- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Ne güzel ne güzel benim ki yeni bitti benim de iştahım yoktu bugün ilaç içicem diye az kahvaltı yaptımGunaydin fistiklar. Umarim iyisinizdir. Sabah korkunc derecede halsiz ve mutsuz uyandim. Reglime cok var ama tam regl oncesi gibi. Sabah kahvalti yapmak dahi icimden gelmedi 2 bardak su ictim doydum sanki. Simdide 1 hurma 4-5 findik 2 ceviz yedim en azindan enerji olsun diye zorakiAllahim yiyemedigim gunleri de mi gorecektim
Zaten Ankaralıyım. kızkardeşimde orada babam dedem tüm akrabalar diyeyim. inşallah olur. Ankarada kreşimiz hazır zaten yeğenimle aynı okula gidecekler. bakıcı meselesi de şöyle bir aile görüşmesi yaptım herkes bakıcıyı bırak tam gün kreşe ver dedi. yarım gün kreş yarım gün bakıcı olmaz. kreşteki disiplin evdeki bakıcıyla biter dediler. tek muhattapın kreş öğretmeni olmalı artık. geç bile kaldın kreş için dediler. yagmur çok akıllı herşeyin farkında her işini kendi yapıyor artık eğitim almalı diyorlar. bugün kararımızı verecez eşimle.
düşündüren o zaten .ayda bir hasta olsa en az 1 hafta gitmicek. bir yandan bağışıklık kazanacak evet iyi ama bir yandan da ben sürekli izin alacam.
Ne güzel ne güzel benim ki yeni bitti benim de iştahım yoktu bugün ilaç içicem diye az kahvaltı yaptım
Ay küçülüyo mu yoksa
Benimde hiç yiyesim yok gripten galibaGunaydin fistiklar. Umarim iyisinizdir. Sabah korkunc derecede halsiz ve mutsuz uyandim. Reglime cok var ama tam regl oncesi gibi. Sabah kahvalti yapmak dahi icimden gelmedi 2 bardak su ictim doydum sanki. Simdide 1 hurma 4-5 findik 2 ceviz yedim en azindan enerji olsun diye zorakiAllahim yiyemedigim gunleri de mi gorecektim
zeki mürende bizi görecek mi gibi olmuş budaGunaydin fistiklar. Umarim iyisinizdir. Sabah korkunc derecede halsiz ve mutsuz uyandim. Reglime cok var ama tam regl oncesi gibi. Sabah kahvalti yapmak dahi icimden gelmedi 2 bardak su ictim doydum sanki. Simdide 1 hurma 4-5 findik 2 ceviz yedim en azindan enerji olsun diye zorakiAllahim yiyemedigim gunleri de mi gorecektim
geçmiş olsun kuzucukBenimde hiç yiyesim yok gripten galiba
günaydın kızlar pazartesiden beri sabahları bir iştahsızlık oluyo bende normalde poğaça yer yine de ne yesem diye aranırdım ama pazartesiden beri 1 poğaçayı zor yiyorum :) poğaça sağlıklı değil tabiki ama bu beni sevindirdi pek diyet havasında olmadığım aşikar zatenBu arada dün öğlen izmir köfte ve yoğurt yedim
akşam balık bol salata ve 2 dilim ekmek yedim
Kızlar 2011 e kadar 45 kiloydum yiyip yiyip kilo almıyodum sonra bende polikistik over çıktı bir anda çok kilo aldım 68 e kadar çıktımtabi hapların da etkisi var depresyona felan girmiştim. Geçen sene 55 e düşmüştüm yine 6 kilo fazlam var şuan herkes çok zayıfsın ölücen diyodu ama ben halimden memnundum keşke eski halime dönebilsem tek yumurtalığımda hala kistler varmış ama hap kullanmamı gerektirecek kadar büyük değillermiş. Yarın endokrinolojiye gidicem insülin direncime baktırmak için ama inşallah bişey çıkmaz
Ay canım sen bi gebelik testi yap, adetin bukadar gecikmesi normal olmayabilirBenimde hiç yiyesim yok gripten galiba
geçmiş olsun kuzucuk
nooooluyo leyn hepinize, kalorim en yüksek diye nispet mi yapıyonuz bana yok yiyemiyom yok iştahım yok gelirsem hepinizi yiyerim benim iştahım pek bi açık bugün ona göre
nehirnil111 , Y YESIMBOZ mevsimsiz-
Pcos hastası için normal ama adet söktürücü kullanmam için yapmam gerek emin olayım bariAy canım sen bi gebelik testi yap, adetin bukadar gecikmesi normal olmayabilir
Zaten Ankaralıyım. kızkardeşimde orada babam dedem tüm akrabalar diyeyim. inşallah olur. Ankarada kreşimiz hazır zaten yeğenimle aynı okula gidecekler. bakıcı meselesi de şöyle bir aile görüşmesi yaptım herkes bakıcıyı bırak tam gün kreşe ver dedi. yarım gün kreş yarım gün bakıcı olmaz. kreşteki disiplin evdeki bakıcıyla biter dediler. tek muhattapın kreş öğretmeni olmalı artık. geç bile kaldın kreş için dediler. yagmur çok akıllı herşeyin farkında her işini kendi yapıyor artık eğitim almalı diyorlar. bugün kararımızı verecez eşimle.
düşündüren o zaten .ayda bir hasta olsa en az 1 hafta gitmicek. bir yandan bağışıklık kazanacak evet iyi ama bir yandan da ben sürekli izin alacam.
zeki mürende bizi görecek mi gibi olmuş buda
kıızzzz ne güzel yiyememek ama endişenlenme çabuk geçiyoeline fırsat geçmişken değerlendir stoklar dolu nasılsa bişey olmaz...
Sağol kuzumYe canımda hiç kalmayayım az basenlerden yemeye başla
Hastalıkla tatlı olmam herhalde sen öğlen menüsü yerine yemeye başla derim et yerine protein
hanginizden başlasam ki biri öğlen biri ara öğün biri akşam biride tatlı niyetine
Hahahaha kiskaniyosun dimiiii yemiyorum sporda yapiyorum senden cok kilo vericem diye nihahahah
Sagolasin tatlim bakalim ne kadar surecek bu sevimsizlik :)
iştahım o kadar açık ki bugün yemek yemeyen hiç bir kimse beni kıskandıramaz ancak önümde yemek yiyen biri olursa onu kıskanırım bak (tabi bunu düşünürken 8 şubat diye bir tarihi unutarak yazıyorum)
Canim biliyosun benim henuz cocugum yok ama yegenlerimden ve arkadaslarimdan gordugum kadariyla krese gitmis cocugun oturup kalkmasi uslubu davranislari farkedilir derecede farkli ve olumlu oluyor. Eger yasi uygunsa kendisi de istekliyse bence bi sure denemeye deger. Evet hastaligi olur, arada okula gitmek istemez falan ama egitim ve kendi gelisimi icin daha iyi olur hem senin icin de daha rahat olur. Acikcasi ben cocugun evde sadece bakildigina yani anne yokken vakit gecirildigine ama okulda/kreste egitim alarak, paylasmayi,oynamayi,birlikte yasamayi ogrenerek 'birey' olarak buyudugune inaniyorum.
o zaman çok iyi şu tayin işi biran önce belli olurda herşey yoluna girer inşallah,
sen bu kreş işini biraz daha düşün aslında bazı üniv. de kreş var diye duymuştum sizinkinde yokmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?