- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
Güzel kız beğendim:))normalde daha zayif bencecok yanlis bi resim secmis
hahahah napalım günün kombinii bu :) ya ben seni çok seviyorum kiinormalde daha zayif bencecok yanlis bi resim secmis
Hehehe:)) ben acımasız eleştiriyorum,bak denize de 50kilo ol dedim :)))bak üstüne otururumm heee :)
çok snir oluyorumm çokk :))
gider canım gider bak @yeşimboz arkadaşımız inatla eritti öyle böyle değil 10 cm yaaa beni bile gaza getirdi sporun gücünü gösterdi bana....ah ah sorma onlar yapıştı gitmiyo of ki ne of
aynen bakalım inşallah benmde gider inşallahgider canım gider bak @yeşimboz arkadaşımız inatla eritti öyle böyle değil 10 cm yaaa beni bile gaza getirdi sporun gücünü gösterdi bana....
:) bende artık iyice kafayı yemş durumdayımm inanılmaz hemdeHehehe:)) ben acımasız eleştiriyorum,bak denize de 50kilo ol dedim :)))
su321 onu beğeniyorum bak
Kendimi ise hiççç beğenmiyorum, ben de balık yutmuş balığım :)))))
sen kaç kilolardan indin canım gider merak etme azimle olunca herşey olur....aynen bakalım inşallah benmde gider inşallah
Gider kuzum sen kaç kg lardan indin buralara sıkma canınıah ah sorma onlar yapıştı gitmiyo of ki ne of
Zaten kendini beğenen diyet yapamaz:) bende artık iyice kafayı yemş durumdayımm inanılmaz hemde
bak bana bayiliyorum kendimeZaten kendini beğenen diyet yapamaz
Kilosundan söyle böyle memnun olanlar genelde kilo veremiyır
En iyisi kendini beğenmmemek :))
Ayy sorma o karın bendede gitmiyo,bide basen,üst bacakta incelmiyo ne gıcıkHele çevredekiler iyisin böyle daha zayıflama diyorlar mı uuuu başımdan vurulmuşa benziyorum çünkü pes edesim geliyor o Zaman
Ama bir yerlerden birşeyler eksiliyormuşsun hissediyorum bir de şu karnımdan kurtulsam
Çok şükür basen bel yok bende ama karnım iki doğumun üstüne eğilince sanki kopup düşecek gibi duruyor acayip moralimi bozuyorAyy sorma o karın bendede gitmiyo,bide basen,üst bacakta incelmiyo ne gıcık
Basen yok ha nee guzel ama o zaman Elma tiplisin, oda zordur yaaÇok şükür basen bel yok bende ama karnım iki doğumun üstüne eğilince sanki kopup düşecek gibi duruyor acayip moralimi bozuyor
Soralım bakalım belki kızların bu konuya bir çözümleri vardır
KIZLAR KARIN GERDİRMEYE YARDIMCI EGZERSİZ FİKRİ OLAN VAR MI ??????
Güzel kız beğendim:))
Seni gormedik hic fistik hedefine az kaldi bir foto atta gozumuz senlensinBalık etli derim :))
100 kilodn düştümsen kaç kilolardan indin canım gider merak etme azimle olunca herşey olur....
Hahahahah aynen doru vallaZaten kendini beğenen diyet yapamaz
Kilosundan söyle böyle memnun olanlar genelde kilo veremiyır
En iyisi kendini beğenmmemek :))
İnşallah aşkım inşallahGider kuzum sen kaç kg lardan indin buralara sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?