♥haftalık kilo verme yarışması♥

olmanı diliyorum biran evvel

canim bende calisiyorum. evden kepekli ekmege tost yapip goturuyorum. yanima kuru kayisi kuru yemis aliyorum. kantine hic gitmem. gidersem dayanamam alirim

canim bende calisiyorum. evden kepekli ekmege tost yapip goturuyorum. yanima kuru kayisi kuru yemis aliyorum. kantine hic gitmem. gidersem dayanamam alirim
En iyisini yapıyorsun cnm
Benim hep hedefim evde her şey olsun ama ben hiçbirine dokunmayayım...ama bu yanlışmış.en iradeli insanların bile zayıf olduğu zamanlar olurmuş, bundan zararlı gıdalardan ne kadar uzak olursak bizim için okadar iyi..kim yazmıştı haturlamıyorum, bir arkadaş haşlanmış yumurtaları yanında taşıyıp,acıkınca yiiyiyormuş,cok hoşuma gitmişti,en akıllııcası

aynen canim.
benim esim sagliksiz besleniyor. yanimda cerez yer cikolata yer. yemege ekmegi bana bana yer. ama artik alistim sukur bana israr etmez ye ye demez

Hosgeldin canim ozlemistim seni bidaha birakip gitme bizi
Sen gel yeter ki birlikte bi sen bi ben sonuncu oluruz bide kitara var

hosgeldin canim. bizde motivasyon icin burdayiz. arkadaslarin menulerini inceliyorum genelde. kndimde eksik olanlari duzeltmeye calisiyorum. az az sik sik yemek saglikli olan. bi de su ve spor

Hb canım benimde motivasyona ihtiyacım var. Yediklerime dikkat ederim ama spor yapamam bu aralar küçük bi kaza geçirdim elim sargıda ama bu süre zarfında dikkat ederim yediklerime. Bende menülere bakayım o zaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…