az kalmış canım vücut yağ oranın çok az olduğu için veremiyor olabilirsin bence çokta zorlama kaç yıldır koruyosun zaten bu bile çok büyük bir başarı dahada zorlarsan kaslarından gidebilir aklında bulunsun
nehircim ben lise 3ten yani 17 yaşımdan 25 yaşa kadar 55-62 arasındaydım. son 2 yıldır düştüm :)) inşallah ulaşırız bi şekilde :)Bende çok zorluyorum aç kalıyorum deli gibi aralıklarla spor yapıyorum ama bakalım bir de senelerdir bu kilolardaydım aslında ondan dolayı daha aşağısı zorluyor
Ben genel olarak hep 52-55 arasındaydım sanırım aynı yaşlardan beri seninlenehircim ben lise 3ten yani 17 yaşımdan 25 yaşa kadar 55-62 arasındaydım. son 2 yıldır düştüm :)) inşallah ulaşırız bi şekilde :)
Aslm Canım hoşgeldin yokluğun çok belli oluyo yaaaSelamun aleykum kizla
Nasilsinuz gorusmeyeli bir haftaya yaklasti galiba
Caniiimm ben de sizi cok ozledim yaAslm Canım hoşgeldin yokluğun çok belli oluyo yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?