- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
Begüme rakip gelmiş:)))))Hedefim 8 şubata kadar 5 kilo vermek
65 kilo ile başladım diyete
Hedef:60 kilo olmak 8 şubata kadar
Boyum:1.64
Pzt günleri bildirim yaparım fakat etiketlemeyi bilmiyorum ama öğrenirim inşallah teşekkür ederim
Sağol cnm,bir şeye sinirlenip ani kararla ayrılmıltım ama burası olmayınca hayatımda boşluk hissettim doğrusuC CallanPinckney tatlim cok sevindim dönmene
Dedem sağolsun bugün kızım sen zayıfladın gideyim sana sevdiğin çikolatadan alayım dedi gitmiş tam 10 tane bitter çikolata almış bi gördüm gözlerim yerinden çıktı yatabi az az yerim evde olması bişey değiştirmez bana yolumdan asla dönmem
kahvalti 10:45
1 krep (normal boyutta kocaman degildi)
1 burgu peynir (malum markanin boyutunu biliyosunuz)
3 yk cökelek,
yarim ceri domates
5 yesil zeytin
1 cig havuc
1 yk tahin pekmez karisimi
saat 14:40
185 gr (250 ml) vanilyali dondurma
7 cig badem
aksama 18 gibi yemeyi planliyorum
200 gr hamsi tava
yagsiz salata
21:30 gibi
1 portakal
günü böyle planladim bugun :) tam bu sekilde beslenirsem aksamla meyve olayini, 1205 kaloriyle günü kapatmis olucam. insallah böyle olursimdiden yazdim ki utanip fazlasini yiyemem belki diye
Uff evet ya ne bicim is bu, 1 gram seyde 1 ton kalori varNasıl bukadar şey bin kcal oluyor anlamadım
Bu rakipler hep beni geciyo ya bu sefer bende takilcam peslerine herbiri elimden kolumdan tutsa suruklese beni oda yeterBegüme rakip gelmiş:)))))
ohh doyurucu menuye bak. insalah o hamsiler kizartma degildi baloncukHeyo kizler ben geldimtelden giriyorum pc annişkomda oyun oynuyo
Akşam yemeğini 18:10-18;30 arasi yedim,
22 tane hamsi
Yagsiz eksili salata
Saat 21:30 da
1 küçük portakal
Yarım da elma yedim
Akşam sporumu yaptim üst mesajlarda yazmistim, 300 ip, yatarak 10 bacak itme , 30 mekik, 30 bisiklet mekigi, 30 squat, 30 dag tirmanma hareketi، 20 kol esnetme,20 köprü hareketie yaptim
8subat hedef belirlemesi guzel oldu. bakalim kinlerin iradesi kuvvetliBu rakipler hep beni geciyo ya bu sefer bende takilcam peslerine herbiri elimden kolumdan tutsa suruklese beni oda yeter
bende cok severdim ekmegi. artik hic aramiyorum canim. ekmek bagimlilik yapiyor. bazen kokusu geliyor burnuma. hemen uzaklasiyirum o ortamdan. zamanla sende birakirsin. ekmek sigara gibi.Kızlar bende 15.40 dan sonra sadece yoğurt yedim ama o vakte kadar bir sürü ekmek yedim ya ben ekmeği çok severim nolucak bu halim. Yarin azaltmaya calısıcam inşallah spor yaptım sayılır bacaklarim ağrıyor ev isi yapmaktan ve bebek bakmaktan
Bebekmi geliyiii neeeOlmazsan randevu al gel dedi ben aslında test yapıp hamile değilsem adet söktürücü kullanayım diyorum
Dün abarttım abur cuburu esrada birinci olsun diye hadi bahane bulayım kendimebugünde senin için yerim
Çok güzel canım sağlıklı bir kahvaltı
Yapamadım geç çıktık eczane bulamadık sabah alacaktım eczane kapalıydı bugün gündüz alacak eşim
Regl belirtileri var bir kaç gündür çok bel ağrım var mesela ama olamıyorum kasıklarımda biraz tuhaflık var gripten mi bilmiyorum dün akşamdan beri çok ateşlendim durdum ani şekilde
ayy az giriyorum bende diyorum bi tuhaflık var seni gormuyormusum tatlimm yoğun musun. ne olsun sinavlara hazırlık. sende ne var ne yok
kaç ekmek yedin bakalımKızlar bende 15.40 dan sonra sadece yoğurt yedim ama o vakte kadar bir sürü ekmek yedim ya ben ekmeği çok severim nolucak bu halim. Yarin azaltmaya calısıcam inşallah spor yaptım sayılır bacaklarim ağrıyor ev isi yapmaktan ve bebek bakmaktan
Canim ben koruma yapmaya calisiyor, kizarmaydi evdekiler oyle seviyo bemde salatama yag koymadim o yuzdenohh doyurucu menuye bak. insalah o hamsiler kizartma degildi baloncuk
spor iyiymis. insallah yarin eksilere dusersin canim
Sevindim canım cok iyi yapmissiniz kaydettirmekle her seyiyle olumlu yonde farklar göreceksiniz kizimizda:))
Nasil şeker onlar dedigin gibi bicir bicir her seyiyle her seye aclar saflar canlarim benim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?