Ye yeee baliktan zarar gelmez enerji olsunkahvalti 10:45
1 krep (normal boyutta kocaman degildi)
1 burgu peynir (malum markanin boyutunu biliyosunuz)
3 yk cökelek,
yarim ceri domates
5 yesil zeytin
1 cig havuc
1 yk tahin pekmez karisimi
saat 14:40
185 gr (250 ml) vanilyali dondurma
7 cig badem
aksama 18 gibi yemeyi planliyorum
200 gr hamsi tava
yagsiz salata
21:30 gibi
1 portakal
günü böyle planladim bugun :) tam bu sekilde beslenirsem aksamla meyve olayini, 1205 kaloriyle günü kapatmis olucam. insallah böyle olursimdiden yazdim ki utanip fazlasini yiyemem belki diye
Canim hazirliklar nasil gidiyoryok kuzum cnm hiç bişy istemiyo ya
Sevindim canım cok iyi yapmissiniz kaydettirmekle her seyiyle olumlu yonde farklar göreceksiniz kizimizda:))ben geldim kızlar. o kadar rahatladım ki valla kilo vermiş kadar huzurlu ve mutluyum. yağmuru yazdırdık sayılır. yani ön görüşme tamam 18 inde başlıyor kreşe. akşam da gidip beraber görecez. kayıt yaptırcaz inşallah. çok beğendim kreşi çok güzeldi bıcır bıcır hepsi :) tam gün verecez. inşallah yağmurum çok mutlu olur.
zeynepi eylülde verirsin deniz, babayla daha iyi olur şimdi. yağmur artık patlama noktasındaydı. beni de bunaltıyordu. her gün aynı konu vardı evde. niye okula gitmiyorum diye ağlıyordu. bakalım nasıl olacak heyecanla ayın 18 ini bekliyorum :)
Tatlim bak 4 kilo kadar almissin ilerlemeden hemen frenle ki o fazlalik gitsin
sağol tatlımAfiyet olsun tatlim tam benlik bu yemekler:)
Kısır ben de yapim bari yaa canim cekti
tesekkur ederim canim. bunu gormek tum yorgunluklarimi aldi :)
Hafta birincileri
Grup 90 yok
Grup 80elma_sekerim01 -700
Grup 70 @mavimli -700
Grup 60deniz diyette -1.800
Grup 50 @deniz3344 -200
tebrik ederim canim bende birinciyim :)30 gr bitter yedim 1 saat önce kaçamak yaptım
Benim bugun yediklerimi hesapladim. 800 kalori filan yapiyor pilates ve ip atlamayida sayarsak 650 kalori mi kaliyorPilates kalori yakmıyor canım vücut şekillendiriyor daha çok yani verdiriyor ama cardio gibi değil çok terletmez zaten kalori vermeyi fatsecretden hesaplarsan 30 dakika pilates 99 kalori falan yakıyor ama 45 dakika leslie ya da 35 dakika cardio 200-300 arası yakıyor
Burda kac kilosun cnm gayet normalsin ama giydiklerin seni daha guzel gosterir. Giyimine dikkat edersen daha guzel olursunKızlar bu da kilo almış halim
Bvayy bu kilo almış halin mi ben kilo versemde bu hale gelemem hiç, bence gayet iyisin, kendinde daha güzel görünmesini istediğin yerler için platese başlayabilirsin bence kilo vercem diye çokta dert etme
şöyle bidaha baktımda fotona nereni şekle sokcaksan omuzlar geniş basenler dar maşallah
Al benden de o kadartesekkur ederim canim. bunu gormek tum yorgunluklarimi aldi :)
Sağol tatlım inşallah hedeflere ulaşırıztebrik ederim canim bende birinciyim :)
Biliyormusun canım 2,3 günde bir bitter yiyorum ve yiyerek kilo vermek çok güzel ya:)bitter güzeli secilse rekabet epey fazla olur.
okuyorum okuyorum herkes de bitter yiyormus
masum bi kacamak cunku 3dilimi gecen yok aferim kizlar
Nasıl bukadar şey bin kcal oluyor anlamadımAç duruyorsun resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?