hayatım boyunca ikisi gibide olmadım ama sağdakine benzesem diyorum artık çok uzun sürdü bu işayyy kim buuu
sen sağdakine benze ben soldakine canım... hatta o bile zayıf bendenhayatım boyunca ikisi gibide olmadım ama sağdakine benzesem diyorum artık çok uzun sürdü bu iş
kiz az yemisin bugunKizlarrr hemencecik menu paylasim
Sabah 2 kasik domates sosu 3 zeytin 1 dilim ekmek
Akşam 3 kasik fasulye 5 kanat 1 dilim ekmek yarim bardak fanta
Aksama da meyve yerim belki
Spor da yürüyüş ve egzersiz
zayıflıycaz arkadaşım başka yolu yok yapanlardan neyimiz eksik arada zorluk çekmek doğal, sonuçta iştahlı bir toplumuz ama zamanla olcak üzülmesen sağdakine benze ben soldakine canım... hatta o bile zayıf benden
ailenin yanında olmana rağmen menün çok güzelkahvalti 9:30
3,5 yk yulaf ezmesi
yarim bardak süt
1 nar
1 yk tahin,
1 yk tahin pekmez karsimiyla,
4 cig badem
müsli yaptim yedim
saat 14:45
1 kase yogurt
yarim elma
aksama 1 tabak yayla corbasiyla, biraz isirgan otu kavurmasi, kücük bir kase de yogurt düsünüyorum ama bakalim :)
inşallah canım inşallaaahh bu arada bu kalorileri hesaplarken içinden yaptığınız sporları düşüyo musunuzzayıflıycaz arkadaşım başka yolu yok yapanlardan neyimiz eksik arada zorluk çekmek doğal, sonuçta iştahlı bir toplumuz ama zamanla olcak üzülme
yok hayır düşmüyoruz canıminşallah canım inşallaaahh bu arada bu kalorileri hesaplarken içinden yaptığınız sporları düşüyo musunuz
yemekleri ben yapiyorum da ondanailenin yanında olmana rağmen menün çok güzel
buda bana gelsin
Sana memleket yaradı hiç zararlı bir şey yok hatta ısırgan otunu bile yemiş oldun burada nerede bulacaksın öyle sağlıklı şeylerikahvalti 9:30
3,5 yk yulaf ezmesi
yarim bardak süt
1 nar
1 yk tahin,
1 yk tahin pekmez karsimiyla,
4 cig badem
müsli yaptim yedim
saat 14:45
1 kase yogurt
yarim elma
aksama 1 tabak yayla corbasiyla, biraz isirgan otu kavurmasi, kücük bir kase de yogurt düsünüyorum ama bakalim :)
kız sen evlenene kadar iyi aşçı olcan her kaldığın yerde yemekleri sana yaptırıyolaryemekleri ben yapiyorum da ondancuma cumartesi pazar kacar ama baya misafirlikti evde hamur isiydi falan :) pazartesi bomba gibi geeri dönüyorum ama
çin işkencesi olsa bu kadar olurdu yaaaaa
seni geçecem kız görersin sen
ay bulabilsem istanbulda yiycem valla cok severim de yokSana memleket yaradı hiç zararlı bir şey yok hatta ısırgan otunu bile yemiş oldun burada nerede bulacaksın öyle sağlıklı şeyleri
yok kuzum pazartesi ablamla diyete baslicaz da ondankız sen evlenene kadar iyi aşçı olcan her kaldığın yerde yemekleri sana yaptırıyolar
hafta sonu kaçınca pazartesi nasıl bomba olcak o ters patlayacak bomba mı
Çok yararlı çok afiyet olsunay bulabilsem istanbulda yiycem valla cok severim de yokaynen yaradi yaradi
yok kuzum pazartesi ablamla diyete baslicaz da ondan
Güzelmiş dikkat et ama bizim gibi fazla yeme4 aylık bi kızım var emziriyorim o yüzden azıcık diyet yapabiliyorum sütüm gitmesin diye
Yaa bizim daha düğün tarihi belli degil nisan olacak ilkbaharda cok stresliyim bennnn
Diger taraf ilkbahar diyo bizimkiler yaza diyo ben herhalde stresten 50 kiloya duscem:))
Ayyy bu çok güzelmiiişevettt ama 59u görmek için bunu yapmalısın
yaparsın sennnnnnn
Sen de vermişsin canımahah direk kıyafetten anlıyoruz :) ama sen güzel verdin denizim
Tam bir yıl sonra böyle olmuş
harbi daş olmuş hatuna bak
o göbek nasıl o hale gelmiş ben kendi fotoğrafımı böyle görsem başlamaya cüret edemezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?