neden yiyorsun canim yaa pazartesiye ne kaldi şurada senin 90 lardan kurtulmani cok istiyorum. 80 lere inince diger arkadaslarla yarisirsin. bu gruplari ayirma isi iyi oldu inan bende listemdekilerin altina düşmeye çalışıyorum. aptal deme kendine sen mucadele ediyorsun bunu herkes yapmıyor gruptaki herkes emek veriyor. yemekle mutsuzluk kazaniyoruz degmez
Ben sütü pakette almıyorum. sütçüden alıyorum. kendim kaynatıyorum. o yüzden farklı olurmu acaba. gerçi günlük yapıcam öyle düşündüm bende. hatta şimdi taze taze yaptım toz tarçınla içiyorum. tadı güzel oluyormuş sevdim.
Neler yedin nelerbende akşam yemegimi biraz kaçırdım, bu saatlerde acikirdim normalde. Hadi bu son olsun pes etmek yok
Canim biz de pazar gunu acik sut aliyoruz. Onu kaynatiyoruz. 2 litresini ben tarcinli yapiyorum. (Buyuk bardakla iciyorum her gun) Kaynadiktan sonra atiyorum ben tarcinlarini (cok yogun olunca sevmemistim) sonra sut soguyunca cikariyorum. Sonra sutu kavanozlara aktariyoruz. Agzi kapali dursun diye. 1 hafta dayaniyor. Kahvemi yapacagim zaman da buyuk bir bardaga alip isitip veya isitmadan kahvesini ekleyip iciyorum. Rahat Oluyor boyle. Her gun her gun kim ugrasacak sut kaynatmayla falan.Arkadaşlar bişey soracam şu tarçınlı sütlü kahveyi hazırlayacamya günlükmü hazırlamam gerekiyor yoksa 4-5 bardaklık yapıp bikaç gün içebilirmiyim.
Canim biz de pazar gunu acik sut aliyoruz. Onu kaynatiyoruz. 2 litresini ben tarcinli yapiyorum. (Buyuk bardakla iciyorum her gun) Kaynadiktan sonra atiyorum ben tarcinlarini (cok yogun olunca sevmemistim) sonra sut soguyunca cikariyorum. Sonra sutu kavanozlara aktariyoruz. Agzi kapali dursun diye. 1 hafta dayaniyor. Kahvemi yapacagim zaman da buyuk bir bardaga alip isitip veya isitmadan kahvesini ekleyip iciyorum. Rahat Oluyor boyle. Her gun her gun kim ugrasacak sut kaynatmayla falan.
Ben gece kaynatmiyorum canim oglen kaynatiyorum. Kaynadiktan sonra atiyorum tarcinini sicakken. Sonra soguyana kadar duruyor iste icinde. Birlikte kaynatildigi zaman sevmedim tadini.Canım zaten amaç tarçının içinde kalıp ertesi güne kadar ozlerini bırakması.. yoksa kahveyi yapacagimiz sıradada kaynatilabilirdi ki espirisi kalmıyor o zaman da:)
Kızlar naptınız???
Özledim sizleri ve aktif olmayı...
Ara ara girip okudum, takipteyim yani
Milad'cım ben de denicem şu kahveyi...
Canım şimdi kaynatcam da
Soru 1) kaç dakika kaynayacak?
Soru 2) sabah evden çıkarken kahvesini atıp, termos bardağımla yanıma alsam ve ikindiye kadar Yanımda gezse nolur?
Hmmm, tamam canım. Tşk ettimHoşgeldin canım.
Fazla kaynamasina gerek yok canim sutlu kahve yapacak kadar bir kaynar gelmesi yeter..
Eğer normalde kahveyi bu sekilde yapıp termos bardakta tüketiliyorsan sorun yok. ama ilk defa deneyeceksen biraz acilasabilecegi aklinda bulunsun tatlim. Cunku tarçın icinde 24 saate yakin kaldigi icin bütün aromasini ve aciliginida bırakıyor..
