arada ve genelde akşamları böyle oluyo insan yaşam şeklini bilmiyorum ama akşamları spor yaparsan yemene engel olabilir (ben böyle yapıyorum mesela)bilmiyoom ki canım normalde canım istemezdi böyle ama kendime hakim olamadım yedim vallaa
offff napcam ben şimdii o kadar sabrediyordum kendimi koyverdiim
kızlaar ne yazzıkki dün kendime hakim olamadım oturdum sofraya yemediğim kalmadı x
e birde sonrası var fındık fıstık puding yedim de yedim yedim de yediim
offff
kız değişik ne yapıyosun öyleBende meraklardayım vücudumu harekete geçirmek için değişik hareketler yapıyorum
Yani yiyorum ve 1 haftadır spor yapmıyorumkız değişik ne yapıyosun öyle
Aynen ben de fotoğraf çektirmeyi sevmem kiloluyken de çektirmedimBen 70 kilodan düştüm ama ben kiloluyken hiç resim çektirmedim
Begümüm ben takıntılıyım,fotoğraf çektirmem hiç:))) seni de görmedik fıstıkkk:)))
eveeeetttAma simdi ne diyeyim ki ben sanaa. Niye yapiyosuuunYazik o kadar emek veriyoruz bi gunde cope atiyosun
ama callanpinckney kilolu değilkiAynen ben de fotoğraf çektirmeyi sevmem kiloluyken de çektirmedim
değişik hareketler yapıyorum deyince bende spor hareketi/plates tarzı bişeyler sandımYani yiyorum ve 1 haftadır spor yapmıyorumtabi yediklerim de abartı şeyler yok görüyorsunuz zaten
Yok kızdeğişik hareketler yapıyorum deyince bende spor hareketi/plates tarzı bişeyler sandım
eveeeettt
ve hafta sonu geliyor evdeyim nasıl tutcaam kendimi şimdi bir kere boşvermişken devamını getiririm diye korkuyoruum ne yazıkki
Bu kızı sokakta görseniz şişko der misiniz :)) yorumlar
Buda 65 kiloluk hal
100 kilodn düştüm
Çok haklısın canım bunu anlamak çok önemli çok şükür ne sağlıksız vücudun neye ihtiyacı var artık biliyorumHayiiiir zayiflamayi da gectim saglikli yasamak disiplin isi. Once kafanda bitirmen lazim. Boyle seylerin sagliksiz oldugunu,kendine zarar verdigini ve kilo aldigini dusun. Eger dun cok kacirdiysan bugun saglam bi spor ister o tatlis vucudun :))
Maşallah canım sana zaten 100 kilodan düştüğünü duysam acayip zayıf derdimŞişko demem şişko değilsin çünkü o farklı bir durum Hafif balık etli derim basenlerin var benim gibi bunları kesip atsakya
:) eklerim tabi senin yerin var her zaman. Mesaj yazarken beni etiketle ki gözümden kaçmasın etiketlenmeyen mesajların cocugunu göremiyorum. Etiketleme söyle Yapılıyor. @ ve sbeden bu ikisi birlesik yazarsan etiketlemis olsun olursunSbedencim hedefim 60 yazamamisim galiba beni eklemissin cok sagol
8 Subat 75 canim onu yazdimcanım etiketlerken başına @ işareti koymalısınsbeden ve cevapla dedikten sonra isim pembe görünmeli yoksa sbeden senin etiketini göremez
60kilo 8 şubat hedefin değil demi asıl ulaşmak istediğin hedef
birde 8 şubat hedefi belirlemelisin canım
evet canım kesinlikle haklısınHayiiiir zayiflamayi da gectim saglikli yasamak disiplin isi. Once kafanda bitirmen lazim. Boyle seylerin sagliksiz oldugunu,kendine zarar verdigini ve kilo aldigini dusun. Eger dun cok kacirdiysan bugun saglam bi spor ister o tatlis vucudun :))
bende öyleyim ya basenlerim var hatta esradan daha çok
hatırlıyorumda evlenmeden öncede çok daha zayıfkende pantolonlar hep belden bol gelirdi o zamandan beri farkındayım bunların demek yapı meselesi ne kadar zayıflarsam zayıflıyım leğen geniş olunca yapcak şeylerde bi yere kadar
buldum buldum sonradan sildim yazıyı ama görmüşsünBenimde pek gitmiyor basenlerim ama inat edeceğim bu sefer pilatese çok yoğunlaşacağım bırakmayacağımYüzden göbekten her yerden veriyorum basenler incelse de normal insanların ki gibi olmuyor
Radyonom kuzum adı orada bir çok bölüm var hangisini istersen ben Türkça popta takılıyorum genelde
1 kalori ile seni geçtim hahahaha:))))beni arıyosun demi ara ara belki bu arada sayemde biraz zayıflarsında sonra bana dua edersinee ödül olarakta bir foto atarsın (özelden de kabul edilir belirteyim)
dün çok gururla söyleyemesemde 1134 kalori aldım. size göre çok bana göre iyi
nehirnil111 cim sanada bildirmiş olayım
sorma1 kalori ile seni geçtim hahahaha:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?