- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
İnşallah hedefine ulaşırsın canımHAHAHAH :) evet başladım bıktım aynı kiloları görmekten kararlıyım :))
Kıııız dün 55 i gördüm ben ne diyosuuundeniz bence bu bizim kaderimiz hep aynı kalıcaz :)) 2 yıl olacak nerdeyse o 3 kilo gitmiyo benim. 2013 eylülden 2014 şubata kadar 10 kilo verdim. 52ye düştüm sonrası ise 52-55 arası git gel :)
Çok iyisin canım regl olman şişkinliğini de alıyor bir de ben olaydımC CallanPinckney canım hoşgeldin. bırakmamakla en iyisini yaptın.
nehirnil111 05.01.2016 kalori : 948 hadi hayırlısı bu ara pek az çıkıyor :) 1 saat yürüyüşte tamam
dünkü yediklerim
2.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış)
Toplam
- 160 kcal
- 5.00 x 1 Adet Siyah Zeytin
40 kcal- 0.50 x 100gr Beyaz Peynir
125 kcal- 0.50 x 1 Adet Havuç
13 kcal- 0.50 x 1 Adet Yeşil Biber
6 kcal- 0.25 x 100gr Özbek Gün Kurusu (Güneşte Kurutulmuş Kayısı)
21 kcal- 1.50 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı)
102 kcal- 1.00 x 1 Adet (150gr) Portakal
71 kcal- 1.00 x 1 Adet Cafe Crown 2si1 Arada Kahve
55 kcal- 2.00 x 1 Parça (5gr) Eti Karam %70 Yoğun Bitter Lezzeti Çikolata
48 kcal- 0.25 x 1 Paket (50gr) Eti Susamlı Çubuk Kraker
52 kcal- 0.25 x 1 Adet (32gr) Ülker Çokonat Çikolatalı Gofret
46 kcal- 1.50 x 1 Adet (30gr) Izgara Köfte
90 kcal- 1.00 x 1 Adet (20gr) Yeşil Soğan
4 kcal- 1.00 x 1 Porsiyon Yayla Çorbası
115 kcal
948 kcal kraker ve gofretin ucundan yedim ama gramaj olarak en düşük bunları yazdım.daha az yedim ama olsun.
regl oldum bu gece. kilo takibim 04 ocak : 74.4
05 ocak: 74.3
06 ocak: 74.1
H Heart of Gold bu sefer benden düşük kalmışsınoldumu şimdi
nehirnil111 cim 5 ocak salı kalorim :1286
Benim eşimde aynıdır bana demez ama ben o yerken dayanamam çerez yerim diğerlerini aramıyorum pek dün akşam ki gibi cips ve çereze dayanamıyorumaynen canim.
benim esim sagliksiz besleniyor. yanimda cerez yercikolata yer . yemege ekmegi bana bana yer. ama artik alistim sukur bana israr etmez ye ye demez
H Heart of Gold bu sefer benden düşük kalmışsınoldumu şimdi
nehirnil111 cim 5 ocak salı kalorim :1286
Çok iyisin canım regl olman şişkinliğini de alıyor bir de ben olaydım
benim hiç şaşmıyor kurulu saat gibi :)
Sbedencim ne olur yine beni al listene yoksa kilo veremiyorum soz bu sefer kopmicam burayi cok ozledim
valla yiyorum ama kalorisi düşük. bir de kafam çok dolu bir sürü şey var onları düşünmekten yemek aklıma gelmiyor.
kafanı o kadar dolduracak ne var kuzum bırak herşey vakti zamanı gelince çözülüyo nasılsa düşünüpte sıkma tatlı canını
H Heart of Gold bende yıllarca hap kullandım pcos hastasıyım doktor artık bırak dedi geçen ay bıraktım bu ay regl olamadım 1 hafta geçti
Hahhaha:))) ama kitara masallah bu ara aldığı kaloriyi baya düşürmüş
Hosgeldin canim ozlemistim senibidaha birakip gitme bizi
Sen gel yeter ki birlikte bi sen bi ben sonuncu oluruz bide kitara var
Cnm bakıcın kızına iyi bakıyorsa onu alttan al benceayyy artık eşimle bu konularuı konuşmaktan daraldık. bizim tayin işimiz var hala bekliyoruz bir türlü netleşmedi. bir yandan kızı kreşe versek mi diye görüşmeler yapıyoruz. yarım gün mü tam gün mü diye kararsısız. saatler bize uymuyor. bakıcımız 2 hafta şubat tatilinde izin kullanmak istiyor. bana diyor ki ilk hafta eşin ikinci hafta sen bakarsın. çok seviyorum kendisini ama bu sözler hoşuma gitmiyor. yani ben memurum benim şubat tatilim yok. eşim ünv.de hoca ara tatili var 1 hafta çocuk bakacak. zaten yazın 3 ay çocuğa yine bakıyor. ben 5 gün izin almalıyım bakmak için niye iznimi boşa harcayayım. annem babam kız kardeşimin yanında. eşimin ailesi gelse olur ama hani gelmese de olur onlar gelse bile evde ben olmalıyım tek bırakamam kızımı onlarla. ay daraldım böyle. bakıcının olayı canımı sıkıyor. 3 yıldır tatilde parasını kesmedim. ama bu sefer 2 hafta kesecem. ben tatile gitmezken kendi istediği için gidiyor. ayrıca 50 tl nin lafı oldu ona da eyvallah dedim. kafam atıyor bırak bakıcıyı ver tam gün kreşe diyorum. sonra üzülüyorum. kışın ortasında napcak bu kadın kimi bulur herkesin bakıcısı var. borcu da var oğlunu evlendirecek. vicdan mantık arasında kaldım.
o zaman bu süreç normaldir. belki de hamişsindir. dr unla konuştun mu gecikmeyi
:))))) bugun birinci olacağım
Bomba gibi geldin kiz aferim gelir gelmez beni gectin
Hadi yarışalımm:))))Ayniyiz
boy, kilo, hedef kilo ve 8 şubata kadar ki hedef kilonuzu yazıp sbedeni etiketlermisiniz?
Tamamm canim sagolboy, kilo, hedef kilo ve 8 şubata kadar ki hedef kilonuzu yazıp sbedeni etiketlermisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?