evet yaa konsantre olmuştum ne güzel boyle duraklayinca kendime olan guvenimde yerlerde oluyor. bu seferr bu hedefi gerçekleştircemsana güveniyorum, bi ara çok güzel gidiyodu 100 200 az az da olsa gidiyodu inşallah yine gitmeye başlar canım
60 li kilolarda daha cok caba gösteriyordumNAPSAK KIZ elimize bıçak alıp kessek mi :))) annem diyoki kafayı yedin sen iyice diyo :)
vayy süpersinKizlar dun spordan sonra bi cesaret bacak olcumu yapayim dedim. 2 ay olmustu rahat ve 64-65 gibiydi. Dun sonuc olarak 55 cm i gorunce cok mutlu oldum yaaa. Biliyosunuz hep bacaklarimdan yakiniyodum cok calisiyodum onlar incelsin diye ama demek ki azmedince sonuc aliniyorHala kalinlar ama bu farki gormek beni cok mutlu etti :)
vayy süpersinsen her ne kadar kilo veremiyorum desende vücut sıkılaşma evresinde demek bu çok güzel bişey
Ne yaptın canım bacak inceltmesi için benimde tek sıkıntım basen kalınlığı benimde inceldi ama ölçüsünü bilmiyorum daha da incelsin istiyorumKizlar dun spordan sonra bi cesaret bacak olcumu yapayim dedim. 2 ay olmustu rahat ve 64-65 gibiydi. Dun sonuc olarak 55 cm i gorunce cok mutlu oldum yaaa. Biliyosunuz hep bacaklarimdan yakiniyodum cok calisiyodum onlar incelsin diye ama demek ki azmedince sonuc aliniyorHala kalinlar ama bu farki gormek beni cok mutlu etti :)
Ne yaptın canım bacak inceltmesi için benimde tek sıkıntım basen kalınlığı benimde inceldi ama ölçüsünü bilmiyorum daha da incelsin istiyorum
canım ben çok biliyo havasında herşeye karışıyomuş gibi görünüyorum ama sadece çektiğim sıkıntıları başkaları çekmesin göz göre göre diye yorum yapıyorum sakın yanlış anlama..Yok canım kullanmıcam aman bide kistle uğraşmayım Allah korusun
Pilates yapiyorum canim bir de squat+ip duzenli olarak. Pilateste ozellikle tum bacagi calistiran hareketler ve cember yapiyorum. Ben pek ise yaramiyo galiba 1-2 cmdir diyoken nerdeyse 10 cm gorunce gozlerim yuvalarindan firliyordu :) Esim de sanki biliyormus gibi eve gidince 'hosgeldin ince bacakli kiz spor nasil gecti' deyip gulumseyince cok hosuma gitti :))
tam kacsin canim
72.3tam kacsin canim
aslında benimde üst bacağım kalın hani sadece basen olarak bi çıkıntı yok dizden sonra kalınlık ovalimsi bi başlıyo yukarı doğru bombeleşiyor komple kalın yani Y YESIMBOZ cum nehirnil le bana ne önerirsin canımNe yaptın canım bacak inceltmesi için benimde tek sıkıntım basen kalınlığı benimde inceldi ama ölçüsünü bilmiyorum daha da incelsin istiyorum
sonradan okudum yazıyı :)Pilates öneriyor
canım 8 şubat hedefin nedir?
Link atamıyorum burada kuzum ama ben 2 haftada 2 beden bacak inceltme yazan videoyu yapıyorum geneldesonradan okudum yazıyı :)
ya bu plates dedikleri şeyle ilgili öyle çok video varki bi ara incelemiştim ama hangisini yapacam işin içinden çıkamadım
senin önerdiğin varsa link atarmısın canım
Link atamıyorum burada kuzum ama ben 2 haftada 2 beden bacak inceltme yazan videoyu yapıyorum genelde
Pilatese bende yoğunlaşacağım canım ağırlıkla mı yapıyorsun benim hiç aletim olmadığı için sıkıcı geldiğinden bıraktım biraz cardio çalışıyorum kalori vermek için tam hedefime ulaşınca pilatese geçiyim dedim arada ağırlıksız yapıyorum tabiSquat favorim onuda ağırlıksız mı yapıyorsun
bende önce bi 60 lı kilolara inmeliyim bu kiloda plates pek işe yaramayabilir,Yok canim bence bi yandan pilateste yap kilon musait. hem daha guzel toparlanirsin hemde hatlarin belirginlesir. Pilates cogu seyi icin alete gerek yok ama top edinirsen daha iyi olur tabii. Bence bir incele bacak icin olan egzersizleri.
squatta iki elimle 6 kg luk agirligi aliyorum her oturusta onu kaldiriyorum biraz daha zorlasin diye. Ama yapmasanda olur bacaklarin calisir yani :)
Linki açamıyorum ki iş yerinde engelle kuzum aynı yazdığım gibi mi başlığında yazıyor eğer öyleyse odurbu mu? canım
Yok canim bence bi yandan pilateste yap kilon musait. hem daha guzel toparlanirsin hemde hatlarin belirginlesir. Pilates cogu seyi icin alete gerek yok ama top edinirsen daha iyi olur tabii. Bence bir incele bacak icin olan egzersizleri.
squatta iki elimle 6 kg luk agirligi aliyorum her oturusta onu kaldiriyorum biraz daha zorlasin diye. Ama yapmasanda olur bacaklarin calisir yani :)
evet yaa konsantre olmuştum ne güzel boyle duraklayinca kendime olan guvenimde yerlerde oluyor. bu seferr bu hedefi gerçekleştircem
60 li kilolarda daha cok caba gösteriyordumannen dogru diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?