♥haftalık kilo verme yarışması♥

onun büyümesini, parlak fikirlerini, sevsinler cimcime
hadi hayırlısı bakalım inşallah gönlünüze göre biyer bulursunuz canım

ben geldim kızlar. o kadar rahatladım ki valla kilo vermiş kadar huzurlu ve mutluyum. yağmuru yazdırdık sayılır. yani ön görüşme tamam 18 inde başlıyor kreşe. akşam da gidip beraber görecez. kayıt yaptırcaz inşallah. çok beğendim kreşi çok güzeldi bıcır bıcır hepsi :) tam gün verecez. inşallah yağmurum çok mutlu olur.

zeynepi eylülde verirsin deniz, babayla daha iyi olur şimdi. yağmur artık patlama noktasındaydı. beni de bunaltıyordu. her gün aynı konu vardı evde. niye okula gitmiyorum diye ağlıyordu. bakalım nasıl olacak heyecanla ayın 18 ini bekliyorum :)

kahvalti 10:45
1 krep (normal boyutta kocaman degildi)
1 burgu peynir (malum markanin boyutunu biliyosunuz )
3 yk cökelek,
yarim ceri domates
5 yesil zeytin
1 cig havuc
1 yk tahin pekmez karisimi

saat 14:40
185 gr (250 ml) vanilyali dondurma
7 cig badem

aksama 18 gibi yemeyi planliyorum
200 gr hamsi tava
yagsiz salata

21:30 gibi
1 portakal

günü böyle planladim bugun :) tam bu sekilde beslenirsem aksamla meyve olayini, 1205 kaloriyle günü kapatmis olucam. insallah böyle olur simdiden yazdim ki utanip fazlasini yiyemem belki diye

dün şekerim 446 kalori
zambak86 arkadaşımızda kalorisini verirse belli olacak ama %99 sen 1.cisin

Hayırlı olsun canım inşallah

Çok iyi balık var he hamsi olmasa gelirdim

Cok sevindim canim insallah cabucak alisir, hevesliymiste zaten akilli uslu kiz :) Hayirli olsuuun.

oooo öyle yok dün neyse o bugün şuna düştüm şunu yazalım geçti canım bor'un pazarı....

canım çok sevindim , inşallah yağmur hanımda sever de seninde için rahat eder, hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden

Pilates yaptim valla. Yedigim seyleri ins eritmisimdir birazdan ip atlicam

Pilates yaptim valla. Yedigim seyleri ins eritmisimdir birazdan ip atlicam
Pilates kalori yakmıyor canım vücut şekillendiriyor daha çok yani verdiriyor ama cardio gibi değil çok terletmez zaten kalori vermeyi fatsecretden hesaplarsan 30 dakika pilates 99 kalori falan yakıyor ama 45 dakika leslie ya da 35 dakika cardio 200-300 arası yakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…