- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Evet canım inan 1 ekimde nasıl başladıysam öyle devam ediyorum, çok teşekkür ederimYa canım maşallahın var çok azimlisin
Hosbulduk canimcim.
Caniiimm ben de sizi cok ozledim ya
Yaa nisanlimla tatile cikmistik canim 4 gunlugune cok sukur cok guzel gecti.
Bugun de kardan dolayi tatil burda evdeyim yani.
aynen sucum bi sürü arkadaşımın seferi iptal oldu. çok sevindim güzel geçmesine :)Caniiimm ben de sizi cok ozledim ya
Yaa nisanlimla tatile cikmistik canim 4 gunlugune cok sukur cok guzel gecti.
Bugun de kardan dolayi tatil burda evdeyim yani.
Nasil kar yagiyordu yilbasi aksami gormeliydiniz ya sanki yukardan pamuk cuvalindan dokuluyo gibiydi:)Selaam:) ayyy ask tatiliii en sevdigimGuzel gecmesine sevindim canim :)
Sen neler yaptin canim istanbul da miydin yoksa gittin mi usak aaynen sucum bi sürü arkadaşımın seferi iptal oldu. çok sevindim güzel geçmesine :)
istanbul canım. hafta sonu açık lise görevi almıştım. yılbaşında da arkadaşlarlaydım öle geçti :)Sen neler yaptin canim istanbul da miydin yoksa gittin mi usak a
Dogru ya sinav vardi burda ertelendi ama ne zaman olacak bilmem.istanbul canım. hafta sonu açık lise görevi almıştım. yılbaşında da arkadaşlarlaydım öle geçti :)
çok hızlı geçti canım ya :)Dogru ya sinav vardi burda ertelendi ama ne zaman olacak bilmem.
Yaa yariyilda geldi valla ne cabuk gecti dimi yoksa bana mi oyle geliyor
tam kacsin canimoh neyse vermişim!
evet ulasamaya calisicam umarim yaparimFbi oo cok havali
iddia büyük hadi bakalım
sana güveniyorum, bi ara çok güzel gidiyodu 100 200 az az da olsa gidiyodu inşallah yine gitmeye başlar canımevet ulasamaya calisicam umarim yaparim
asil ben deliricem hatta delirdim birazcik :) sen zayifsin yine ya ben ahhh
ya bencede atlayalım geçen haftay dünkü kalorim tamı tamınaSabah; Yarım kupa ılık süt + 10 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın
Ara; 2 kupa rezene çayı
Öğle; Yarım kaseden biraz fazla mercimek çorbası + yarım tabak nohut yemeği + 1 salatalık turşusu ufak
Akşam; Yarım tabak kara lahana yemeği + 1 ymk kaşığı sade makarna + 1 ymk kaşığı az şekerli sütlaç
Spor; 40 dakika yürüyüş
kalorim 701
@charmant @THEY-begum75 @DisiAnka @deniz3344 @CallanPinckney zambak86 @bayanbaloncuk @kitara_84 esraas
kalori veren arkadaşlar geçen haftayı hatırlamak istemiyorsunuz sanırım kimse doğru düzgün vermedi kalorisinihadi atlayalım geçen haftayı dünden itibaren alayım kalorilerinizi
yavaş gel ablam 65 değilmisin sen kendine bu kadar eziyet etme, bu arada spor nasıl gidiyo devam edebiliyomusun?8 şubat hedefim 60 :)
bu defa yüksekten uçmuyorum :) hadi hayırlısısbeden benide not alırmısın cınımm :))
ya bencede atlayalım geçen haftay dünkü kalorim tamı tamına
1000 :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?