- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
nice güzel yaşlara :)Ayy işte benim kızım da tek ya bazen düşünüyorum kardeş lazım diye ama bugün 38 yaşımı doldurdum maaaleseff.
2 kardeşim var benim 1 kız 1 erkek gerçekten çok şanslıyım. Ama dediğin gibi allahım onları başımızdan eksik etmesin iş yine bulunur.
değerleri iyiymis en azindan bende bu hafta baktircam esim musait olsunda. ya aslinda konu nasil gelisti anlamadim ama ben fazla rahatim taktigim yok sadece surekli emmek istemesi beni güçsüz düşürüyor . suda içmiyor içmediği icin korkuyorum bobreklerine bisey olmasn. halalarim teyzelerim hep kilolu yatkinlik var bizde kizimin kilolu olmasini hic istemem kimse istemez tek amacim vitaminsiz kalmasin bende cok vitamin kaybetmiyim artik. kemiklerimin ölçümüde yaptircam bi ara alternatif tip merkezinde baktirdim 50 yasindakinin kemikleri gibi dedi vs hatta onada devlette hemen baktiriyimda paylasrm ne durumda . kizim ikiser lokma yese biseylerden cesit cesit vitamin alacak doymasini hic dusunmuyrm hedefim vitamin. bez konusunda da rahatim aslinda böyle çevre hep bir yas civarı tuvalete alıştıryr goruyrm bende hic ugras yok pekte rahatim diyrm acaba ne düşünüyorlr hakkimda annemde alistr detip duruyor o sebeple alistirym.diye dusunmeye basladim madem öyle tamam vazgectim bende boyle keyfim zaten iyi kusura bakma.gece gece kafamda.yorgun.bugun uzunca tekrarlarla.yazms bulundm konsantrasynm bozuk tlfnda.sıkıntılı. pazartesi kilolarm giriym sali.tamire gondercemSBEDEN canım yazdıklarını gördüm kızınla ilgili, yazmadan edememilk çocuk biraz tecrubesizlikle geçiyor, hersey sorun oluyor insan yetmedigini düşünüyor. Benim kızımin yemesini görsen isyan edersin. Makarna, pilav, fasulye, nohut, peynir, zeytin vs vs vs ( inan liste çok uzun) hicbirseyin tadını bilmiyor. Bazen gülmek için soruyorum sence patlıcanin tadı nasıldır tuzlu diyo peki bu cocuk ne yiyor dersen hep aynı sey: et,balık,sucuk, tavuk. Lahmacun, süt. Sucuguda marketten yemez Bi yaptiriyoruz acili oluyor. Artık pes ettim, uğrasmiyorum. Defalarca Dr gittik değerleri hep iyi şükür. Arkadaslarindan da uzun ve iri yapılı. Hep ozenirim herseyi yiyen çocuklara. Oglumda daha rahat oldum o da birçok şeyden igreniyor ama kızıma göre daha iyi. Ben kendimi yedim bitirdim, kızıma bagirdim ağladım onu mutsuz ettim ama care yok deyip biraktim daha mutluyuz. Tuvalet konusu da erken bence. Zamanı gelince sinyal verecek sabırla bekle. Oğlumu alıştırmayi düşünmüyorum okadar sabırlı değilim, geç olsun güç olmasın. Evin ortasına idrar kacirma beni hasta eder dayanamam bu yüzden en erken 2.5 yaşı bekleyeceğim sonra yine uzayabilir.
Canim benim inşallahmilad yok öyle tek başına 90larda olup ha bire gurup birincisi olmak.80ler seni bekliyor tut kendini e mi
normalde öğle arası 1 saat yürüyordum. ama 1 aydır bıraktım çok sıcak çünkü. öğle arası istesem gider gelirim ama kızım görürse bırakmaz. eşim de pek gitmek istemeyince iş yerinde yiyorum.
kizlar spor askiniza ve yuruyuslerinize hastayim darisi basimaEvet yaaa 38 olunca umursamiycaksınız artık o kadar çok olacak ki :)
hem de nasıl. zaten ev işleri kızlar derken akşam oluyor.muhitimde kimseyi tanımıyorum.ne gelenim var ne gidenim.ah burası da olmasa napardımBende cok sik giremiyorum ama topik çok iyi geliyor insana degil mi
27 yaşımdayım. nohut fasülyeye 18 yaşımda başladım yemeye. çoğu sebzeye de son 2-3 yıldır yiyorum. hala balık yemiyorum. gayette iyiym :)) hep makarna tavuk kızartma veya yemek sularından banıyordum. çok da bişi olmuyor gayette sağlıklıyım :) örnek vermek istedimSBEDEN canım yazdıklarını gördüm kızınla ilgili, yazmadan edememilk çocuk biraz tecrubesizlikle geçiyor, hersey sorun oluyor insan yetmedigini düşünüyor. Benim kızımin yemesini görsen isyan edersin. Makarna, pilav, fasulye, nohut, peynir, zeytin vs vs vs ( inan liste çok uzun) hicbirseyin tadını bilmiyor. Bazen gülmek için soruyorum sence patlıcanin tadı nasıldır tuzlu diyo peki bu cocuk ne yiyor dersen hep aynı sey: et,balık,sucuk, tavuk. Lahmacun, süt. Sucuguda marketten yemez Bi yaptiriyoruz acili oluyor. Artık pes ettim, uğrasmiyorum. Defalarca Dr gittik değerleri hep iyi şükür. Arkadaslarindan da uzun ve iri yapılı. Hep ozenirim herseyi yiyen çocuklara. Oglumda daha rahat oldum o da birçok şeyden igreniyor ama kızıma göre daha iyi. Ben kendimi yedim bitirdim, kızıma bagirdim ağladım onu mutsuz ettim ama care yok deyip biraktim daha mutluyuz. Tuvalet konusu da erken bence. Zamanı gelince sinyal verecek sabırla bekle. Oğlumu alıştırmayi düşünmüyorum okadar sabırlı değilim, geç olsun güç olmasın. Evin ortasına idrar kacirma beni hasta eder dayanamam bu yüzden en erken 2.5 yaşı bekleyeceğim sonra yine uzayabilir.
