- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
yok kuzum ulasmadim, memlekete geldim ama :) anne evinde de diyet yapilmiyo malumbayanbaloncuk hayırdır hedeflediğin kiloya ulaştın sanırım korumada mısın kızzz naptınn senn :))
kesinlikle katılıyorum canım. ve benim kızım kendisine çocuk denilmesinden hiç hoşlanmıyor. beni de dinleyin söyleyeceklerim var diyor. ben artık büyüdüm. kendim yapabilirim diyor. çok parlak fikirlerim var anne sana söylememi ister misin diyorbugün 2 kreş görüşmemiz var yeşim şimdi ayarladım kararımızı verecez inşallah
yok canım yok adı batsın ünvnin :) biz ani bir kararla kreşe gidiyoruz öğle arası 2 kreşten randevu aldım gidip görüşüp karar vercez.
Yok canım yaa dişçiye gittin mi ayrılamıyosun 31 inde gittim dün yine gittim ve antibiyotik almamı söyledi
Hafta birincileri
Grup 90 yok
Grup 80elma_sekerim01 -700
Grup 70mavimli -700
Grup 60 @ozenti -1.800
Grup 50miraycan84 -200
sence kaç gösteriyorum bebeğim :)
Valla nişanda çok dikkat edemedim biliyosun ama geçen akşam 64 gibi duruyodun bebeğim
hahahah :) kıyamam sana kıymamm annemm ye ye ge ye yegel sen :)yok kuzum ulasmadim, memlekete geldim ama :) anne evinde de diyet yapilmiyo malumen azindan pazartesiye kadar yok diyim. sonra tekrar basliycam ufaktan :)
Evet arkadaşlar bende dün diyete başladım benide araniza alin diyetim ise saat 15.00 kadar ne istersen yiyeceğim 15.00 den sonra acıkırsam sadece meyveye izin var vede bol su 4 aylık bebeğim var 65 kiloyla başladım hedefim 3 ayda 50 kilo olmakhedefleri büyük tutmak gerek
Bugün tartıldım 63.9 geldim bakalim neler olacak
Diyorumya sadece 2 gun sinavdan dolayi mecburen kalorili seyler yedim. Ama fazlada degildi. Bilmiorumii bende anlayamadimNasıl alıyorsun canım yediklerine dikkat edip sporunu yapıyor musun ters giden ne ki
Tamam cnm ins dedigin gibi olurbu şekilde düşünme bazen oluyo böyle şeyler ben 2,5 ay veremedim sonra bi verdim 1,700 kilo, başkaları bunu haftada veriyo ama hala devam ediyorum, ümitsizliğe kapılma kendine bir hedef belirle ve bildir lütfen
Benim dolgumun içine nar çekirdeği girdi onun için gitmiştim çürümüş kanal tedavisi yapıyoCok gecmis olsun,disciye elini verip kolunu kaptiriyosun zatenHamilelik oncesi genel kontrole gideyim dedim 8 dolgum cikmisti
Evet yaaa teşekkür ederim ben de çok şaşırdımtebrikler kızlar
deniz o kadar aldın verdin yine 1.oldu oldun tebrikler
yok kuzum cnm hiç bişy istemiyo yao kadar mı başka hiç bişey yok mu? sabahtan beri
ben seni dost bilmistimhahahah :) kıyamam sana kıymamm annemm ye ye ge ye yegel sen :)
wingles kim kizzseni iyirim ben yirim
Anladım canım olsun aynı kalırsın inşallahyok tatlim malesef evde olmam gereken bi dönem :) haereketsizlik mevcut yani.
Tam kalorini söyle canım not edeyim dünüyedim yedim kahve içtim bitane cnm bişey istemiyobugün inşallah hiç istemez :) ama inan bana özel yaptığım bişey değil birde yoğurt yedim o kdr
soyle kız fistik
Bütün arkadaşları tebrik ediyorum devam
Hafta birincileri
Grup 90 yok
Grup 80elma_sekerim01 -700
Grup 70mavimli -700
Grup 60 @ozenti -1.800
Grup 50miraycan84 -200
Diyorumya sadece 2 gun sinavdan dolayi mecburen kalorili seyler yedim. Ama fazlada degildi. Bilmiorumii bende anlayamadim
Anladım canım olsun aynı kalırsın inşallah
Tam kalorini söyle canım not edeyim dünü
Bütün arkadaşları tebrik ediyorum devam
kuzum 54.3 yaz bari bugün ki kilomu yazalım pazartesi 54.7 idi bir şey yemeden şiştim regl olamayınca
Bende öyle vücut sabitlemediğinden sanırım çabuk alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?