♥haftalık kilo verme yarışması♥

Evet y hesapladim da sadece yediğim ekmekler 1300 kalori delan ediyor ama bugün 1300 kalori sadece alırsam yarin gidermi bi kaç gram acaba

Ekmek grubunu azaltmak cok cok onemli. Bende ekmek azaltinca faydasini goreceksin. Bebegin minnakmis dahaa Allah bagislasin bol bol da sutun olsun insallah. Bugday ruseymi muhtesemdir bol bol vitamin mineral ve folik asit vardir. Omlet falan yapiyorsan 1 tatli kasigi at icine miss gibi oluyor hemde saglikli kaliteli karbonhidrat almis olursun kilo almadan :)

kizlar ben geldimm :) sabah 8 e kurdum alarmimi biraz tembellik yaptim kalkana kadar bucuk oldu

8:30 da`
20 squat, 20 bisiklet mekigi, 10 kedi deve hareketi, 20 saniye klasik plank hareketi yaptim

kahvalti 9:30
3,5 yk yulaf ezmesi
yarim bardak süt
1 nar
1 yk tahin,
1 yk tahin pekmez karsimiyla,
4 cig badem
müsli yaptim yedim,bayiliyorum su yulaf ezmesi denen seye ya

uff sorma aç kalsam ancak toparlarım ama şimdiden 250 kalori oldu bile
ama dünkü gibi açlığım yok şuanda inşallahta gün içinde olmaz
olmaz canım,dünkü yediklerin seni tok tutar,bugun en düşük kaloriyi sen almalısın,yatağa aç grmelisin

Kızlar ben kendimi hic ac hissetmiyorum ama saat 12.30 oldu mecbur yiyorum bi kase yoğurt 3 dolma biber bir kase salata bol su ve yeşilçay icicem benim menüm bu artik sadece meyve yerim kendimi çok tok hissediyorum bugün canım hic ekmek istemiyor birde saat 3 gibi sute bandirarak bisküvi yicem ama çokmu olur kalorisi

ay canım sen fatsecretı kullansana
bukadar karbonhidrat alarak vermen zor
aldğın kaloriyi yüksek tutarsn ama karbonhdratı düşük tutmalısın
atıyorumgünde 1700 kcal al ama karbonhidrat 150gramı geçmesin

Canim hazirliklar nasil gidiyor
Yaa ben cok stresliyim surama bi sey oturuyo dusundukce:)))
hazırlıklar çok stresli :)) şimdiki aklım olsa biraz daha uzatırdım :)))
ya inan bana ben mi çok stres yapıyorum bilmiyorum ama şuanda hiç bişey yapasım yok yeri tutuk daha bir sürü iş var ya of ki ne of yani senin ne alemde

dünkü kalorimm :))910 ne yemişim ya dün ben öle oha azcık yedim kaloriye bak

Sabah; 07:45 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın
Ara; 09:00 - 1 ad. kuru kayısı
Öğle; 12:30 - Yarım kase ezogelin çorbası + 1 porsiyon ıspanak + 150 gram yoğurt + 2 ad.çiğ köfte
Ara; 14:45 - 1 kupa sade şekersiz nescafe + 2 gün kurusu kayısı (gerçekleşecek olan)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…