♥haftalık kilo verme yarışması♥

nice güzel yaşlara :)

değerleri iyiymis en azindan bende bu hafta baktircam esim musait olsunda. ya aslinda konu nasil gelisti anlamadim ama ben fazla rahatim taktigim yok sadece surekli emmek istemesi beni güçsüz düşürüyor . suda içmiyor içmediği icin korkuyorum bobreklerine bisey olmasn. halalarim teyzelerim hep kilolu yatkinlik var bizde kizimin kilolu olmasini hic istemem kimse istemez tek amacim vitaminsiz kalmasin bende cok vitamin kaybetmiyim artik. kemiklerimin ölçümüde yaptircam bi ara alternatif tip merkezinde baktirdim 50 yasindakinin kemikleri gibi dedi vs hatta onada devlette hemen baktiriyimda paylasrm ne durumda . kizim ikiser lokma yese biseylerden cesit cesit vitamin alacak doymasini hic dusunmuyrm hedefim vitamin. bez konusunda da rahatim aslinda böyle çevre hep bir yas civarı tuvalete alıştıryr goruyrm bende hic ugras yok pekte rahatim diyrm acaba ne düşünüyorlr hakkimda annemde alistr detip duruyor o sebeple alistirym.diye dusunmeye basladim madem öyle tamam vazgectim bende boyle keyfim zaten iyi kusura bakma.gece gece kafamda.yorgun.bugun uzunca tekrarlarla.yazms bulundm konsantrasynm bozuk tlfnda.sıkıntılı. pazartesi kilolarm giriym sali.tamire gondercem

Evet yaaa 38 olunca umursamiycaksınız artık o kadar çok olacak ki :)
kizlar spor askiniza ve yuruyuslerinize hastayim darisi basima

27 yaşımdayım. nohut fasülyeye 18 yaşımda başladım yemeye. çoğu sebzeye de son 2-3 yıldır yiyorum. hala balık yemiyorum. gayette iyiym :)) hep makarna tavuk kızartma veya yemek sularından banıyordum. çok da bişi olmuyor gayette sağlıklıyım :) örnek vermek istedim

selam kzılar dışardaydm birz önce geldim mönümü yazıyorum

sabah
tereyağlı yumurta
peynir
zeytin
domates
reçel
yarım dilim ekmek

saat 13:00
1 kase keten tohumlu yoğurt

saat 16:30
1 tabak nohutlu pazı yemeği
salata
yopurt

saat 19:00
3 çatal yaş pasta
2 tane jelibon

geri kalan
2 bardak filtre kahve
2 bardak yeşilçay

senin yokluğunu farkediyorum profil resmini gözüm arıyor cok karizma

Ay ona ben hastayim zatenn
Ama su an 52 yasinda

Umarim oyle olur canim ya iyice umutsuzluga dustum artik bu kilodan asagisini goremeden yasayip gidicem gibi geliyor

yaz kuzu yedikelrini inceleyelim
Hemen yazayimm

Sabah
Peynir
Zeytin
Canim hicbir sey istemedi

Ara
3 catal pasta
3 yudum kola
Depresyona girdim kilom azalmiyor diye sonra toparlanip biraktim yemeyi

Aksam
1 tane kabak dolmasi (bulgurlu kiymali)
Yogurt
3 dilim karpuz
Peynir

Ara
Kocaman bir bardak tarcinli sut

Su: 2 litre
Sporum da leslie 2 mil.

eksiği var fazlasi yok menünn ben pek beceremiyorum yorumlamyi protein ve kalsiyuma bakiyorum önce yumurtada olsa bir tane haşlanmış iyi olurdu.

Canim tuvalet eğitimi konusunda arkadasa katiliyorum 2 yas oncesi sorun diyolar bosver zaamani gelince ogrenirler bende cok rahatim hic düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…