♥haftalık kilo verme yarışması♥

ya alemsinn hee

Yaa bizim daha düğün tarihi belli degil nisan olacak ilkbaharda cok stresliyim bennnn
Diger taraf ilkbahar diyo bizimkiler yaza diyo ben herhalde stresten 50 kiloya duscem:))

Tabiki ya onlarin mutlu olmasi bizim mutlu olmamiz.
Insaallah egitimcileri de iyi biridir

ayy az giriyorum bende diyorum bi tuhaflık var seni gormuyormusum tatlimm yoğun musun. ne olsun sinavlara hazırlık. sende ne var ne yok
Canim aslinda normal ev carsi okul arasinda ama kafam cok yogun.
Nisan geliyor yani bahara yada yaza nisan yapcaz birimiz batida birimiz doguda dudundukce isin icinden cikamiyorum

Kizlarrr hemencecik menu paylasim
Sabah 2 kasik domates sosu 3 zeytin 1 dilim ekmek
Akşam 3 kasik fasulye 5 kanat 1 dilim ekmek yarim bardak fanta
Aksama da meyve yerim belki
Spor da yürüyüş ve egzersiz

oyyyyy oyyy niye yapamıyorum ben diyet yaa herşeyi kıstım ama adet olucam diye yemediğim şekerli yiyecek kalmadı.... yine bitti nutella

ayyy ben artık almıyorum nutella çocuğa diye alıyorum kendim bitiriyorum
kendini mümkün olduğunca kısıtla bugün yeme artık bişey bir iş meşgale bul bol bol su çay sıvı şeyler iç

ayyy ben artık almıyorum nutella çocuğa diye alıyorum kendim bitiriyorum
kendini mümkün olduğunca kısıtla bugün yeme artık bişey bir iş meşgale bul bol bol su çay sıvı şeyler iç
hesapladım valla kabalama şuana kadar 800 kalori almışım şu saatten sonra yemiycem çay suuuu içiceeemm

ayy oolmuyooo yiyorum öle.. kendimden tiksindim pirana gibi hissediyorum

ay bide diyet sayfasında bile çikolata reklamları çıkıyo ne iş yaa seytanmı sınıyo anlammadım

hesapladım valla kabalama şuana kadar 800 kalori almışım şu saatten sonra yemiycem çay suuuu içiceeemm

2 gündür bende öyleyim ya bende regl olcam 1-2 güne
iştah patlaması, mide delinmesi ve yediklerimin mideme değil başka yere gittiğini düşünüyorum

akşama hayırlısı bakalım neler olacak
ama 8 şubatta 64 olma olasılığınıda unutmuyorum tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…