sbeden Ve diger tüm arkadaşlar kilo verme programıma şimdilik son veriyorum bu ay sonu bebek denemesi yapacagımız için kendimi artık sıkmayacagım diyet yok. Düzgün beslenicem o yüzden listeden çıkabilirim artık. Hepinize çok teşekkür ederim destekleriniz için. Arada uğrayacağım merak etmeyin. Hepinize sağlıklı vücutlar diliyorum.
69 canım :)canım 8 şubat hedefin nedir?
canim bende calisiyorum. evden kepekli ekmege tost yapip goturuyorum. yanima kuru kayisi kuru yemis aliyorum. kantine hic gitmem. gidersem dayanamam alirimcnm öncelikle etiketleme işlemi hakında bana yardımcı olur musun ben yenıyım daha anlamıyorum. ve ben saglıkcıyım nobetteyım su anda ayın 10 unda ınternet paketım yenılenıyor suan ınternetım yok sıkıntı olur mu gıremeyecegım cunku nobet gunlerım harıc nete. bıde bana gaz verr mısınız kızlar nasıl yapıosunuz bu azım nereden gelıyor bugun soz verdım kendme abur cubur yok dıye ama tutamadım sozumu gıttım kantınden bı dolu abur cubur aldım yedım
Boy 163tamamboy kilo hedef kilo ve 8 subat hedef kilosu alaym
hadi insallah canim.Boy 163
Hedef kilo 52
8şubat hedef 55
En iyisini yapıyorsun cnmcanim bende calisiyorum. evden kepekli ekmege tost yapip goturuyorum. yanima kuru kayisi kuru yemis aliyorum. kantine hic gitmem. gidersem dayanamam alirim
En iyisini yapıyorsun cnm
Benim hep hedefim evde her şey olsun ama ben hiçbirine dokunmayayım...ama bu yanlışmış.en iradeli insanların bile zayıf olduğu zamanlar olurmuş, bundan zararlı gıdalardan ne kadar uzak olursak bizim için okadar iyi..kim yazmıştı haturlamıyorum, bir arkadaş haşlanmış yumurtaları yanında taşıyıp,acıkınca yiiyiyormuş,cok hoşuma gitmişti,en akıllııcası
Bu eşler hep aynı galiba yaaynen canim.
benim esim sagliksiz besleniyor. yanimda cerez yercikolata yer . yemege ekmegi bana bana yer. ama artik alistim sukur bana israr etmez ye ye demez
kızlar ben geri döndüm
burası olmadan biraz boşluğa düştüm,bugun de bayaaa yedim maşallah
ya daha yeni ayrıldm ama geri dönebilir miyimsbeden
@nehirnil111 kalori takibine tekrar beni geri alırmısın
begum75 sen kaloride sonuncu olma diye geldim :))
daha bir gün geçti ama ben sizi cok özledim yahu
Bomba gibi geldin kiz aferim gelir gelmez beni gectinbazen ani kararlar alıyorum,sonra pişman oluyorum
dün 1909 kcal aldım mağlesef
bugun de 2000 olmuştur
artık yarın ve yarından sonra protein yapacağım,ancak dengelerim
hosgeldin canim. bizde motivasyon icin burdayiz.arkadaslarin menulerini inceliyorum genelde. kndimde eksik olanlari duzeltmeye calisiyorum. az az sik sik yemek saglikli olan. bi de su ve spor
Kızlaaarr bu kalori takibini nasıl yapiyosunuzz yani nasıl hesaplıyosunuz
Yada hesaplayıpmı yiyosunuzzz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?