- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Bende arada değiştiriyorum başka kanalları da açıyorumsağol canımaçtım dinliyorum inşallah beğenirim
Evet y hesapladim da sadece yediğim ekmekler 1300 kalori delan ediyor ama bugün 1300 kalori sadece alırsam yarin gidermi bi kaç gram acaba
heheehe:)) aynen öyle oldu ya :)))Ben de üzüldüm gidiyorum deyince pireye kızıp yorgan yakarsan üşürsün
olmaz canım,dünkü yediklerin seni tok tutar,bugun en düşük kaloriyi sen almalısın,yatağa aç grmelisinuff sorma aç kalsam ancak toparlarım ama şimdiden 250 kalori oldu bile
ama dünkü gibi açlığım yok şuanda inşallahta gün içinde olmaz
proteine yüklen cnm4 aylık bi kızım var emziriyorim o yüzden azıcık diyet yapabiliyorum sütüm gitmesin diye
begümm fıstığı kaç kaloridesin
beni gece yediğim leblebi ve kuruüzüm yaktı,şimdiden karbonhidrat 100ü geçti,ahhh ahhhh
ne diyosun aç mııııolmaz canım,dünkü yediklerin seni tok tutar,bugun en düşük kaloriyi sen almalısın,yatağa aç grmelisin
ne diyosun aç mıııı
yapamam yaaa daha yatmaya çookkkk var ühühühühühühühü
evettt ama 59u görmek için bunu yapmalısınne diyosun aç mıııı
yapamam yaaa daha yatmaya çookkkk var ühühühühühühühü
ay canım sen fatsecretı kullansanaKızlar ben kendimi hic ac hissetmiyorum ama saat 12.30 oldu mecbur yiyorum bi kase yoğurt 3 dolma biber bir kase salata bol su ve yeşilçay icicem benim menüm bu artik sadece meyve yerim kendimi çok tok hissediyorum bugün canım hic ekmek istemiyor birde saat 3 gibi sute bandirarak bisküvi yicem amaçokmu olur kalorisi
ahah direk kıyafetten anlıyoruz :) ama sen güzel verdin denizimYok canım yaaa pantolonlar sıkmıyo ya önemsemiyoruz bugün birini giydim göbeğim pörtledi az yedim kahvaltıda
hazırlıklar çok stresli :)) şimdiki aklım olsa biraz daha uzatırdım :)))Canim hazirliklar nasil gidiyor
Yaa ben cok stresliyim surama bi sey oturuyo dusundukce:)))
Ama dun yiyecegini yemissin anacim simdi ac kalma zamani :) Ya daaa yiyebildigin kadar ye 8 subatta ben 64 ten el sallayayim sana nihahahaha
Sabah; 07:40 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın
Ara; 09:00 - 1 kuru kayısı
Öğle; 12:20 - Yarım kase domates çorbası + yarım tabak gögüs etinden tavuk kavurma + 150 gr yoğurt
Ara; 14:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe + 2 gün kurusu kayısı
Akşam; 20:00 - 1 porsiyon patlıcan yemeği etsiz + 1 kase cacık
Ara; 21:00 - 1 ufak muz minicik
Kalorim 850
C CallanPinckney @deniz3344bayanbaloncuk @THEY- begum75 @kitara_84 @zambak86 esraas
evettt ama 59u görmek için bunu yapmalısın
yaparsın sennnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?