♥haftalık kilo verme yarışması♥

selamkizlar ben geldim :) evimdeyim dün öglen kavustum aileme cok sükür. anne evi yemekleri özlemism yedim de yedim dün hani baya baya ama tahmin edemiyceginiz kadar bol bol meyve bile yedim düsünün siz gerisini din diyet namina hic ama hic bisey kalmadi abur cubur olarak da bol bol kurabiye de yedim tabi.
pazartesiye kadar sadece dikkat etme modunda gidicem, pazartesi de tekrar baslamayi düsünüyoruz ablamla ama bakalim :) bu hafta tatlilar hamur isleri falan da yenecek haberiniz olsun evdekiler beni bekliyomus neyse kilo almadan dönmeyi deniycem bakalim ise yariycak mi.

kızlar çok açım öğlen güzel yememe rağmen midemi bomboş hissediyorum, şuana kadar 885 kalori aldım
napcam ben ya daha günün yarısı bile geçmedi kendimi işe veremiyorum napıcam
Canım durduracak bir şeyler ye derim akşamını hafif atlat bari

Abartı bir şey yok canım o kaçamakları da azaltarak yersen sabit dönersin inşallah zaman buldukça yürü derim

Canım durduracak bir şeyler ye derim akşamını hafif atlat bari
Abartı bir şey yok canım o kaçamakları da azaltarak yersen sabit dönersin inşallah zaman buldukça yürü derim
yürüme isini yapamam muhtemelen biraz telasli bi dönemdeyiz de. ama evde yine ip atlama falan yaparim heralde. gerci ara ara gidilcek yerlere yürüyerek gitsem bile kurtaririm bence durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…