- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Güzel canım değişiklik iyidir tabi9 gün falan herhalde çok kalacağımı sanmıyorum
kızlar çok iyi gidiyosunuz
kitara düşüşler başladı
benim dünkü kalori tavan yaptıve işin kötüsü o kadar yememe ragmen hala midem bomboş gibiydi açlıktan guruldayacak sandım o derece yani
nehirnil111 cim dünkü kalorim (1906) küçük yazdım ki belki göremezsin de arada kaynarım diye
Yaa bizim daha düğün tarihi belli degil nisan olacak ilkbaharda cok stresliyim bennnnhazırlıklar çok stresli :)) şimdiki aklım olsa biraz daha uzatırdım :)))
ya inan bana ben mi çok stres yapıyorum bilmiyorum ama şuanda hiç bişey yapasım yok yeri tutuk daha bir sürü iş var ya of ki ne of yani senin ne alemde
Tabiki ya onlarin mutlu olmasi bizim mutlu olmamiz.teşekkürler su cum :) dün akşamda kızımızla gidip baktık. o kadar beğendi ki, ağzı açık kaldı. burası benim okulum mu anne sınıfını gösterdik. hemen sandalyesini seçti. ben burda oturacam diye :) çok sevdi. inşallah mutlu zamanlar geçirir ben başka daha ne isterim ki :)
Canim aslinda normal ev carsi okul arasinda ama kafam cok yogun.ayy az giriyorum bende diyorum bi tuhaflık var seni gormuyormusum tatlimm yoğun musun. ne olsun sinavlara hazırlık. sende ne var ne yok
Tabiki ya onlarin mutlu olmasi bizim mutlu olmamiz.
Insaallah egitimcileri de iyi biridir
Oluyo canim arada boyle küçük ama can sikan şeyler.Sağol cnm,bir şeye sinirlenip ani kararla ayrılmıltım ama burası olmayınca hayatımda boşluk hissettim doğrusu
Sizi seviyorum ben ya:))))
Nar eksisiz olur mu yaaa o derece seviyorum ki ekmek banip yiyebilirim:)sağol tatlım
evet bol marul,domates ve turşulu yaptım tabi nar ekşisiz olmaz eşim parmaklarını yedi dün valla:)
yap tabi hem kalorisi de çok düşük,süper seçenek..
Canim bak senin sıkı diyet yapmana gerek yok normal ye o bile yetecek kilo vermeneCok dogru diyorsun canim benim. Insallah yarin yeni bir gun ile baslayacagim diyetime. Bu halimden hic memnun degilim cunki
İnşaallah canim rabbim gonlunuze gore vicdanlı bilgili birini versin.inşallah. hepsi okul öncesi öğrt. mezunu atanamamışlar kreşte çalışıyorlar. yaşadıkça görecez.
oyyyyy oyyy niye yapamıyorum ben diyet yaa herşeyi kıstım ama adet olucam diye yemediğim şekerli yiyecek kalmadı.... yine bitti nutella
Bizi unutma :)))9 gün falan herhalde çok kalacağımı sanmıyorum
ayy oolmuyooo yiyorum öle.. kendimden tiksindim pirana gibi hissediyorum
ayyy ben artık almıyorum nutella çocuğa diye alıyorum kendim bitiriyorum
kendini mümkün olduğunca kısıtla bugün yeme artık bişey bir iş meşgale bul bol bol su çay sıvı şeyler iç
hesapladım valla kabalama şuana kadar 800 kalori almışım şu saatten sonra yemiycem çay suuuu içiceeemm
ayyy ben artık almıyorum nutella çocuğa diye alıyorum kendim bitiriyorum
kendini mümkün olduğunca kısıtla bugün yeme artık bişey bir iş meşgale bul bol bol su çay sıvı şeyler iç
ayyy kim buuu
taş gibi olmuş :)))
ayy oolmuyooo yiyorum öle.. kendimden tiksindim pirana gibi hissediyorum
ay bide diyet sayfasında bile çikolata reklamları çıkıyo ne iş yaa seytanmı sınıyo anlammadım
hesapladım valla kabalama şuana kadar 800 kalori almışım şu saatten sonra yemiycem çay suuuu içiceeemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?