- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
yemezsen ölmezsin böyle düşünkızlar çok açım öğlen güzel yememe rağmen midemi bomboş hissediyorum, şuana kadar 885 kalori aldım
napcam ben ya daha günün yarısı bile geçmedi kendimi işe veremiyorum napıcam
kuzum buradayim gitmiyorum bi yere henüz :) dün sadece cok yorgundum o yüzden giremedim, evimdeyim mutluyum cok sükür
canim ben artik yokum kalori seysinde :)
kız ölmem de midem yönetiyor beni şuan kendimi kontrol edemiyorumyemezsen ölmezsin böyle düşün
yaşasın sende geldin callanpinckley de
yersen böyle olursunkız ölmem de midem yönetiyor beni şuan kendimi kontrol edemiyorum
bugun dengele baloncuk :)))dün o kadar cok yedim ki bence kabul etmeyin beni
Doğru canım alışkanlık olmuş k.bakma bugün eklemedim amakuzum buradayim gitmiyorum bi yere henüz :) dün sadece cok yorgundum o yüzden giremedim, evimdeyim mutluyum cok sükür
canim ben artik yokum kalori seysinde :)
bakalim insallah dengeleyebilirim :) bu evde bisey oluyo bana sürekli yiyesim geliyobugun dengele baloncuk :)))
yersen böyle olursun
yok kuzum ne kusuru menülerine ekleyebilirsin sadece hatirlatiyim dedim hani beni bekleme diyeDoğru canım alışkanlık olmuş k.bakma bugün eklemedim ama
Canım durduracak bir şeyler ye derim akşamını hafif atlat barikızlar çok açım öğlen güzel yememe rağmen midemi bomboş hissediyorum, şuana kadar 885 kalori aldım
napcam ben ya daha günün yarısı bile geçmedi kendimi işe veremiyorum napıcam
selamkizlar ben geldim :) evimdeyim dün öglen kavustum aileme cok sükür. anne evi yemekleri özlemism yedim de yedim dün hani baya baya ama tahmin edemiyceginiz kadarbol bol meyve bile yedim düsünün siz gerisini din diyet namina hic ama hic bisey kalmadi abur cubur olarak da bol bol kurabiye de yedim tabi.
pazartesiye kadar sadece dikkat etme modunda gidicem, pazartesi de tekrar baslamayi düsünüyoruz ablamla ama bakalim :) bu hafta tatlilar hamur isleri falan da yenecek haberiniz olsunevdekiler beni bekliyomus neyse kilo almadan dönmeyi deniycem bakalim ise yariycak mi.
evet kahvaltimi yazayim size bakalim :) bi bakiverin
kahvalti 10:45
1 krep (normal boyutta kocaman degildi)
1 burgu peynir (malum markanin boyutunu biliyosunuz)
3 yk cökelek,
yarim ceri domates
5 yesil zeytin
1 cig havuc
1 yk tahin pekmez karisimi
sensiz olmaz baloncuk.dün o kadar cok yedim ki bence kabul etmeyin beni
yok kuzum ne kusuru menülerine ekleyebilirsin sadece hatirlatiyim dedim hani beni bekleme diye
yürüme isini yapamam muhtemelen biraz telasli bi dönemdeyiz de. ama evde yine ip atlama falan yaparim heralde. gerci ara ara gidilcek yerlere yürüyerek gitsem bile kurtaririm bence durumuCanım durduracak bir şeyler ye derim akşamını hafif atlat bari
Abartı bir şey yok canım o kaçamakları da azaltarak yersen sabit dönersin inşallah zaman buldukça yürü derim
tek renk yazinca bi ögünde ne kadar yedigimin frkina varamiyorum dasensiz olmaz baloncuk.kırmızı renkli öğünlerdeki bildirimlerini özledim inanmazsın
:* tabikiiiiEklerim tabi sende ekle beni
yürüme isini yapamam muhtemelen biraz telasli bi dönemdeyiz de. ama evde yine ip atlama falan yaparim heralde. gerci ara ara gidilcek yerlere yürüyerek gitsem bile kurtaririm bence durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?