♥haftalık kilo verme yarışması♥

Hedefim 8 şubata kadar 5 kilo vermek
65 kilo ile başladım diyete
Hedef:60 kilo olmak 8 şubata kadar
Boyum:1.64

Pzt günleri bildirim yaparım fakat etiketlemeyi bilmiyorum ama öğrenirim inşallah teşekkür ederim
Begüme rakip gelmiş:)))))

Kiyamam ya deden cok tatliymis

Heyo kizler ben geldim telden giriyorum pc annişkomda oyun oynuyo
Akşam yemeğini 18:10-18;30 arasi yedim,
22 tane hamsi
Yagsiz eksili salata

Saat 21:30 da
1 küçük portakal
Yarım da elma yedim

Akşam sporumu yaptim üst mesajlarda yazmistim, 300 ip, yatarak 10 bacak itme , 30 mekik, 30 bisiklet mekigi, 30 squat, 30 dag tirmanma hareketi‌، 20 kol esnetme,20 köprü hareketie yaptim

ohh doyurucu menuye bak. insalah o hamsiler kizartma degildi baloncuk
spor iyiymis. insallah yarin eksilere dusersin canim

Kızlar bende 15.40 dan sonra sadece yoğurt yedim ama o vakte kadar bir sürü ekmek yedim ya ben ekmeği çok severim nolucak bu halim. Yarin azaltmaya calısıcam inşallah spor yaptım sayılır bacaklarim ağrıyor ev isi yapmaktan ve bebek bakmaktan

bende cok severdim ekmegi. artik hic aramiyorum canim. ekmek bagimlilik yapiyor. bazen kokusu geliyor burnuma. hemen uzaklasiyirum o ortamdan. zamanla sende birakirsin. ekmek sigara gibi.
hareketli bi gun gecirmen iyi olmus hemde yemeyi de erken birakmissin

Bebekmi geliyiii neee

kaç ekmek yedin bakalım

Sevindim canım cok iyi yapmissiniz kaydettirmekle her seyiyle olumlu yonde farklar göreceksiniz kizimizda:))
Nasil şeker onlar dedigin gibi bicir bicir her seyiyle her seye aclar saflar canlarim benim yaa

teşekkürler su cum :) dün akşamda kızımızla gidip baktık. o kadar beğendi ki, ağzı açık kaldı. burası benim okulum mu anne sınıfını gösterdik. hemen sandalyesini seçti. ben burda oturacam diye :) çok sevdi. inşallah mutlu zamanlar geçirir ben başka daha ne isterim ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…