♥haftalık kilo verme yarışması♥

bende önce bi 60 lı kilolara inmeliyim bu kiloda plates pek işe yaramayabilir,
top küçük yada büyük farkeder mi peki yani hangisi ne amaçla kullanılıyo

Top icin referans su tatlim ebru sallinin sitesinde de baska aciklamalarda var ben faydasini gordum. Anlatim basit ve amaca uygun.

1,50 cm - 1,60 cm arası kullanıcılar 55 cm top ve 20 cm ufak top
1,60 cm - 1,70 cm arası kullanıcılar 65 cm top ve 25 cm ufak top
1,70 cm - 1,80 cm arası kullanıcılar 75 cm top ve 30 cm ufak top
1,80 cm - 1,90 cm arası kullanıcılar 85 cm top 30 cm ufak top

kızlar bana akıl vermeniz lazım ben nişanlıma doğum günü hediyesi ne alabilrim herşeyi aldım alıcak bişey kalmadı snir oluyorum bulamıyorum ya

Bence de çok tehlikeli yaklaşıyorsun gibi geldi bana da Ben akşama sağlıklı kereviz ya da karnabahar yapayım da gör sen yarın kaloriyi
bence sen yarın gör kaloriyi :))
göstericem size gününüzüü geri geldim geri :) hırslıyım şu 65tende kurtulucam hafta birinciside olucam kaloridede birinci olucam :))

bence sen yarın gör kaloriyi :))
göstericem size gününüzüü geri geldim geri :) hırslıyım şu 65tende kurtulucam hafta birinciside olucam kaloridede birinci olucam :))
Hadi bakalım görürüz Akşama ne yiycen kız az ipucu ver ben söyledim bak yoksa yemeden mi duracaksın

kızlar bana akıl vermeniz lazım ben nişanlıma doğum günü hediyesi ne alabilrim herşeyi aldım alıcak bişey kalmadı snir oluyorum bulamıyorum ya
Ben tekrardan alınan şeyleri alıyorum ee 7 senedir tanıyınca kalmıyor bir şey ne yapacaksın beğendiği bir şey varsa onu al riske de girmemiş olursun özel pasta yaptırabilirsin belki

Caniiimm ben de sizi cok ozledim ya
Yaa nisanlimla tatile cikmistik canim 4 gunlugune cok sukur cok guzel gecti.
Bugun de kardan dolayi tatil burda evdeyim yani.
Ooohhh ne güzel iyi geçmesine sevindim canım....

Olur mu iyi yaptın canım Sağol bende olsam aynısını yaparım hatta 3 aylık verdi ya 1.ay 1 tane 2.ay 2 tane 3.ay 3 tane içcekmişim 1.ay bitti 1 tane içtim ama eşimle iş yoğunluğundan pek bir araya gelemedik 2.ayım da 2 tane içmiycem 1 tane içcem tatlım bende korkuyorum zararı olur diye.

şaka maka bana yetistin senin azmin bana enerji verdi tutuştum senden kacmaya çalışıyorum

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
8 zeytin
2 dilim aç bitir salam
1 dilim peynir
1 çay kaşığı ayva reçeli

Öğle
1 dilim tahin helva 20gr
Akşam
1 porsiyon kısır (bol yeşillikli ve nar ekşili)
1 bardak ayran
Tavsiye ederim hem kalorisi düşük hem çok lezzetli
1 saat sporumu yaptım

Ben tekrardan alınan şeyleri alıyorum ee 7 senedir tanıyınca kalmıyor bir şey ne yapacaksın beğendiği bir şey varsa onu al riske de girmemiş olursun özel pasta yaptırabilirsin belki
ya of ya :) çok snir oluyorum şu işlere gerçekten hiç sevmiyorum hiçç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…