- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Kalorili şeylerdi demek ki canım ondandünkü kalorimm :))910 ne yemişim ya dün ben öle oha azcık yedim kaloriye bak
taş gibi olmuş :)))
Bende daha şimdiden 707 civarındayım çiğ köfte yaktı beni yememeliydimyakaladın beni
720 kalori
k.hidrat 101,7
ben diyorum zaten 1 gram şeyin içinde 1 ton kalori var nasıl oluyosa artıkdünkü kalorimm :))910 ne yemişim ya dün ben öle oha azcık yedim kaloriye bak
kaloriye gel kızlar bana benzediniz bugünBende daha şimdiden 707 civarındayım çiğ köfte yaktı beni yememeliydimkarbonhidrat 99
Anladım bend e karbonhidrati çok.seviyorum şimdilik ekmeği kestim plav ve makarnadan yavaş yavaş azaltacak inşallah 8 şubata 60 kilo olucam yinede bu ikinci günüm benimay canım sen fatsecretı kullansana
bukadar karbonhidrat alarak vermen zor
aldğın kaloriyi yüksek tutarsn ama karbonhdratı düşük tutmalısın
atıyorumgünde 1700 kcal al ama karbonhidrat 150gramı geçmesin
Canım canın yemek istemiyorsa 3 tane dolma biber niye yedin kiKızlar ben kendimi hic ac hissetmiyorum ama saat 12.30 oldu mecbur yiyorum bi kase yoğurt 3 dolma biber bir kase salata bol su ve yeşilçay icicem benim menüm bu artik sadece meyve yerim kendimi çok tok hissediyorum bugün canım hic ekmek istemiyor birde saat 3 gibi sute bandirarak bisküvi yicem amaçokmu olur kalorisi
Azdı aslında çiğ köfte 2 sıkımlık için 150 kalori diyor fatsecret kafayı yemiş ama ona uydumkaloriye gel kızlar bana benzediniz bugün
etsizmiydi etli mi?diyetkolik 1 sıkmaç'a 51 kalori diyorAzdı aslında çiğ köfte 2 sıkımlık için 150 kalori diyor fatsecret kafayı yemiş ama ona uydum
8 şubat hedefim 58 kilo olmak@guselolurdu
@Leyliferizem
@tatlitambak
@ruyatamircisi
zambak86
@didos86
@THEY-
@SogukMevsim
@purki90
@Destidesti
@07beLinAy
@GOK1974
@deniz3344
@denizdilan
@DisiAnka
kızlar 8 şubat hedefinizi yazarmısınız??
aynı zamanda 4 ocak kilosunu bildirmeyenlerde bildirimlerini yapabilirler mi
Doğru diyosun biskuviden fedakarlık edicem bugün ya aksam yemek yemicem ondan 3 adet yedim artik ben acikmam bu saatten sonra acıkırsam da elma yerim ancak 600 kalori oldu aksama.kadar 900 kalori.ile günü kapatmayı planlıyorum inşallahCanım canın yemek istemiyorsa 3 tane dolma biber niye yedin ki1 tane yeseydin bol yoğurt salata akşama doğruda atıştırırdın aç değilsen zorla bir şeyler yemeye çalışmakta iyi değil ben ara öğün yapıyorum açıkmasamda ama mesela kuru kayısı bitki çayı falan ya da meyve bisküviler kalorili bu arada canım abur cubur en düşüğü 1 paketin 200 den başlıyor
etsizmiydi etli mi?diyetkolik 1 sıkmaç'a 51 kalori diyor
fatsecret bana fazla hesaplıyor gibi geldi bir keresinde beni 2500 kcal hesaplamıştı zaten o oldu bakmam,diyetarkadaşım en iyisi bazı şeyler olmasa da olmayan şeyleri diyetkolikten bakıyorumaynen. diyet arkadaşım da etli (30 gr) 50 kcal
etsiz(30gr) 55 kcal
sende mi bürütüsBende daha şimdiden 707 civarındayım çiğ köfte yaktı beni yememeliydimkarbonhidrat 99
diyetarkadaşımda k.hidrat yağ gibi değerleri vermiyo işte verse süper olcaktı ben sırf bu değerler yüzünden fatsecret tan bakıyorumfatsecret bana fazla hesaplıyor gibi geldi bir keresinde beni 2500 kcal hesaplamıştı zaten o oldu bakmam,diyetarkadaşım en iyisi bazı şeyler olmasa da olmayan şeyleri diyetkolikten bakıyorum
nehirnil111 canım ben sana kalorimi en son ne zaman yazmıştım?yazmadığım günler için düz hesap 1000kcal yaz,bugünden itibaren düzenli yazmaya başlıyorum inşallah,sporumu da ne zamandır yapmıyordum bugün başladım 1 saat aerobik şimdilik , 2 hafta sonra memlekete gidiyorum 2 haftaya kadar 60'ın altına inmem lazım(hiçbir anlamı yok hedef koydum sadece kendime)
Tamam canım 2 gün yoktun zatenetsizmiydi etli mi?diyetkolik 1 sıkmaç'a 51 kalori diyor
900 gayet iyi bir kalori canım acıkırsan meyve tarçınlı süt falan öneririmDoğru diyosun biskuviden fedakarlık edicem bugün ya aksam yemek yemicem ondan 3 adet yedim artik ben acikmam bu saatten sonra acıkırsam da elma yerim ancak 600 kalori oldu aksama.kadar 900 kalori.ile günü kapatmayı planlıyorum inşallah
sende mi bürütüs
memlekette yazabileceğimi sanmıyorum ama kalorimi hesaplayabilirsem eğer bir deftere not etmeye çalışırım gelince söylerim inşallah ama memlekette biraz günlerim yoğun geçiyor ama yazarım inşallahTamam canım 2 gün yoktun zatenEtli mi hesapladı acaba yok bizim fakir yemekhane de ne gezer et ben etli zaten yiyemem bildiğin bulgurdu Memlekete gittiğinde yazacak mısın canım düşersin inşallah pes etmek yok
Bekleriz canım unutma bizi ne kadar kalacaksınmemlekette yazabileceğimi sanmıyorum ama kalorimi hesaplayabilirsem eğer bir deftere not etmeye çalışırım gelince söylerim inşallah ama memlekette biraz günlerim yoğun geçiyor ama yazarım inşallah
9 gün falan herhalde çok kalacağımı sanmıyorumBekleriz canım unutma bizi ne kadar kalacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?