♥haftalık kilo verme yarışması♥

Abooo beni de ye :)) ara öğünde tüketirsin sen beni :)))))

Teşekkür ederim canım ama 52 kiloda göbeğim yoktu az bir göbek edindim bugün ki kilom 54.20 bu arada

hımmm bayılıyorum şu karnıbahara yaa
bende dün brokoli haşladım bugün onu yiycem ama sadece o değil tabi başka şeylerde var
Akşam karnabahar haşladım kızartacaktım eşim napıyosun sen bu koku ne bu evin hali ney dedi sinir oldum kızartmadım severdi kızartmasını kızımla salatasını yedik kalanı da sabah işyerine getirip kahvaltıda yedim

ohhh afiyet olsun erkekler ne anlar böyle şeyden onların bildiği et köfte balık
kızartmasınada yoğurtlu salatasında her bişeyinede bayılırım ama 2 senedir ucuzlamadı küçücük şeyi 5 tl ye aldım salı günü

Aa evet hedefim tabiki

75 degil yazin

Sagol sbeden cim merhaba bu arada gecmisi okumadim ama tanidik isimler var listede bu neler yedim yazayim ilk gunum kusur var ama yorumlara acigim
Hoşgeldin hoşgeldin eski arkadaşlar gelince seviniyoruz

6 ocak carsamba
Sabah
2dl tt eekmek
1 parca peynir
1 has yum
1 tk bal
Ara
Yesil cay
Ogle
4 yk kiymali patates
1 kase domates cor
4 yk makarna
Ara
Turk kahvesi sekersiz
2 kare bitter
Menün güzel yapabiliyosan spor da yap 1 haftadır yürüyüş yapamadım 1 kilo artıdayım

Saol canım inşallah bırakabilirim ekmeği bana ekmekçi der eşim annem felan bakalım öyle bir yemisimki hala acıkmadım yanlız kilom ayni ama

1 buçuk simit bir poğaça yarim ekmek off çok olmuş valla bugün sadece kızartılmış ekmek yicem canım çok isterse
beyazım lotusum sen naptın
çok çok acil bu k.hidrat yemeni düzene koyman lazım bunlar çok fazla, biran önce ekmekti poğaçaydı kesmeye başlamalısın

beyazım lotusum sen naptın
çok çok acil bu k.hidrat yemeni düzene koyman lazım bunlar çok fazla, biran önce ekmekti poğaçaydı kesmeye başlamalısın
Evet ya valla naptın ben eşimle birlikte kaptırdım yedim bu ekmeği bırakıcam artik kilo vermemi engelliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…