♥haftalık kilo verme yarışması♥

aynen canım . babama zülürken üzerine aannem de eklenince zor bir dönem oldu benim için. kardeş de yok. her şeye ben yetmek zorunda kaldım. haliyle iş güç de olmadı. o yüzden iş anlamında hayata biraz geç kaldım. ama sağlık olsun gerisi önemsiz. yaşım genç her zaman çalışırım. anne baba her zaman olmuyo hayatımızda. teşekkür ederim canımm. Allah hepimize önce sağlık versin :)

Ayy işte benim kızım da tek ya bazen düşünüyorum kardeş lazım diye ama bugün 38 yaşımı doldurdum maaaleseff.
2 kardeşim var benim 1 kız 1 erkek gerçekten çok şanslıyım. Ama dediğin gibi allahım onları başımızdan eksik etmesin iş yine bulunur.

doğum günün kutlu olsun...kardeş şart. benim de iyiki kız kardeşim var.

tek çocuk olmak zor ya. bazı avantajları da olmuyor değil. ama şimdi annem babam başımda çok şükür çok anlamıyorum. ama ilersini düşününce Allah korusun başımızdan eksik etmesin anneme babama bir şey olduğunda başka kimsem yok. kardeş olsa bir can nihayetinde bir şey olsa koşarsın kardeşine. o bende yok maalesef.o yüzden en az 2 çocuk Allah verirse istiyorum evlendiğim zaman. aslında artık senin yaşlarında doğum yapan çok oluyor. bilmiyorum zorluğu vardır illa ama eskisi değil artık tıp da gelişiyor.

aksine malesef cok rahatim. fazla geciktirmek dogrumu ki cevremde benim kadar gec kalan görmedim yemek yemiyor malesef sarsam zorla yedirirdim ama memlekete gitmeyi bekliyrm. yemesi lazim su bile icmiyor kocaman oldu ben cok kayip veriyorum artik 1 bucuk yasinda

biranda olmaz sabirla. benim kizimin kilo sorunu yok boyuda ayina gore.fazlayeme icme becerisi geri kaldi gelişmesi lazim gayet iyi gozlemliyroum annesi olarak.

seriyorum onune bişeyler koyuyorum yemeyi sevmiyor oynuyor bisey demiyorum. malesef ara öğün gibi bile degil dün 4 kasik corba findik kadar karpuz zorla yedi ve su gunde yarim.bardak bile icmiyor 18 aylik hep emmek istiyor buna can mi dayanir gücüm olmuyor bir yururken dinclesiyrm sonrasinda daha fena oluyroum.

Arkadaşlar bişey soracam şu tarçınlı sütlü kahveyi hazırlayacamya günlükmü hazırlamam gerekiyor yoksa 4-5 bardaklık yapıp bikaç gün içebilirmiyim.

Süt sonucta canim paketi açınca bile dayanma süresi azalıyor. Kaldıki bunu kaynatiyoruz da. Günlük hazırlamak lazım yani..

Kizlar neler neler yedim. Yine kendimi kaybettim ya artik bu gece yeşil çay su form cayi icerek fazlalığı elimden geldiğince atmaya calisacagim. Ne kadar aptalim ya verdigim bir kiloyu almasam olmaz sanki((

Kizlar neler neler yedim. Yine kendimi kaybettim ya artik bu gece yeşil çay su form cayi icerek fazlalığı elimden geldiğince atmaya calisacagim. Ne kadar aptalim ya verdigim bir kiloyu almasam olmaz sanki((
neden yiyorsun canim yaa pazartesiye ne kaldi şurada senin 90 lardan kurtulmani cok istiyorum. 80 lere inince diger arkadaslarla yarisirsin. bu gruplari ayirma isi iyi oldu inan bende listemdekilerin altina düşmeye çalışıyorum. aptal deme kendine sen mucadele ediyorsun bunu herkes yapmıyor gruptaki herkes emek veriyor. yemekle mutsuzluk kazaniyoruz degmez

Neler yedin neler bende akşam yemegimi biraz kaçırdım, bu saatlerde acikirdim normalde. Hadi bu son olsun pes etmek yok

SBEDEN canım yazdıklarını gördüm kızınla ilgili, yazmadan edemem ilk çocuk biraz tecrubesizlikle geçiyor, hersey sorun oluyor insan yetmedigini düşünüyor. Benim kızımin yemesini görsen isyan edersin. Makarna, pilav, fasulye, nohut, peynir, zeytin vs vs vs ( inan liste çok uzun) hicbirseyin tadını bilmiyor. Bazen gülmek için soruyorum sence patlıcanin tadı nasıldır tuzlu diyo peki bu cocuk ne yiyor dersen hep aynı sey: et,balık,sucuk, tavuk. Lahmacun, süt. Sucuguda marketten yemez Bi yaptiriyoruz acili oluyor. Artık pes ettim, uğrasmiyorum. Defalarca Dr gittik değerleri hep iyi şükür. Arkadaslarindan da uzun ve iri yapılı. Hep ozenirim herseyi yiyen çocuklara. Oglumda daha rahat oldum o da birçok şeyden igreniyor ama kızıma göre daha iyi. Ben kendimi yedim bitirdim, kızıma bagirdim ağladım onu mutsuz ettim ama care yok deyip biraktim daha mutluyuz. Tuvalet konusu da erken bence. Zamanı gelince sinyal verecek sabırla bekle. Oğlumu alıştırmayi düşünmüyorum okadar sabırlı değilim, geç olsun güç olmasın. Evin ortasına idrar kacirma beni hasta eder dayanamam bu yüzden en erken 2.5 yaşı bekleyeceğim sonra yine uzayabilir.

Süt sonucta canim paketi açınca bile dayanma süresi azalıyor. Kaldıki bunu kaynatiyoruz da. Günlük hazırlamak lazım yani..

Ben sütü pakette almıyorum. sütçüden alıyorum. kendim kaynatıyorum. o yüzden farklı olurmu acaba. gerçi günlük yapıcam öyle düşündüm bende. hatta şimdi taze taze yaptım toz tarçınla içiyorum. tadı güzel oluyormuş sevdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…