♥haftalık kilo verme yarışması♥

kendi açımdan yılbaşı tatilinde kaçırdığım için dün az yemeye gayret gösterdim birde açıkcası çok açta hissetmedim kendimi zorlamadım yemek için
şimdi bir elma yiyim dedim bal gibi tatlı geldi hepsini yiyemedim
ama bugünkü kalorim şuana kadar 750 etti bugün 1000 i geçerim ben

sana güveniyorum, bi ara çok güzel gidiyodu 100 200 az az da olsa gidiyodu inşallah yine gitmeye başlar canım
evet yaa konsantre olmuştum ne güzel boyle duraklayinca kendime olan guvenimde yerlerde oluyor. bu seferr bu hedefi gerçekleştircem
NAPSAK KIZ elimize bıçak alıp kessek mi :))) annem diyoki kafayı yedin sen iyice diyo :)
60 li kilolarda daha cok caba gösteriyordum annen dogru diyo

Kizlar dun spordan sonra bi cesaret bacak olcumu yapayim dedim. 2 ay olmustu rahat ve 64-65 gibiydi. Dun sonuc olarak 55 cm i gorunce cok mutlu oldum yaaa. Biliyosunuz hep bacaklarimdan yakiniyodum cok calisiyodum onlar incelsin diye ama demek ki azmedince sonuc aliniyor Hala kalinlar ama bu farki gormek beni cok mutlu etti :)

vayy süpersin sen her ne kadar kilo veremiyorum desende vücut sıkılaşma evresinde demek bu çok güzel bişey

Ne yaptın canım bacak inceltmesi için benimde tek sıkıntım basen kalınlığı benimde inceldi ama ölçüsünü bilmiyorum daha da incelsin istiyorum

Ne yaptın canım bacak inceltmesi için benimde tek sıkıntım basen kalınlığı benimde inceldi ama ölçüsünü bilmiyorum daha da incelsin istiyorum

Pilates yapiyorum canim bir de squat+ip duzenli olarak. Pilateste ozellikle tum bacagi calistiran hareketler ve cember yapiyorum. Ben pek ise yaramiyo galiba 1-2 cmdir diyoken nerdeyse 10 cm gorunce gozlerim yuvalarindan firliyordu :) Esim de sanki biliyormus gibi eve gidince 'hosgeldin ince bacakli kiz spor nasil gecti' deyip gulumseyince cok hosuma gitti :))

Pilatese bende yoğunlaşacağım canım ağırlıkla mı yapıyorsun benim hiç aletim olmadığı için sıkıcı geldiğinden bıraktım biraz cardio çalışıyorum kalori vermek için tam hedefime ulaşınca pilatese geçiyim dedim arada ağırlıksız yapıyorum tabiSquat favorim onuda ağırlıksız mı yapıyorsun

aslında benimde üst bacağım kalın hani sadece basen olarak bi çıkıntı yok dizden sonra kalınlık ovalimsi bi başlıyo yukarı doğru bombeleşiyor komple kalın yani Y YESIMBOZ cum nehirnil le bana ne önerirsin canım

sonradan okudum yazıyı :)
ya bu plates dedikleri şeyle ilgili öyle çok video varki bi ara incelemiştim ama hangisini yapacam işin içinden çıkamadım
senin önerdiğin varsa link atarmısın canım
Link atamıyorum burada kuzum ama ben 2 haftada 2 beden bacak inceltme yazan videoyu yapıyorum genelde

Yok canim bence bi yandan pilateste yap kilon musait. hem daha guzel toparlanirsin hemde hatlarin belirginlesir. Pilates cogu seyi icin alete gerek yok ama top edinirsen daha iyi olur tabii. Bence bir incele bacak icin olan egzersizleri.
squatta iki elimle 6 kg luk agirligi aliyorum her oturusta onu kaldiriyorum biraz daha zorlasin diye. Ama yapmasanda olur bacaklarin calisir yani :)

bende önce bi 60 lı kilolara inmeliyim bu kiloda plates pek işe yaramayabilir,
top küçük yada büyük farkeder mi peki yani hangisi ne amaçla kullanılıyo

Linki açamıyorum ki iş yerinde engelle kuzum aynı yazdığım gibi mi başlığında yazıyor eğer öyleyse odur

Pilatesi de 3-4 günde 1 kere yapıyorum canım olmadı cardioyla beraber her gün ya da gün aşırı yapayımBegüme söylediğim videoyu yapıyorum sence iyi mi o video eğer hatırladıysanSquatın etkisini gördüm açıkcası şimdilerde 77 kere yapıyorum 50 düz 27 yanlara açarak onuda mı sıklaştırmalıyım

evet yaa konsantre olmuştum ne güzel boyle duraklayinca kendime olan guvenimde yerlerde oluyor. bu seferr bu hedefi gerçekleştircem
60 li kilolarda daha cok caba gösteriyordum annen dogru diyo

olmaz olamaz :)) bi çöüzmü olmalıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…