♥haftalık kilo verme yarışması♥

Teşekkür ederim sbedencim desteğin için. Yedim ama mucadeleyi birakmadim canım eskiden olsa kacamak yapsam geceye kadar tıkınmaya devam ederdim şimdi 8 de bıraktım en azından. O zamandan beri su içiyorum ve bitki çayları. Telafi ederim inşallah.. bende 80 ler gurubuna katilmayi istiyorum. Olacak insallah..

Olur canim neden olmasin elin degmisken yarin icinde kaynat :) tarçın ozlerini iyice bıraksın diye bu onemliymis canim.. birde akşam yemeğinden önce icmek gerekiyor canım.. ama onun haricinde ne zaman istersen bir fincan daha ic bence zarari yok. Tarçın her zaman guzel zaten..

Arkadaşlar bişey soracam şu tarçınlı sütlü kahveyi hazırlayacamya günlükmü hazırlamam gerekiyor yoksa 4-5 bardaklık yapıp bikaç gün içebilirmiyim.
Canim biz de pazar gunu acik sut aliyoruz. Onu kaynatiyoruz. 2 litresini ben tarcinli yapiyorum. (Buyuk bardakla iciyorum her gun) Kaynadiktan sonra atiyorum ben tarcinlarini (cok yogun olunca sevmemistim) sonra sut soguyunca cikariyorum. Sonra sutu kavanozlara aktariyoruz. Agzi kapali dursun diye. 1 hafta dayaniyor. Kahvemi yapacagim zaman da buyuk bir bardaga alip isitip veya isitmadan kahvesini ekleyip iciyorum. Rahat Oluyor boyle. Her gun her gun kim ugrasacak sut kaynatmayla falan.

Canım zaten amaç tarçının içinde kalıp ertesi güne kadar ozlerini bırakması.. yoksa kahveyi yapacagimiz sıradada kaynatilabilirdi ki espirisi kalmıyor o zaman da:)

Kızlar naptınız???
Özledim sizleri ve aktif olmayı...
Ara ara girip okudum, takipteyim yani

Milad'cım ben de denicem şu kahveyi...
Canım şimdi kaynatcam da
Soru 1) kaç dakika kaynayacak?
Soru 2) sabah evden çıkarken kahvesini atıp, termos bardağımla yanıma alsam ve ikindiye kadar Yanımda gezse nolur?

Canım zaten amaç tarçının içinde kalıp ertesi güne kadar ozlerini bırakması.. yoksa kahveyi yapacagimiz sıradada kaynatilabilirdi ki espirisi kalmıyor o zaman da:)
Ben gece kaynatmiyorum canim oglen kaynatiyorum. Kaynadiktan sonra atiyorum tarcinini sicakken. Sonra soguyana kadar duruyor iste icinde. Birlikte kaynatildigi zaman sevmedim tadini.

Hoşgeldin canım.
Fazla kaynamasina gerek yok canim sutlu kahve yapacak kadar bir kaynar gelmesi yeter..
Eğer normalde kahveyi bu sekilde yapıp termos bardakta tüketiliyorsan sorun yok. ama ilk defa deneyeceksen biraz acilasabilecegi aklinda bulunsun tatlim. Cunku tarçın icinde 24 saate yakin kaldigi icin bütün aromasini ve aciliginida bırakıyor..

Hmmm, tamam canım. Tşk ettim

Evet. Az önce taze taze denedim lezzetli oluyor sevdim tadını.

Tarçınlı halde 1 hafta dayanıyorsa öyle yapayım o zaman. Daha rahat olur.

teşekkür ederim.Allahın izni ile büyüttüm.tek başıma kaldım, aç kaldım, bir de bana sor daha neler neler......
herkesin söyleyecek çok şeyi var. ben kızları 24. aylarında hem memeden kestim, hem taşındım, hem kpssye girdim, hem o ara kayınpederim hastaneye yattı iki hasta kaynıma baktım.sonra kayınpederim vefat etti.mevlidi misafir ağırlaması vs hep bana kaldı.herkes geç kaldın dedi.o ara kafaya takıp sonbaharda bezlerini çıkarttım birkaçgün ama sonuç kızları hasta ettim (. diyeceğim o ki elaleme bakma sen.
ama lazımlık al.birkaç hafta lazımlığa alışsın.birde hem gece hem gündüzü aynı anda kes.gündüz bezsiz gece bezli çocuklar bocalıyormuş. çok şükür biz bir hafta sonunda gece gündüz bezsizdik.
eşimin arkadaşının eşi oğluna 2. yaşında bezi bıraktırdığını söylüyordu.bana imalı imalı olsun seninkiler geç alışacak demekki diyordu.ben de tuvalet eğitimine daha başlamadım yaza diyordum.geçen gün konuştuk.1 yıldır hala gece bezliyormuş.biz gece bezini bıraktık deyince şaşırdı mesela.

nice senelere

milad yok öyle tek başına 90larda olup ha bire gurup birincisi olmak.80ler seni bekliyor tut kendini e mi

Ben geldimm.

Iki gundur gecmis okuyorum

Bundan sonra burada daha fazla aktif olmaya karar verdim. 3 haftadir anca 200 gram verebildim. Beni bi inceleyin bakalim topluca motivasyonum yerlerde artik.
selam canım.topik hızlı ilerliyor ben hiç takip edemiyorum.gündüz bilgisayarı açamıyorum kızlar üşüşüyor başıma.gece de işte uykumun elverdiğince burdayım.
olsun artı çıkma da.ne verirsen kardır.vücut çok savunuyorsa yakında pes eder, gider kilocuklar

Bende cok sik giremiyorum ama topik çok iyi geliyor insana degil mi

canım çok geçmiş olsun Allah sağlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…