♥haftalık kilo verme yarışması♥

canim unluler reklamdan para kazaniyor. onlara herkea guvendigi icin kullaniuor firmalar. ben kullanmadim saglikli bulmuyorum.
gerci ben isvec diyeti yapiyorum bu 3.gunum bu da saglikli sayilmaz

evet canım bende o yüzden internette her gördüğüm diyeti yapmamaya çalışıyorum

deniz bence bu bizim kaderimiz hep aynı kalıcaz :)) 2 yıl olacak nerdeyse o 3 kilo gitmiyo benim. 2013 eylülden 2014 şubata kadar 10 kilo verdim. 52ye düştüm sonrası ise 52-55 arası git gel :)
Sanırım 55 aşağısı sıkıntı sürekli oynamalar olabiliyor bende farkettim 54 e düştüm ama dalgalanma yaşıyorum
nehirnil111 canım dünkü kalorim 900 kcal

Güzel canım kalorin not aldım hemen

ay bir aylık hedef varmış .kızlar ben 2 yıldır 3 kilo veremedim ya :)))

sbeden hedef 50
hedefine çok az kalmış canım vücut yağ oranın çok az olduğu için veremiyor olabilirsin bence çokta zorlama kaç yıldır koruyosun zaten bu bile çok büyük bir başarı dahada zorlarsan kaslarından gidebilir aklında bulunsun

Sanırım 55 aşağısı sıkıntı sürekli oynamalar olabiliyor bende farkettim 54 e düştüm ama dalgalanma yaşıyorum

Güzel canım kalorin not aldım hemen
aynen öyle canım çok zorlamam lazım 52 aşağısına inmem için :) onu yapacak heves yok bende bu sene

yağ oranım düşük ama göbek var kocaman:) sıkı bi spor şart ona da şeniyorum. korumak bile iyi gelyor bana ama i 50 olsam süper olacak

Bende çok zorluyorum aç kalıyorum deli gibi aralıklarla spor yapıyorum ama bakalım bir de senelerdir bu kilolardaydım aslında ondan dolayı daha aşağısı zorluyor
nehircim ben lise 3ten yani 17 yaşımdan 25 yaşa kadar 55-62 arasındaydım. son 2 yıldır düştüm :)) inşallah ulaşırız bi şekilde :)

nehircim ben lise 3ten yani 17 yaşımdan 25 yaşa kadar 55-62 arasındaydım. son 2 yıldır düştüm :)) inşallah ulaşırız bi şekilde :)
Ben genel olarak hep 52-55 arasındaydım sanırım aynı yaşlardan beri seninleo yüzden çok sınırlı hele 50 hedefim çok zorlar beni ama başaracağım inşallah senelerce dikkat edeceğim gerekirse arada sporla zorlayacağım baktım gitmiyor vücudumu sıkılaştırırım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…