Plank + her turlu mekik. Baklavalarim yeniden cikmaya basladi o derece etkilidir kendileri :) ama biraz sabirÇok şükür basen bel yok bende ama karnım iki doğumun üstüne eğilince sanki kopup düşecek gibi duruyor acayip moralimi bozuyor
Soralım bakalım belki kızların bu konuya bir çözümleri vardır
KIZLAR KARIN GERDİRMEYE YARDIMCI EGZERSİZ FİKRİ OLAN VAR MI ??????
Neeeeeee bu gercekmiiii. O fotoğraftaki kız 100 kilodanmı düştü yani100 kilodn düştüm
İnşallah yaaaa :) yarın başlayayım bakalım :) bu tembellik olmasa varya :)Plank + her turlu mekik. Baklavalarim yeniden cikmaya basladi o derece etkilidir kendileri :) ama biraz sabir
Ben göremedim amaSeni gormedik hic fistik hedefine az kaldi bir foto atta gozumuz senlensin
protein yapBugün sok diyet yapicam yani cok az yiyeceğim çünkü artik tartımda 63 görmek istiyorumama 63.00 hadi bakalım sok diyet başlasın haftada bir sok diyet yapmaya karar verdim
protein yap
hem sütün kesilmez
ben bir gün elma diyeti yapmıştım,akşama süt gelmedi,benim kız çıldırdı
yok canım bende öyle bir şey olmadı ama ilk aylar süt yapımı hormonlarla alakalı olduğu için duygusal durumlardan etkilenmesi normalYa canım ya ben üzülünce daha çok gidiyor sütüm biliyormusun azıcık moral gitsin sut gidiyor 4 gündür bolcana geliyordu sütüm esin kv bahsedip bana trip attı moral gitti gece süt te gitti sizide bu kadar etkiliyormu moral bozukluğu... Yoğurt yerim bolca na olmadi
İnşallah yaaaa :) yarın başlayayım bakalım :) bu tembellik olmasa varya :)
Kızlar günaydn erken uyandim bugun tabi tembellik yapicam biraz
günaydin tatlim zalimsin dünyaGunaydiiiiiin :) Sicacik yataktan cikasim yoktu ama cikartti zalimlar
Gerçektwn mi vovvvvvv100 kilodn düştüm
Ben 70 kilodan düştüm ama ben kiloluyken hiç resim çektirmedim
ohoooo sen takıntılıysan biz napalım şekerim çamura yatma istiyorum bir fotoğraf benim burda fotoğrafım var ama sen gözden kaçırmışsın sen koyarsan fotonu bende söylerim nerde olduğunuBen 70 kilodan düştüm ama ben kiloluyken hiç resim çektirmedim
Begümüm ben takıntılıyım,fotoğraf çektirmem hiç:))) seni de görmedik fıstıkkk:)))
Ooo masallah 6lı rakamlar gittikçe yaklaşıyorHerkese Günaydın
Hayırlı Cumalar kızlar
nehirnil111 07.01 perşembe kalori 929
kilo akışı 04.01=74.4
05.01=74.3
06.01=74.1
07.01=73.6
08.01=73.6
hadi bakalım h.sonuda kazasız atlatırsam p.tesi 73 tam olur gibi.
dünkü menüm
Toplam
- 1.50 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış)
120 kcal- 3.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin
21 kcal- 0.50 x 1 Adet Havuç
13 kcal- 0.25 x 100gr Beyaz Peynir
63 kcal- 1.50 x 1 Porsiyon (180gr) Yoğurtlu Brokoli Salatası
128 kcal- 1.00 x 1 Tatlı Kaşığı (5gr) Tereyağı
38 kcal- 1.00 x 1 Adet Armut
70 kcal- 1.00 x 1 Fincan Türk Kahvesi (Sade)
0 kcal- 3.00 x 1 Parça (5gr) Eti Karam %70 Yoğun Bitter Lezzeti Çikolata
72 kcal- 0.50 x 100gr Roka
16 kcal- 1.50 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış)
120 kcal- 0.25 x 100gr Beyaz Peynir
63 kcal- 1.00 x 1 Yemek Kaşığı (10gr) Zeytinyağı
90 kcal- 1.00 x 1 Adet (20gr) Yeşil Soğan
4 kcal- 0.25 x 1 Porsiyon (200gr) Hazır Erişte (Yumurtasız-Pişmiş)
75 kcal- 0.50 x 1 Adet (150gr) Portakal
36 kcal
929 kcal + 1 saat yürüyüş yaptım. akşam yumurtalı roka salatası yedim. kızıma da erişte yapmıştım. tabağındakileri bırakınca onları da yedim. ayy çok güzel olmuştu. 2 tabak yesem yerdim. neyseki 4 yk ile kurtardım
Ay ben seni nasıl kaçırdımmmohoooo sen takıntılıysan biz napalım şekerim çamura yatma istiyorum bir fotoğraf benim burda fotoğrafım var ama sen gözden kaçırmışsın sen koyarsan fotonu bende söylerim nerde olduğunu
kafa kısmını karala kes sil yap bişe orasıyla ilgilenmiyoz onuda belirteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?