canim bende burayi okuduktan sonra baktim bir gözümde 2 digerinde 1 derin çizgi var . ama canimi sıkmıyrm cizgilerden zarar gelmez :)Sbedencim aynen benim gozaltlarimda oyle ama yapisal sanirim hep boyleydi
iyi geceler canim insallah :)Iyi geceler fistik hatunlar az kalorili bol eksili bi haftasonu diliyorum
yaz kuzu yedikelrini inceleyelimBen geldimm.
Iki gundur gecmis okuyorum
Bundan sonra burada daha fazla aktif olmaya karar verdim. 3 haftadir anca 200 gram verebildim. Beni bi inceleyin bakalim topluca motivasyonum yerlerde artik.
senin yokluğunu farkediyorum profil resmini gözüm arıyor cok karizma
selam canım.topik hızlı ilerliyor ben hiç takip edemiyorum.gündüz bilgisayarı açamıyorum kızlar üşüşüyor başıma.gece de işte uykumun elverdiğince burdayım.
olsun artı çıkma da.ne verirsen kardır.vücut çok savunuyorsa yakında pes eder, gider kilocuklar
Hemen yazayimmyaz kuzu yedikelrini inceleyelim
adı ne kiAy ona ben hastayim zatenn
Ama su an 52 yasinda
Umarim oyle olur canim ya iyice umutsuzluga dustum artik bu kilodan asagisini goremeden yasayip gidicem gibi geliyor
Hemen yazayimm
eksiği var fazlasi yok menünn ben pek beceremiyorum yorumlamyi protein ve kalsiyuma bakiyorum önce yumurtada olsa bir tane haşlanmış iyi olurdu.Sabah
Peynir
Zeytin
Canim hicbir sey istemedi
Ara
3 catal pasta
3 yudum kola
Depresyona girdim kilom azalmiyor diyesonra toparlanip biraktim yemeyi
Aksam
1 tane kabak dolmasi (bulgurlu kiymali)
Yogurt
3 dilim karpuz
Peynir
Ara
Kocaman bir bardak tarcinli sut
Su: 2 litre
Sporum da leslie 2 mil.
adı ne ki
Yumurtadan o kadar biktim ki artikeksiği var fazlasi yok menünn ben pek beceremiyorum yorumlamyi protein ve kalsiyuma bakiyorum önce yumurtada olsa bir tane haşlanmış iyi olurdu.
Canim tuvalet eğitimi konusunda arkadasa katiliyorum 2 yas oncesi sorun diyolar bosver zaamani gelince ogrenirler bende cok rahatim hic düşünmüyorumdeğerleri iyiymis en azindan bende bu hafta baktircam esim musait olsunda. ya aslinda konu nasil gelisti anlamadim ama ben fazla rahatim taktigim yok sadece surekli emmek istemesi beni güçsüz düşürüyor . suda içmiyor içmediği icin korkuyorum bobreklerine bisey olmasn. halalarim teyzelerim hep kilolu yatkinlik var bizde kizimin kilolu olmasini hic istemem kimse istemez tek amacim vitaminsiz kalmasin bende cok vitamin kaybetmiyim artik. kemiklerimin ölçümüde yaptircam bi ara alternatif tip merkezinde baktirdim 50 yasindakinin kemikleri gibi dedi vs hatta onada devlette hemen baktiriyimda paylasrm ne durumda . kizim ikiser lokma yese biseylerden cesit cesit vitamin alacak doymasini hic dusunmuyrm hedefim vitamin. bez konusunda da rahatim aslinda böyle çevre hep bir yas civarı tuvalete alıştıryr goruyrm bende hic ugras yok pekte rahatim diyrm acaba ne düşünüyorlr hakkimda annemde alistr detip duruyor o sebeple alistirym.diye dusunmeye basladim madem öyle tamam vazgectim bende boyle keyfim zaten iyi kusura bakma.gece gece kafamda.yorgun.bugun uzunca tekrarlarla.yazms bulundm konsantrasynm bozuk tlfnda.sıkıntılı. pazartesi kilolarm giriym sali.tamire gondercem
Sbedencim hafta sonu biraz dikkatle pazartesi 75li rakamlari goreceksin inşaallah1 hazrn 77
2 hazrn 76.9
3 hazrn 76.6
4 hazrn 76.5
4 hazrn 76.4
Gecmis olsun Canimcok sagol canim bende afedersinde disari cikan bisey oldu ve acıyor( kendiliginden gecse keske yinede fitil krem kullaniym belki daha iyi olur
Annelik ne guzelAllah bagislasin büyümüş baya sicaklar geldiya enfeksiyon filan olmasin genelde.daha erken alistiriyrlar tuvalete diye biliyrm . sipa ya bezini cikardim hemen yere azicik isedi cok masumlar bisey bildikleri yok uyuyorda özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?