vayy bu kilo almış halin mi ben kilo versemde bu hale gelemem hiç, bence gayet iyisin, kendinde daha güzel görünmesini istediğin yerler için platese başlayabilirsin bence kilo vercem diye çokta dert etmeKızlar bu da kilo almış halim
hımmm bayılıyorum şu karnıbahara yaaAhahah bak sen bende yerim gibi yani eşimin işten geç çıkma duruma bağlı yoksa karnabahar haşlayıp yoğurtlamak istiyorum
kızlar fazla çoştunuz siz burdaki arkadaşlardanda görüyoruz hızlı giden kilo hızlı geri alınıyor bu kadar az kalori sağlığınızı bozar yapmayın etmeyinbugün dünden daha az durumdayım ama yerim herhalde :)) oda siz birinci olun diye :)))
Oooooo iddialısınnnBen seni gecerim amaaa
Ben belinayı yerim hatta yenerim :)))
aynen ama bnm cnm yemek istemiyo yoksa ondan diğil . neyse zorla biraz köfte yerimkızlar fazla çoştunuz siz burdaki arkadaşlardanda görüyoruz hızlı giden kilo hızlı geri alınıyor bu kadar az kalori sağlığınızı bozar yapmayın etmeyin
hımmm bayılıyorum şu karnıbahara yaa
bende dün brokoli haşladım bugün onu yiycemama sadece o değil tabi başka şeylerde var
Ben belinayı yerim hatta yenerim :)))
Aboo –200 ile birinci mi olmuş deniz, tüh bu hafta biraz dirayetli olsaydım birinci olurdum
Hafta birincileri
Grup 90 yok
Grup 80 @elma_sekerim01 -700
Grup 70 @mavimli -700
Grup 60 @ozenti -1.800
Grup 50 @deniz3344 -200
Ayyyy cok fena gaza geldimCok iddialiyim kimse beni gecemezzzzhaftanin birinciside ben olucammmm ahahaa
75 degil yazincanım 75 8 şubat hedefin sanırım
asıl ulaşmak istediğin hedef nedir?bununda kayıtlanması lazımda
Sagol sbeden cim merhaba bu arada gecmisi okumadim ama tanidik isimler var listede bu neler yedim yazayim ilk gunum kusur var ama yorumlara acigimtamam canim hoşgeldin iyiki geldin beni gecmissincok hizli firlamissin yukarı bende boyle hizli firliyorum birakirsam. biran once vermeye bak kilolari yoksa vücut alisinca zorlaşıyor vermesi
Bukadar mı yedinSabah karisik bitki cayimi ictim..bugun tavuk gunum korili kekikli bol biberle yagsiz tuzsuz tavuk haslama. 2litre suyumu ictim aksama kadar 3e tamamlarim.cocuk uyuduktan sonrada trambolnde 15 20dk spor..aksam kapanisida 1fincan dogadan kayisili cay
ahah hep çık hep in kaderimiz mi denizim :)Kıııız dün 55 i gördüm ben ne diyosuuun
Amaaa bugün 54.30 um
Deniz sana 50kilo da yakışır benceKızlar bu da kilo almış halim
Bugun ben birinciyim tabiki :))))Dün herşey senin içindiBugün şansın yok @CallanPinckney dan şüpheliyim
Ye ye :)))aynen ama bnm cnm yemek istemiyo yoksa ondan diğil . neyse zorla biraz köfte yerim
Bukadar mı yedin
Olamazzzzz
Aksama bir dilim pasta ye bari :))))
Tabikide beennnAyyyy cok fena gaza geldim
Sen mi birinci ben mi göreveğiz
Kaç kalori şimdiye kadar ben 517Bugun ben birinciyim tabiki :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?