- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
Selam arkadaşlar artik eski halime dönmek ve sağlıklı yasamak için adım attım ve devamı gelecek you tube den ebru saklının 2 haftada 2 beden incelten günde 30 dk diyor ama 1 saatte biten videosunu yaptım kendimi hem iyi hem kötü hissediyorum ben ne hamlamisim ya gebelikten önce ince elastik bi kızdım simdi resmen kendimi gördüm insan aynaya bakınca da anlamıyor valla neyse plates aletlerim yok eşime aldiricam ve yapabildiğimi yapicam artik yavaş yavaş kendime gelmem gerek diyet ve sağlıklı yemeyi yavascana oturturken ayni zamanda spor ve bakim yapma ya devam edeceğim hadi bakalım lotus sizede tavsiye ederim kızlar bu sabah vücudum rahatlatma günü spor yaptım rezene ve yeşilçay içtim evim isleri hallediyorum bi yandan şimdide bebeğimi uyutuyorum
evet canım kesinlikle haklısın
kendime gelmem lazımdı bu da dank etti
yemeye soon :)
akşam sporaa naş naaşşş
Çok tesekkur ederim sizi. Destekleriniz sayesinde boyle bir adim atmaya cesaret ettim
çok güzel bir adım attın arkadaşım tebrik ederim seni
buldum buldum sonradan sildim yazıyı ama görmüşsün
bende plates yapıcam ama önce 60 civarına düşeyimde şuan öncelikli hedefim kilo verebilmek
Böyle devam et kahvaltıya ağırlık verdiğim zamanlar güzel kilo verdimHerkese Günaydın
Hayırlı Cumalar kızlar
nehirnil111 07.01 perşembe kalori 929
kilo akışı 04.01=74.4
05.01=74.3
06.01=74.1
07.01=73.6
08.01=73.6
hadi bakalım h.sonuda kazasız atlatırsam p.tesi 73 tam olur gibi.
dünkü menüm
Toplam
- 1.50 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış)
120 kcal- 3.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin
21 kcal- 0.50 x 1 Adet Havuç
13 kcal- 0.25 x 100gr Beyaz Peynir
63 kcal- 1.50 x 1 Porsiyon (180gr) Yoğurtlu Brokoli Salatası
128 kcal- 1.00 x 1 Tatlı Kaşığı (5gr) Tereyağı
38 kcal- 1.00 x 1 Adet Armut
70 kcal- 1.00 x 1 Fincan Türk Kahvesi (Sade)
0 kcal- 3.00 x 1 Parça (5gr) Eti Karam %70 Yoğun Bitter Lezzeti Çikolata
72 kcal- 0.50 x 100gr Roka
16 kcal- 1.50 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış)
120 kcal- 0.25 x 100gr Beyaz Peynir
63 kcal- 1.00 x 1 Yemek Kaşığı (10gr) Zeytinyağı
90 kcal- 1.00 x 1 Adet (20gr) Yeşil Soğan
4 kcal- 0.25 x 1 Porsiyon (200gr) Hazır Erişte (Yumurtasız-Pişmiş)
75 kcal- 0.50 x 1 Adet (150gr) Portakal
36 kcal
929 kcal + 1 saat yürüyüş yaptım. akşam yumurtalı roka salatası yedim. kızıma da erişte yapmıştım. tabağındakileri bırakınca onları da yedim. ayy çok güzel olmuştu. 2 tabak yesem yerdim. neyseki 4 yk ile kurtardım
Çok tesekkur ederim sizi. Destekleriniz sayesinde boyle bir adim atmaya cesaret ettim
Hiç beni etiketlemiyorsun,küsücem sanasbeden @DisiAnka charmant nehirnil111 GOK1974 H Heart of Gold minerva1988
Selam kızlar;
04 OCAK 2016: 54.50
05 OCAK 2016: 55.00
06 OCAK 2016: 54.30
07 OCAK 2016: 54.20
08 OCAK 2016: 53.90 dün kilomu yazmayı unutmuşum o kadar mesaj yazdım oysa
Böyle devam et kahvaltıya ağırlık verdiğim zamanlar güzel kilo verdim
Evet yaa makarna yaptığımda ben de dayanamıyorum tabii ki kızımın kalanlarını yiyorum
Ben de öyle derdim ama şimdi yürüyüş ve spor yaparak zayıfladığım için aynı kiloda önceki pantolonlarım daha bol gelmeye başladıbende öyleyim ya basenlerim var hatta esradan daha çok
hatırlıyorumda evlenmeden öncede çok daha zayıfkende pantolonlar hep belden bol gelirdi o zamandan beri farkındayım bunların demek yapı meselesi ne kadar zayıflarsam zayıflıyım leğen geniş olunca yapcak şeylerde bi yere kadar
:)))) ayarlasan denk gelmez hesormakızdım kendime şimdi
kesinlikle mutlaka farkediyo ama bütüne gelen baktığında o basen göze çarpıyo işte ben doğumdan sonra 57 kiloya kadar düşmüştüm ama onda bile basenler bangır bangır ben burdayım diyoduBen de öyle derdim ama şimdi yürüyüş ve spor yaparak zayıfladığım için aynı kiloda önceki pantolonlarım daha bol gelmeye başladı
Sabah servis tabağını yeşillik( marul maydanoz dereotu) ve domates salatalık la doldurdum yanına 70 gram kadar beyaz peynir 2 dilim ekmeğim vardı bir lokma bile yemeden karnım doydu hala da acıkmadımTebrikssss fistik :) Tabi yaa ye ye ne faydasi var? Bazen canim tatli istediginde diyorum ki yesim 25 yildir yiyecegini yedin, yemedigin tadini bilmedigin sey yok simdiden sonra yesen ne olacak yemesen ne olacak? Faydali seylere odaklan, 'Allahin sebzesi' ile bile nasil guzeel sunumlar yapiliyor bi gorsen:) Bayiliyorum degisik sekillerde hazirlamaya sunmaya. herseyden once gozum doyuyor sebze bile yesem :)
:)))) ayarlasan denk gelmez he
Seni geçmeye gönülden niyet etmişim demekki:)))
tadını biliyoruz ya zaten sorunda orda tadını biliyoruz ve ne kadar güzel olduğunuda biliyoruz kendimizi tutamıyoruz iştahlar açık anacımTebrikssss fistik :) Tabi yaa ye ye ne faydasi var? Bazen canim tatli istediginde diyorum ki yesim 25 yildir yiyecegini yedin, yemedigin tadini bilmedigin sey yok simdiden sonra yesen ne olacak yemesen ne olacak? Faydali seylere odaklan, 'Allahin sebzesi' ile bile nasil guzeel sunumlar yapiliyor bi gorsen:) Bayiliyorum degisik sekillerde hazirlamaya sunmaya. herseyden once gozum doyuyor sebze bile yesem :)
Hemen hemen etiketliyorum etiketlemek benim işim (İşyerinde demirbaşlar malum)Hiç beni etiketlemiyorsun,küsücem sana
3 ayda 8 kilo biz var ya akşamları evde spor yapabilsem bir deri bir kemik kalırızinşallah ya artık durmasın kaç aydır hiç düşüş yok. kızımın doğum günü 17 nisan. tam 3 ay var. 65 olmak istiyorum zor ama olabilir eğer kaçamak yapmazsam.
Eskiden çok yapardım şimdi ayda yılda bir ama çok seviyorum resmen tüm vücuduma oksijen doluyor özellikle de Ebru Şallı nefes alıp verdikçe değilse unutuyorumkızlar aranızda plates yapan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?