Olur canim neden olmasin elin degmisken yarin icinde kaynat :) tarçın ozlerini iyice bıraksın diye bu onemliymis canim.. birde akşam yemeğinden önce icmek gerekiyor canım.. ama onun haricinde ne zaman istersen bir fincan daha ic bence zarari yok. Tarçın her zaman guzel zaten..
Canim biz de pazar gunu acik sut aliyoruz. Onu kaynatiyoruz. 2 litresini ben tarcinli yapiyorum. (Buyuk bardakla iciyorum her gun) Kaynadiktan sonra atiyorum ben tarcinlarini (cok yogun olunca sevmemistim) sonra sut soguyunca cikariyorum. Sonra sutu kavanozlara aktariyoruz. Agzi kapali dursun diye. 1 hafta dayaniyor. Kahvemi yapacagim zaman da buyuk bir bardaga alip isitip veya isitmadan kahvesini ekleyip iciyorum. Rahat Oluyor boyle. Her gun her gun kim ugrasacak sut kaynatmayla falan.
teşekkür ederim.Allahın izni ile büyüttüm.tek başıma kaldım, aç kaldım, bir de bana sor daha neler neler......Tebrik ederim seni biz biriyle uğraşırken sen ikisini de büyütmüşsünn benim kızım 28 aylık arkadaşlar geç kalmışsın dese de ben takmıyorum demek senin bücürler yeni alıştı bizim hala zamanımız var demek ki sevindimmm.
nice senelereAyy işte benim kızım da tek ya bazen düşünüyorum kardeş lazım diye ama bugün 38 yaşımı doldurdum maaaleseff.
2 kardeşim var benim 1 kız 1 erkek gerçekten çok şanslıyım. Ama dediğin gibi allahım onları başımızdan eksik etmesin iş yine bulunur.
milad yok öyle tek başına 90larda olup ha bire gurup birincisi olmak.80ler seni bekliyor tut kendini e miTeşekkür ederim sbedencim desteğin için. Yedim ama mucadeleyi birakmadim canım eskiden olsa kacamak yapsam geceye kadar tıkınmaya devam ederdim şimdi 8 de bıraktım en azından. O zamandan beri su içiyorum ve bitki çayları. Telafi ederim inşallah.. bende 80 ler gurubuna katilmayi istiyorum. Olacak insallah..
senin yokluğunu farkediyorum profil resmini gözüm arıyor cok karizmaBen geldimm.
Iki gundur gecmis okuyorum
Bundan sonra burada daha fazla aktif olmaya karar verdim. 3 haftadir anca 200 gram verebildim. Beni bi inceleyin bakalim topluca motivasyonum yerlerde artik.
selam canım.topik hızlı ilerliyor ben hiç takip edemiyorum.gündüz bilgisayarı açamıyorum kızlar üşüşüyor başıma.gece de işte uykumun elverdiğince burdayım.Ben geldimm.
Iki gundur gecmis okuyorum
Bundan sonra burada daha fazla aktif olmaya karar verdim. 3 haftadir anca 200 gram verebildim. Beni bi inceleyin bakalim topluca motivasyonum yerlerde artik.
Sbedencim aynen benim gozaltlarimda oyle ama yapisal sanirim hep boyleydiahh bilmemki benimki göz yapimdan sanirim. bazılarının yasi cok cizgi yok
Bende cok sik giremiyorum ama topik çok iyi geliyor insana degil miselam canım.topik hızlı ilerliyor ben hiç takip edemiyorum.gündüz bilgisayarı açamıyorum kızlar üşüşüyor başıma.gece de işte uykumun elverdiğince burdayım.
olsun artı çıkma da.ne verirsen kardır.vücut çok savunuyorsa yakında pes eder, gider kilocuklar
canım çok geçmiş olsun Allah sağlık versinaynen canım . babama zülürken üzerine aannem de eklenince zor bir dönem oldu benim için. kardeş de yok. her şeye ben yetmek zorunda kaldım. haliyle iş güç de olmadı. o yüzden iş anlamında hayata biraz geç kaldım. ama sağlık olsun gerisi önemsiz. yaşım genç her zaman çalışırım. anne baba her zaman olmuyo hayatımızda. teşekkür ederim canımm. Allah hepimize önce sağlık versin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?