unutmam merak etmeyin,9 gün nedir ki göz açıp kapayıncaya kadar geçer:)Bizi unutma :)))
oldugundan daha kilolu görünüyosun bence bu kiyaftlerle, tabi ben sana küstüm konusmuyorum o ayri mevzuBu kızı sokakta görseniz şişko der misiniz :)) yorumlar
Buda 65 kiloluk hal
Aaaaa nedennn aşkolsunn ben küsülücek insan mıyım heoldugundan daha kilolu görünüyosun bence bu kiyaftlerle, tabi ben sana küstüm konusmuyorum o ayri mevzu
sen biliyon sebebini hadi hadiAaaaa nedennn aşkolsunn ben küsülücek insan mıyım he
Fissttiikkk derim sen ne güzel zayiflamissin oyleBu kızı sokakta görseniz şişko der misiniz :)) yorumlar
Buda 65 kiloluk hal
Bence ayvanin yanina 1 çay bardağı sutunu ic onun harici menun gayet guzelkahvalti 9:30
3,5 yk yulaf ezmesi
yarim bardak süt
1 nar
1 yk tahin,
1 yk tahin pekmez karsimiyla,
4 cig badem
müsli yaptim yedim
saat 14:45
1 kase yogurt
yarim elma
aksam 18:15
1 tabak yayla corbasi
1 tabaktan biraz az isirgan kavurmasi
150 gr anniskomun yaptigi mis gibi yogurt
saat 21:30 gibi meyve yerim,
yarim ayva olur muhtemelen yada 1 cay bardagi süt icerim ikisinden birini secicem
kalorim bu sekilde, 1223
sabah uyaninca, 20 squat, 10 kedi deve, 20 saniye klasik plank, 20 bisiklet mekigi yapmistim.
aksam meyve yemeden önce, 500 ip atlarim
yatmadan da, 20 oturarak bacak esnetme, 20 yatarak sirt egzersizi, 1o kedi deve, 20 ayakta saga sola esneme, 30 saniye yoga oturusuyla huzurlu bir uyku cekerim
Kusmek yokoldugundan daha kilolu görünüyosun bence bu kiyaftlerle, tabi ben sana küstüm konusmuyorum o ayri mevzu
ikisi fazla gelir canim ya, yani tokum cünkü baya, meyveyi de agzim bos kalmasin lif olsun diye yiyorumBence ayvanin yanina 1 çay bardağı sutunu ic onun harici menun gayet guzel
Balık etli derim :))Bu kızı sokakta görseniz şişko der misiniz :)) yorumlar
Buda 65 kiloluk hal
Kusmek yokduymiyim öp bakim arkadaşını
normalde daha zayif benceBalık etli derim :))
balık etli derim bende canım iyi görünüyorsun...Bu kızı sokakta görseniz şişko der misiniz :)) yorumlar
Buda 65 kiloluk hal
Fissttiikkk derim sen ne güzel zayiflamissin oyle
bak üstüne otururumm heee :)Balık etli derim :))
ah ah sorma onlar yapıştı gitmiyo of ki ne ofbalık etli derim bende canım iyi görünüyorsun...
biraz basen var galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?