♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ne güzelmiiiş benim dedem olsaydı kızım sen zayıflamışsın bi gözleme yap da yiyelim derdi

Ayyyy evde bebek mi var kaç aylık

Günaydın kıssslaaaaarrrr

Doktordan geldim çok mutluyum kilomun normal olduğunu pkos olmayabileceğini olmadığını söyledi birkaç kan testi verdi onları yaptırıcam size de önereyim Medipol Koşuyolu Hastanesi Dr.Murat Atmaca Endokrinoloji Uzmanı
tabi biraz incelsem fena olmaz

Kız bu nasıl menü neyse serbest gün yapmışsın bugün aç kal bari

1 buçuk simit bir poğaça yarim ekmek off çok olmuş valla bugün sadece kızartılmış ekmek yicem canım çok isterse

Bende simiti kinayanlardanim tatlisko , ama gizliden de tam bir simit asigiyim Saka bir yana cok guzeldir yaninda cay ve peynirle effsanedir ama gel gelelim kalitesiz karbonhidrattir,kilodur,yagdir,lop lop oynayan bacaklar gobeklerdir, aman dikkat :)

oh afiyet olsun denizcim. hem kalorisi de düşük ve çok sağlıklık.

ya sorma. pazardayız eşim ve kızımla. ben genelde önden giderim bakınırım. eşimle kızımda arkadan gelir. durdum karnabahar aldım. eşim de parasını verirken ben yola devam ettim. huyumdur asla aldığım şeyin fiyatını sormam. eşim de sinir olur. sonuçta alınacak diyorum. seslendi bana, sen sordun mu karnabaharın fiyatını dedi. yoo dedim. buna 6,5 tl verdim dedi. ooww çokmuş ya dedim ama napalım alınacak dedim :) ciddi anlamda çok pahalı kışın sebze-meyve.

Evet canım 55 kiloydum önceki gün 2 gün dikkat ve erken uyumam sayesinde bugün 54.20 yim

ayy canım ilk kez gördüm seni :) ben çok beğendim gayet güzel görünüyorsun artık koru bence. 53-54 arası iyi senin için.

Aynen ben de hep 50 gram yiyorum ama alıştım gramlara bazen fazla geliyor

ben duruma göre 25-50 arası değişiyor.

ben o yüzden 3-4 ayda bir yiyorum ki, tadını çıkara çıkara. koklaya koklaya :) her zaman yesem kıymeti olmaz.

Evet y hesapladim da sadece yediğim ekmekler 1300 kalori delan ediyor ama bugün 1300 kalori sadece alırsam yarin gidermi bi kaç gram acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…