bugün diyette yoğurt günüm hemen yiyim de gitsin bari.ev yapımı baklava getirip masama bıraktılarOlur öyle hatalarrr bol su süt ayran baklavayı çabuk at ki yaramasın :)
aynen canım . babama zülürken üzerine aannem de eklenince zor bir dönem oldu benim için. kardeş de yok. her şeye ben yetmek zorunda kaldım. haliyle iş güç de olmadı. o yüzden iş anlamında hayata biraz geç kaldım. ama sağlık olsun gerisi önemsiz. yaşım genç her zaman çalışırım. anne baba her zaman olmuyo hayatımızda. teşekkür ederim canımm. Allah hepimize önce sağlık versin :)Ayyy canım geçmiş olsun kötü olmuşşş aile den birileri kötü olacağına insan kendi hastalansın daha iyi.
Onlara bakmak önemli değil de üzüntüden heba oluyo insannn neyse ki iyilermiş şimdi tekrar geçmiş olsunn.
Ayy işte benim kızım da tek ya bazen düşünüyorum kardeş lazım diye ama bugün 38 yaşımı doldurdum maaaleseff.aynen canım . babama zülürken üzerine aannem de eklenince zor bir dönem oldu benim için. kardeş de yok. her şeye ben yetmek zorunda kaldım. haliyle iş güç de olmadı. o yüzden iş anlamında hayata biraz geç kaldım. ama sağlık olsun gerisi önemsiz. yaşım genç her zaman çalışırım. anne baba her zaman olmuyo hayatımızda. teşekkür ederim canımm. Allah hepimize önce sağlık versin :)
Ayy işte benim kızım da tek ya bazen düşünüyorum kardeş lazım diye ama bugün 38 yaşımı doldurdum maaaleseff.
2 kardeşim var benim 1 kız 1 erkek gerçekten çok şanslıyım. Ama dediğin gibi allahım onları başımızdan eksik etmesin iş yine bulunur.
Teşekkür ederimdoğum günün kutlu olsun...kardeş şart. benim de iyiki kız kardeşim var.
Ayy işte benim kızım da tek ya bazen düşünüyorum kardeş lazım diye ama bugün 38 yaşımı doldurdum maaaleseff.
2 kardeşim var benim 1 kız 1 erkek gerçekten çok şanslıyım. Ama dediğin gibi allahım onları başımızdan eksik etmesin iş yine bulunur.
aksine malesef cok rahatim. fazla geciktirmek dogrumu ki cevremde benim kadar gec kalan görmedim yemek yemiyor malesef sarsam zorla yedirirdim ama memlekete gitmeyi bekliyrm. yemesi lazim su bile icmiyor kocaman oldu ben cok kayip veriyorum artik 1 bucuk yasindaAma canım sen de çok acelecisinn rahat ol biraz çocuğa da rahat ver sen can sıkıntısından çocuğa sarmışsınn "yemek yemiyo tuvalete alıştıramadım" diye benim kızım 28 aylık artık meme istemiyo bez bağlatmak istemiyo herşeyin zamanı var.
biranda olmaz sabirla. benim kizimin kilo sorunu yok boyuda ayina gore.fazlayeme icme becerisi geri kaldi gelişmesi lazim gayet iyi gozlemliyroum annesi olarak.Bilmiyodur bence daha çişi geldiğini konuşamıyodur bile o hata yaptıkça dayanamazsın eminim sonra da üzülürsün bırak bazı şeylerin farkında olunca alıştırırsın. Yemeği de sorun etme benim kızım hala 10 kilo ama sağlıklı maaşallah aç değilse ağzına 1 lokma bile koymaz hiç bana çekmemişşş :)
seriyorum onune bişeyler koyuyorum yemeyi sevmiyor oynuyor bisey demiyorum. malesef ara öğün gibi bile degil dün 4 kasik corba findik kadar karpuz zorla yedi ve su gunde yarim.bardak bile icmiyor 18 aylik hep emmek istiyor buna can mi dayanir gücüm olmuyor bir yururken dinclesiyrm sonrasinda daha fena oluyroum.canım benim kızlar mayısta bıraktı bezi.tamam alıştı dedim ama hala kaçıyor o ayrı.
kızlarım şuan 35 aylık. acele etme.tabi daha küçük çocuk da alışır ama biraz zorlar haberin olsun.
bu arada ben kızları 24. ayda memeden kestim.ikisini birlikte emziriyordum çok zorlanmaya başlamıştım.
çocuklar meme emerken yemekleri ara öğün gibi alır.anne sütüne alışkın tabi.artı olarak küçük de olsa ne versen kardır.sen ver kaşığı tabağı önüne döke saça yesin.oyun gibi.onun da hoşuna gidecektir. maşaAllah diyim benim kızlar kendileri yiyor yemeklerini.hem de 1 yaşından itibaren. önce elleriyle sonra çatal kaşıkla.biraz kendi haline bırakırsan bir iki döker ama sonra kavrar olayı.
Arkadaşlar bişey soracam şu tarçınlı sütlü kahveyi hazırlayacamya günlükmü hazırlamam gerekiyor yoksa 4-5 bardaklık yapıp bikaç gün içebilirmiyim.
neden yiyorsun canim yaa pazartesiye ne kaldi şurada senin 90 lardan kurtulmani cok istiyorum. 80 lere inince diger arkadaslarla yarisirsin. bu gruplari ayirma isi iyi oldu inan bende listemdekilerin altina düşmeye çalışıyorum. aptal deme kendine sen mucadele ediyorsun bunu herkes yapmıyor gruptaki herkes emek veriyor. yemekle mutsuzluk kazaniyoruz degmezKizlar neler neler yedim. Yine kendimi kaybettim ya artik bu gece yeşil çay su form cayi icerek fazlalığı elimden geldiğince atmaya calisacagim. Ne kadar aptalim ya verdigim bir kiloyu almasam olmaz sanki((
Neler yedin nelerKizlar neler neler yedim. Yine kendimi kaybettim ya artik bu gece yeşil çay su form cayi icerek fazlalığı elimden geldiğince atmaya calisacagim. Ne kadar aptalim ya verdigim bir kiloyu almasam olmaz sanki((
Süt sonucta canim paketi açınca bile dayanma süresi azalıyor. Kaldıki bunu kaynatiyoruz da. Günlük hazırlamak lazım yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?