♥haftalık kilo verme yarışması♥

Kızlar bu da kilo almış halim
vayy bu kilo almış halin mi ben kilo versemde bu hale gelemem hiç, bence gayet iyisin, kendinde daha güzel görünmesini istediğin yerler için platese başlayabilirsin bence kilo vercem diye çokta dert etme

şöyle bidaha baktımda fotona nereni şekle sokcaksan omuzlar geniş basenler dar maşallah

Aa evet hedefim tabiki
canım 75 8 şubat hedefin sanırım
asıl ulaşmak istediğin hedef nedir?bununda kayıtlanması lazımda
75 degil yazin
tamam canim hoşgeldin iyiki geldin beni gecmissin cok hizli firlamissin yukarı bende boyle hizli firliyorum birakirsam. biran once vermeye bak kilolari yoksa vücut alisinca zorlaşıyor vermesi
Sagol sbeden cim merhaba bu arada gecmisi okumadim ama tanidik isimler var listede bu neler yedim yazayim ilk gunum kusur var ama yorumlara acigim

Sabah karisik bitki cayimi ictim..bugun tavuk gunum korili kekikli bol biberle yagsiz tuzsuz tavuk haslama. 2litre suyumu ictim aksama kadar 3e tamamlarim.cocuk uyuduktan sonrada trambolnde 15 20dk spor..aksam kapanisida 1fincan dogadan kayisili cay
Bukadar mı yedin
Olamazzzzz
Aksama bir dilim pasta ye bari :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…