Tamam cnmcanım kilo bildirimde beni etkileyin. gözümden kaciyor yoksa
Ya ben kilo veremiorum aksine aliyorum hedefsizimmmm@guselolurdu
@Leyliferizem
@tatlitambak
@ruyatamircisi
@zambak86
@didos86
THEY-
@SogukMevsim
@purki90
@Destidesti
07beLinAy
@GOK1974
@deniz3344
@denizdilan
@DisiAnka
kızlar 8 şubat hedefinizi yazarmısınız??
aynı zamanda 4 ocak kilosunu bildirmeyenlerde bildirimlerini yapabilirler mi
Nasıl alıyorsun canım yediklerine dikkat edip sporunu yapıyor musun ters giden ne kiYa ben kilo veremiorum aksine aliyorum hedefsizimmmm
bu şekilde düşünme bazen oluyo böyle şeyler ben 2,5 ay veremedim sonra bi verdim 1,700 kilo, başkaları bunu haftada veriyo ama hala devam ediyorum, ümitsizliğe kapılma kendine bir hedef belirle ve bildir lütfenYa ben kilo veremiorum aksine aliyorum hedefsizimmmm
yok tatlim malesef evde olmam gereken bi dönem :) haereketsizlik mevcut yani.Tabi ki canım normalde de hareketli bir kaç zaman geçirilecekse kurtarırsın durumu
ist. dönüş ne zamanyok tatlim malesef evde olmam gereken bi dönem :) haereketsizlik mevcut yani.
hımm dur bi yapıyimm :) teşekkürler canımgünaydın damlacım, kalori hesabımı fatsecret diye bir siteden takip ediyorum, tavsiye ederim, telefondan bilgisayardan çok rahat ulaşabiliyosun
tamam canim hoşgeldin iyiki geldin beni gecmissinSbedencim ne olur yine beni al listene yoksa kilo veremiyorum soz bu sefer kopmicam burayi cok ozledim
Yemedin mi kaç oldu
soyle kız fistikSbedeni etiketlemiştim pazartesi kilomu bildirip ama beni değiştirmemiş neyse sessizce bir köşede bekleyeyim işime gelir
foto atta bahsi açalım beybisi
sence kaç gösteriyorum bebeğim :)
yedim yedim kahve içtim bitane cnm bişey istemiyobugün inşallah hiç istemez :) ama inan bana özel yaptığım bişey değil birde yoğurt yedim o kdr
belli degil canim :) durumlar biraz karisik, 20 ile 25 i arasi olabilir ama :)ist. dönüş ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?