canımsın sağolUnutmaaa sen super bi rakipsin :) Ben eminim kendini durduracagina ve super kilo verecegine
kesinlikle katılıyorum canım. ve benim kızım kendisine çocuk denilmesinden hiç hoşlanmıyor. beni de dinleyin söyleyeceklerim var diyor. ben artık büyüdüm. kendim yapabilirim diyor. çok parlak fikirlerim var anne sana söylememi ister misin diyorbugün 2 kreş görüşmemiz var yeşim şimdi ayarladım kararımızı verecez inşallah
yok canım yok adı batsın ünvnin :) biz ani bir kararla kreşe gidiyoruz öğle arası 2 kreşten randevu aldım gidip görüşüp karar vercez.
Merhaba canım siz bakıcıya alıştınız biz de babamızın rahatlığına ama er geç okula gidecekler benim kızım şimdilik küçük aralarında 1 yaş var sanırım eşim de artık farkında zeynep hep farklı şeyler yapmak istiyor sıkılıyor ama bu kış da geçsin istiyorum sen gönderebilirsin artıkbakıcımız iyi. 3 yıldır bizle. ama kızım çok aktif yani herkesin evladı iyidir hoştur ama benim kız çok akıllı maşallah diyeyim. öğrenmeye o kadar müsait ki, yani yaptığımız etkinliklerde ağzım açık kalıyor. 3-7 yaş set almıştım. 1. grubu bitirdi temel set. nasıl ilişki kuruyor mantık yürütüyor hayret ediyorum. bakıcı tüm gün evde tv açık örgü örüyor yemek yediriyor. oyun aktivite yok. komşuya falan giderlerse ne ala. hani sadece göz kulak olmak için para veriyoruz. ama ben aynı parayı kreşe veririm en azından eğitimini alır arkadaşı olur disiplini öğrenir. yanlış mı düşünüyorum?
Evet akşamı hafif atlatıyorum bende artık şu çerezlere dur dersem dün sadece kereviz salatası yedim bugünde eşim geç gelirse karnabahar haşlayacağım yoğurtlayıpsbeden @DisiAnka charmant nehirnil111 GOK1974 @kitara_84 minerva1988
Selam kızlar;
04 OCAK 2016: 54.50
05 OCAK 2016: 55.00 İlkinde 54.90 dı inanamadım tekrar tartıldım bu defa 55 çıktım
06 OCAK 2016: 54.30 Dün dişçiye gittim öğle de bir dilim ekmek akşam haşlanmış yumurtalı kahvaltı yaptım
Sonuç akşam ne kadar az yersek daha zayıf ve daha sağlıklıyız
Hhahaha :)))
hanginizden başlasam ki biri öğlen biri ara öğün biri akşam biride tatlı niyetine
Yok canım yaa dişçiye gittin mi ayrılamıyosun 31 inde gittim dün yine gittim ve antibiyotik almamı söylediOlabilir vallaha mide kuculuyodur ama bugun bende extra bi uyuzluk, halsizlik var. Gecmis olsun denizcim neyin var? Grip falan mi?
fırsat buldça gitmeye çalışıyorum . ama bi bıraksalar tam gidicem .esraas spor ne alemde devam ediyomusun?
inşallah inşallah hepimizİnşallah hedefine ulaşırsın canım
Yemedin mi kaç oldudün ben dedim kız sana :))
canım çok teşekkür ederim inşallahgeçmiş olsun canım inşallah çıkmaz sende sağlıkla zayıflarsın
geçmiş olsun kuzucuk
nooooluyo leyn hepinize, kalorim en yüksek diye nispet mi yapıyonuz bana yok yiyemiyom yok iştahım yok gelirsem hepinizi yiyerim benim iştahım pek bi açık bugün ona göre
nehirnil111 , @YESIMBOZ mevsimsiz- miraycan84
kuzum buradayim gitmiyorum bi yere henüz :) dün sadece cok yorgundum o yüzden giremedim, evimdeyim mutluyum cok sükürgüle güle yolun açık olsun arkadaşım, bizi unutma arada uğra
canim ben artik yokum kalori seysinde :)Sabah; Yarım kupa ılık süt + 10 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın
Ara; 2 kupa rezene çayı
Öğle; Yarım kaseden biraz fazla mercimek çorbası + yarım tabak nohut yemeği + 1 salatalık turşusu ufak
Akşam; Yarım tabak kara lahana yemeği + 1 ymk kaşığı sade makarna + 1 ymk kaşığı az şekerli sütlaç
Spor; 40 dakika yürüyüş
kalorim 701
charmant THEY- begum75 @DisiAnka miraycan84 C CallanPinckney zambak86 bayanbaloncuk @kitara_84 esraas
kalori veren arkadaşlar geçen haftayı hatırlamak istemiyorsunuz sanırım kimse doğru düzgün vermedi kalorisinihadi atlayalım geçen haftayı dünden itibaren alayım kalorilerinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?