♥haftalık kilo verme yarışması♥

kızlaar ne yazzıkki dün kendime hakim olamadım oturdum sofraya yemediğim kalmadı x
e birde sonrası var fındık fıstık puding yedim de yedim yedim de yediim
offff

Ay ben seni nasıl kaçırdımmm ((
Ben şimdilik çamur yatayım yuvarlanayım:))),sonra iyice zayıflayınca bu konuyu düşüneceğim
Sen onu bırak da, dün kaç kalori aldın bana onu söyle:)))))

beni arıyosun demi ara ara belki bu arada sayemde biraz zayıflarsında sonra bana dua edersin ee ödül olarakta bir foto atarsın (özelden de kabul edilir belirteyim)

dün çok gururla söyleyemesemde 1134 kalori aldım. size göre çok bana göre iyi
nehirnil111 cim sanada bildirmiş olayım

Sbedencim hedefim 60 yazamamisim galiba beni eklemissin cok sagol
canım etiketlerken başına @ işareti koymalısın sbeden ve cevapla dedikten sonra isim pembe görünmeli yoksa sbeden senin etiketini göremez

60kilo 8 şubat hedefin değil demi asıl ulaşmak istediğin hedef
birde 8 şubat hedefi belirlemelisin canım

Mekik mekik mekik
Benim gibi kendi kendine yapamıyosan mekik aleti al

Olsun canım menülerin güzel

Çok iyisin canım

Dün bana göre çok değil bende kalori aldım bu hafta ne olduysa bana yiyip spor yapmıyorum vücudu şaşırtacağım ama az kaldı oyun oynuyorum ona

Çok güzel canım bak oynamış

Sabah; 07:45 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın
Ara; 09:00 - 1 ad. kuru kayısı
Öğle; 12:30 - Yarım kase ezogelin çorbası + 1 porsiyon ıspanak + 150 gram yoğurt + 2 ad.çiğ köfte
Ara; 14:45 - 1 kupa sade şekersiz nescafe + 2 gün kurusu kayısı

Akşam; 20:00 - 100 gr et döner + 1 lavaş
Ara;21:00 - 1 sıcak çikolata

Akşamım ağır oldu ama geç uyudum 2 gibi midem sindirmişti yani lavaşlı dürüm yaptım ayrıca kendime hiç benden beklenmeyecek hareketVücudum şaşırdı spor yapmıyorum yiyorum hafta sonu şaşırtacağım ama iyice oyun oynuyorum vücuduma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…