♥haftalık kilo verme yarışması♥

ay canım sen fatsecretı kullansana
bukadar karbonhidrat alarak vermen zor
aldğın kaloriyi yüksek tutarsn ama karbonhdratı düşük tutmalısın
atıyorumgünde 1700 kcal al ama karbonhidrat 150gramı geçmesin
Anladım bend e karbonhidrati çok.seviyorum şimdilik ekmeği kestim plav ve makarnadan yavaş yavaş azaltacak inşallah 8 şubata 60 kilo olucam yinede bu ikinci günüm benim biskuviden az yerim o zaman o kadar bide

Canım canın yemek istemiyorsa 3 tane dolma biber niye yedin ki 1 tane yeseydin bol yoğurt salata akşama doğruda atıştırırdın aç değilsen zorla bir şeyler yemeye çalışmakta iyi değil ben ara öğün yapıyorum açıkmasamda ama mesela kuru kayısı bitki çayı falan ya da meyve bisküviler kalorili bu arada canım abur cubur en düşüğü 1 paketin 200 den başlıyor

nehirnil111 canım ben sana kalorimi en son ne zaman yazmıştım?yazmadığım günler için düz hesap 1000kcal yaz,bugünden itibaren düzenli yazmaya başlıyorum inşallah,sporumu da ne zamandır yapmıyordum bugün başladım 1 saat aerobik şimdilik , 2 hafta sonra memlekete gidiyorum 2 haftaya kadar 60'ın altına inmem lazım(hiçbir anlamı yok hedef koydum sadece kendime)

Doğru diyosun biskuviden fedakarlık edicem bugün ya aksam yemek yemicem ondan 3 adet yedim artik ben acikmam bu saatten sonra acıkırsam da elma yerim ancak 600 kalori oldu aksama.kadar 900 kalori.ile günü kapatmayı planlıyorum inşallah

fatsecret bana fazla hesaplıyor gibi geldi bir keresinde beni 2500 kcal hesaplamıştı zaten o oldu bakmam,diyetarkadaşım en iyisi bazı şeyler olmasa da olmayan şeyleri diyetkolikten bakıyorum
diyetarkadaşımda k.hidrat yağ gibi değerleri vermiyo işte verse süper olcaktı ben sırf bu değerler yüzünden fatsecret tan bakıyorum

etsizmiydi etli mi?diyetkolik 1 sıkmaç'a 51 kalori diyor
Tamam canım 2 gün yoktun zatenEtli mi hesapladı acaba yok bizim fakir yemekhane de ne gezer et ben etli zaten yiyemem bildiğin bulgurduMemlekete gittiğinde yazacak mısın canım düşersin inşallah pes etmek yok
900 gayet iyi bir kalori canım acıkırsan meyve tarçınlı süt falan öneririm
sende mi bürütüs

Çiğ köfteyi etli hesapladım galiba olmadı 1 tane yapayım denk düşsün

Tamam canım 2 gün yoktun zatenEtli mi hesapladı acaba yok bizim fakir yemekhane de ne gezer et ben etli zaten yiyemem bildiğin bulgurduMemlekete gittiğinde yazacak mısın canım düşersin inşallah pes etmek yok
memlekette yazabileceğimi sanmıyorum ama kalorimi hesaplayabilirsem eğer bir deftere not etmeye çalışırım gelince söylerim inşallah ama memlekette biraz günlerim yoğun geçiyor ama yazarım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…