♥haftalık kilo verme yarışması♥

Bugun de böyle kalori alırsan seni rahat geçerim:))))

Cnm bakıcın kızına iyi bakıyorsa onu alttan al bence
Bu zamanda cocuklara iyi bakan birini bulmak zor
Anlatsam şimdi konu uzar,yani kızına iyi bakıyorsa gerisni takmamaya çalış,iyi davran

bakıcımız iyi. 3 yıldır bizle. ama kızım çok aktif yani herkesin evladı iyidir hoştur ama benim kız çok akıllı maşallah diyeyim. öğrenmeye o kadar müsait ki, yani yaptığımız etkinliklerde ağzım açık kalıyor. 3-7 yaş set almıştım. 1. grubu bitirdi temel set. nasıl ilişki kuruyor mantık yürütüyor hayret ediyorum. bakıcı tüm gün evde tv açık örgü örüyor yemek yediriyor. oyun aktivite yok. komşuya falan giderlerse ne ala. hani sadece göz kulak olmak için para veriyoruz. ama ben aynı parayı kreşe veririm en azından eğitimini alır arkadaşı olur disiplini öğrenir. yanlış mı düşünüyorum?

tayin çıkana kadar o kadını bırakma yeni ve güvenilir birisini bulmak çok zor, ama kadında pek yamanmış o planı yapmış baksana 1 hafta sen 1 hafta eşin bakar çoğuğa
kreşle konuşup en azından 2 haftalık göndersen kızını,kızın kaç yaşında bilmiyorum belki gitmek istemeyebilir ama o zamanda eşinle konuşursun bakması konusunda zaten oda bunu anlayacaktır, sende rapor falan alamazmısın biliyorum pek etik değil ama son çare olarak

tayin nereye istediğiniz?

evet zaten eşim ona sinir oldu. planı yapmış bir de akıl veriyor diyor :) ben de güldüm geçtim. hep böyleydi. yeni olan birşey değil ki. kızım 45 aylık nisan da 4 yaş oluyor. çok isitoyr okula gitmek hep ağlıyor niye gitmiyorum ben diye. rapor alırım çok rahat sıkıntı değil. ama almak istemiyorum.

tayin Ankara'ya inşallah.

canım köprüyü geçene kadar ...... meselesi işte sen alttan al yinede, baktın olmuyor en azından denemek amaçlı hani hem kızında istiyor baştan konuşursun işte bakıcı ablan gelene kadar seni kreşe yollıyalım mı diye nabız yoklarsın ama bakıcın gelince tekrar evde olcaksın yoksa kreştekiler seni almaz oraya bakıcısı izne gidenler geliyo gibi bişeyde söyle çünkü olurda kreşi beğenmezsin yada çocuk ısınamaz geri alırken sıkıntı olmasın,gerçi ankaraya gidince mecbur kreşe vercen sanırım oralarda bakıcı bulmakta zor, hem önden deneme olur sizin içinde....2 haftalık ta alırlarmı kreşe onuda bilmiyorum ama artık her yolu deneyecen, Allah yardımcın olsun..

ankarayı severim inşallah tez zamanda olur da düzenini biran önce kurarsın canım

bu arada da kızına maşallah, belki üstün zakalıdır ankara onun eğitimi açısından da daha iyi olur

o zaman bu süreç normaldir. belki de hamişsindir. dr unla konuştun mu gecikmeyi
Olmazsan randevu al gel dedi ben aslında test yapıp hamile değilsem adet söktürücü kullanayım diyorum
:))))) bugun birinci olacağım
Nehirnil akşama pasta ye lütfen,bugun birinci olmam lazım:)))

Bugun de böyle kalori alırsan seni rahat geçerim:))))
Dün abarttım abur cuburu esrada birinci olsun diye hadi bahane bulayım kendimebugünde senin için yerim

ayy canım test yaptın mı ?
Çok güzel canım sağlıklı bir kahvaltı

Yapamadım geç çıktık eczane bulamadık sabah alacaktım eczane kapalıydı bugün gündüz alacak eşim
regl belirtileri varmı canım eğer yoksa
bence bir test yap

Regl belirtileri var bir kaç gündür çok bel ağrım var mesela ama olamıyorum kasıklarımda biraz tuhaflık var gripten mi bilmiyorum dün akşamdan beri çok ateşlendim durdum ani şekilde

belirtileri varsa olursun ne de olsa ilacı daha yeni bırakmışsın vücudun buna alışması zaman alır, vücutta etki tepki süresi biraz zaman alabiliyo

adet söktürücü ne kız kireç çözücü gibi

Bana da kreş o açıdan çok mantıklı geliyor, tek sorun hasta olmaları,diğer cocuklardan bulaşıyor mağlesef, cocuğun hastalığı da zor oluyor

10 gün falan kullanıyorsun sonra regl oluyorsun canım Evet bende düzensizleşti diye düşünüyorum sporu bıraktım olana kadar yapmayacağım etkiliyor diye düşünüyorum

Gunaydin fistiklar. Umarim iyisinizdir. Sabah korkunc derecede halsiz ve mutsuz uyandim. Reglime cok var ama tam regl oncesi gibi. Sabah kahvalti yapmak dahi icimden gelmedi 2 bardak su ictim doydum sanki. Simdide 1 hurma 4-5 findik 2 ceviz yedim en azindan enerji olsun diye zoraki Allahim yiyemedigim gunleri de mi gorecektim

Zaten Ankaralıyım. kızkardeşimde orada babam dedem tüm akrabalar diyeyim. inşallah olur. Ankarada kreşimiz hazır zaten yeğenimle aynı okula gidecekler. bakıcı meselesi de şöyle bir aile görüşmesi yaptım herkes bakıcıyı bırak tam gün kreşe ver dedi. yarım gün kreş yarım gün bakıcı olmaz. kreşteki disiplin evdeki bakıcıyla biter dediler. tek muhattapın kreş öğretmeni olmalı artık. geç bile kaldın kreş için dediler. yagmur çok akıllı herşeyin farkında her işini kendi yapıyor artık eğitim almalı diyorlar. bugün kararımızı verecez eşimle.

Bana da kreş o açıdan çok mantıklı geliyor, tek sorun hasta olmaları,diğer cocuklardan bulaşıyor mağlesef, cocuğun hastalığı da zor oluyor

düşündüren o zaten .ayda bir hasta olsa en az 1 hafta gitmicek. bir yandan bağışıklık kazanacak evet iyi ama bir yandan da ben sürekli izin alacam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…