- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
onun büyümesini, parlak fikirlerini, sevsinler cimcime
hadi hayırlısı bakalım inşallah gönlünüze göre biyer bulursunuz canım
Merhaba canım siz bakıcıya alıştınız biz de babamızın rahatlığına ama er geç okula gidecekler benim kızım şimdilik küçük aralarında 1 yaş var sanırım eşim de artık farkında zeynep hep farklı şeyler yapmak istiyor sıkılıyor ama bu kış da geçsin istiyorum sen gönderebilirsin artık
Ama ben pazartesi kaçırmışımcanim bildirimler pazartesiCommadante-
dün şekerim 446 kalori
ben geldim kızlar. o kadar rahatladım ki valla kilo vermiş kadar huzurlu ve mutluyum. yağmuru yazdırdık sayılır. yani ön görüşme tamam 18 inde başlıyor kreşe. akşam da gidip beraber görecez. kayıt yaptırcaz inşallah. çok beğendim kreşi çok güzeldi bıcır bıcır hepsi :) tam gün verecez. inşallah yağmurum çok mutlu olur.
zeynepi eylülde verirsin deniz, babayla daha iyi olur şimdi. yağmur artık patlama noktasındaydı. beni de bunaltıyordu. her gün aynı konu vardı evde. niye okula gitmiyorum diye ağlıyordu. bakalım nasıl olacak heyecanla ayın 18 ini bekliyorum :)
kahvalti 10:45
1 krep (normal boyutta kocaman degildi)
1 burgu peynir (malum markanin boyutunu biliyosunuz)
3 yk cökelek,
yarim ceri domates
5 yesil zeytin
1 cig havuc
1 yk tahin pekmez karisimi
saat 14:40
185 gr (250 ml) vanilyali dondurma
7 cig badem
aksama 18 gibi yemeyi planliyorum
200 gr hamsi tava
yagsiz salata
21:30 gibi
1 portakal
günü böyle planladim bugun :) tam bu sekilde beslenirsem aksamla meyve olayini, 1205 kaloriyle günü kapatmis olucam. insallah böyle olursimdiden yazdim ki utanip fazlasini yiyemem belki diye
kizarticaz amaÇok iyi balık var he hamsi olmasa gelirdim
ben geldim kızlar. o kadar rahatladım ki valla kilo vermiş kadar huzurlu ve mutluyum. yağmuru yazdırdık sayılır. yani ön görüşme tamam 18 inde başlıyor kreşe. akşam da gidip beraber görecez. kayıt yaptırcaz inşallah. çok beğendim kreşi çok güzeldi bıcır bıcır hepsi :) tam gün verecez. inşallah yağmurum çok mutlu olur.
zeynepi eylülde verirsin deniz, babayla daha iyi olur şimdi. yağmur artık patlama noktasındaydı. beni de bunaltıyordu. her gün aynı konu vardı evde. niye okula gitmiyorum diye ağlıyordu. bakalım nasıl olacak heyecanla ayın 18 ini bekliyorum :)
oooo öyle yok dün neyse o bugün şuna düştüm şunu yazalım geçti canım bor'un pazarı....Anladım canım olsun aynı kalırsın inşallah
Tam kalorini söyle canım not edeyim dünü
Bütün arkadaşları tebrik ediyorum devam
kuzum 54.3 yaz bari bugün ki kilomu yazalım pazartesi 54.7 idi bir şey yemeden şiştim regl olamayınca
Bende öyle vücut sabitlemediğinden sanırım çabuk alıyor
begüm yaoooo öyle yok dün neyse o bugün şuna düştüm şunu yazalım geçti canım bor'un pazarı....
Bende kızartma severim kızartma da sonuçta sağlıklı balıkta canım hamsi sevmem amakizarticaz amaben bayilirim baliga evdekilerde kizarmis seviyo bisey demedim artik salatama yag ordan koymayip ordan yirtmayi planliyorum biraz dayanamayip hemen kalori hesaplamam da cabasi
Ben sana gösteririm elbet elime düşersinoooo öyle yok dün neyse o bugün şuna düştüm şunu yazalım geçti canım bor'un pazarı....
Pilates yaptim valla. Yedigim seyleri ins eritmisimdir birazdan ip atlicamAnladım canım olsun aynı kalırsın inşallah
Tam kalorini söyle canım not edeyim dünü
Bütün arkadaşları tebrik ediyorum devam
kuzum 54.3 yaz bari bugün ki kilomu yazalım pazartesi 54.7 idi bir şey yemeden şiştim regl olamayınca
Bende öyle vücut sabitlemediğinden sanırım çabuk alıyor
Pilates kalori yakmıyor canım vücut şekillendiriyor daha çok yani verdiriyor ama cardio gibi değil çok terletmez zaten kalori vermeyi fatsecretden hesaplarsan 30 dakika pilates 99 kalori falan yakıyor ama 45 dakika leslie ya da 35 dakika cardio 200-300 arası yakıyorPilates yaptim valla. Yedigim seyleri ins eritmisimdir birazdan ip atlicam
Maşallah canım bu halinde gayet güzelKızlar bu da kilo almış halim
yaşasınn :)))zambak86 arkadaşımızda kalorisini verirse belli olacak ama %99 sen 1.cisin
Hayırlı olsun canım inşallah
Dün herşey senin içindiyaşasınn :)))
bugün dünden daha az durumdayım ama yerim herhalde :)) oda siz birinci olun diye :)))Dün herşey senin içindiBugün şansın yok @CallanPinckney dan şüpheliyim
Ahahah bak sen bende yerim gibi yani eşimin işten geç çıkma duruma bağlı yoksa karnabahar haşlayıp yoğurtlamak istiyorumbugün dünden daha az durumdayım ama yerim herhalde :)) oda siz birinci olun diye :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?