♥haftalık kilo verme yarışması♥

Selam arkadaşlar artik eski halime dönmek ve sağlıklı yasamak için adım attım ve devamı gelecek you tube den ebru saklının 2 haftada 2 beden incelten günde 30 dk diyor ama 1 saatte biten videosunu yaptım kendimi hem iyi hem kötü hissediyorum ben ne hamlamisim ya gebelikten önce ince elastik bi kızdım simdi resmen kendimi gördüm insan aynaya bakınca da anlamıyor valla neyse plates aletlerim yok eşime aldiricam ve yapabildiğimi yapicam artik yavaş yavaş kendime gelmem gerek diyet ve sağlıklı yemeyi yavascana oturturken ayni zamanda spor ve bakim yapma ya devam edeceğim hadi bakalım lotus sizede tavsiye ederim kızlar bu sabah vücudum rahatlatma günü spor yaptım rezene ve yeşilçay içtim evim isleri hallediyorum bi yandan şimdide bebeğimi uyutuyorum

çok güzel bir adım attın arkadaşım tebrik ederim seni

evet canım kesinlikle haklısın
kendime gelmem lazımdı bu da dank etti
yemeye soon :)
akşam sporaa naş naaşşş

Tebrikssss fistik :) Tabi yaa ye ye ne faydasi var? Bazen canim tatli istediginde diyorum ki yesim 25 yildir yiyecegini yedin, yemedigin tadini bilmedigin sey yok simdiden sonra yesen ne olacak yemesen ne olacak? Faydali seylere odaklan, 'Allahin sebzesi' ile bile nasil guzeel sunumlar yapiliyor bi gorsen:) Bayiliyorum degisik sekillerde hazirlamaya sunmaya. herseyden once gozum doyuyor sebze bile yesem :)

buldum buldum sonradan sildim yazıyı ama görmüşsün
bende plates yapıcam ama önce 60 civarına düşeyimde şuan öncelikli hedefim kilo verebilmek

Olsun canım ne olacakBen arada yapıyorum pilatesi ama sadece ona yüklenmedim hiç onuda 52 rakamını görünce yükleneceğim ya da dahada durmaz 50 rakamına düşersem 50 dedim mi yaşasın pilates

Böyle devam et kahvaltıya ağırlık verdiğim zamanlar güzel kilo verdim
Evet yaa makarna yaptığımda ben de dayanamıyorum tabii ki kızımın kalanlarını yiyorum

Çok tesekkur ederim sizi. Destekleriniz sayesinde boyle bir adim atmaya cesaret ettim

birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için hep destek tam destek
tabikide destek olcaz birbirimize ve yaza kadar kimimiz hedefine ulaşcak kimimizde hedefi yolunda çok büyük adımlar atmış olcak

Böyle devam et kahvaltıya ağırlık verdiğim zamanlar güzel kilo verdim
Evet yaa makarna yaptığımda ben de dayanamıyorum tabii ki kızımın kalanlarını yiyorum

inşallah ya artık durmasın kaç aydır hiç düşüş yok. kızımın doğum günü 17 nisan. tam 3 ay var. 65 olmak istiyorum zor ama olabilir eğer kaçamak yapmazsam.

Ben de öyle derdim ama şimdi yürüyüş ve spor yaparak zayıfladığım için aynı kiloda önceki pantolonlarım daha bol gelmeye başladı

Ben de öyle derdim ama şimdi yürüyüş ve spor yaparak zayıfladığım için aynı kiloda önceki pantolonlarım daha bol gelmeye başladı
kesinlikle mutlaka farkediyo ama bütüne gelen baktığında o basen göze çarpıyo işte ben doğumdan sonra 57 kiloya kadar düşmüştüm ama onda bile basenler bangır bangır ben burdayım diyodu

Sabah servis tabağını yeşillik( marul maydanoz dereotu) ve domates salatalık la doldurdum yanına 70 gram kadar beyaz peynir 2 dilim ekmeğim vardı bir lokma bile yemeden karnım doydu hala da acıkmadım

tadını biliyoruz ya zaten sorunda orda tadını biliyoruz ve ne kadar güzel olduğunuda biliyoruz kendimizi tutamıyoruz iştahlar açık anacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…