♥haftalık kilo verme yarışması♥

Oy masallah fistiga yaaa nasil tatliii :)) Insallah hayirlisi olur icine siner kizinda mussmutlu olur canim.

beyaz lotus aramıza hoşgeldin,
boyunu ve 8 şuabata kadar hedef kilonu yazarmısın, her hafta pazartesi kilo bildirim günümüz, 2 hafta üst üste bildirim yapmayan siliniyor, her pazartesi kilo bildiriminizi yaparken ''sbeden'' i etiketlemeyi unutma (topiğimizin başkanıdır kendisi)

bu şekilde düşünme bazen oluyo böyle şeyler ben 2,5 ay veremedim sonra bi verdim 1,700 kilo, başkaları bunu haftada veriyo ama hala devam ediyorum, ümitsizliğe kapılma kendine bir hedef belirle ve bildir lütfen
Tamam cnm ins dedigin gibi olur

yok tatlim malesef evde olmam gereken bi dönem :) haereketsizlik mevcut yani.
Anladım canım olsun aynı kalırsın inşallah
yedim yedim kahve içtim bitane cnm bişey istemiyobugün inşallah hiç istemez :) ama inan bana özel yaptığım bişey değil birde yoğurt yedim o kdr
Tam kalorini söyle canım not edeyim dünü
soyle kız fistik

Hafta birincileri
Grup 90 yok
Grup 80 elma_sekerim01 -700
Grup 70 mavimli -700
Grup 60 @ozenti -1.800
Grup 50 miraycan84 -200
Bütün arkadaşları tebrik ediyorum devam

kuzum 54.3 yaz bari bugün ki kilomu yazalım pazartesi 54.7 idi bir şey yemeden şiştim regl olamayınca

Diyorumya sadece 2 gun sinavdan dolayi mecburen kalorili seyler yedim. Ama fazlada degildi. Bilmiorumii bende anlayamadim

Bende öyle vücut sabitlemediğinden sanırım çabuk alıyor

dün şekerim 446 kalori

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…